Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...
Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
Hladas problem tam, kde nie je. Uvedom sa, lebo za chvilu budete absolvovat opatovny rozchod "pre nic". Vies co je podstata?? Ze si ho poziadala aby zmazal tie fotky v mobile a on to urobil. Aj ked nemusel. Sama si napisala, ze ked ste boli zas spolu, ze aj sam od seba si zmenil fotku - pozadie na mobile.
A este nieco. Necitala som reakcie ostatnych, skoncila som hned na tvojom pod hl.prispevkom, kde si tu zenu nazvala "prsnatou stetkou"))
Sorry. Ale toto jasne naznacuje ze jediny kto ma problem si tu ty sama. Viac si doveruj ver a miluj svoje telo dusu ai aj ked nie su mozno obdarene tak akoby si to ty sama chcela
Samozrejme, ze je to detinske, ale podla mna to tam dal preto aby si ziarlila. Co je tiez velmi detinske. My s priatelom to mame tak ze si bezne, chodime do mobilu bez spytania, nic na tom zle nevidim( on to navrhol, nie som stihacka), zle je to ked kazdy chce mat svoje sukromie. Potom to tak dopadne, ze kazdy podvadza a este povie, ale to je moje sukromie.
Porozpravaj sa s nim. Povedz mu, ze ti to prekaza, ak to spravi znova odid lebo nema voci k tebe uctu podla mna.
Mne to príde tiež detinské, hlavne keď má chlap priateľku. Nie je to voči nej fér. Je milión možností, čo si tam môže dať (auto, motorku, prírodu, zbrane...), ale pravdaže vyprsená štetka je to naj...fakt úbohé.
Ja už asi nechcem žiadneho chlapa, neverím, že ešte existuje nejaký, čo by bol normálny a to vo všetkých oblastiach života....
Mne to pride ozaj detinske mat taketo fotky este ako tapetu...ako si ho mozete zastavat? Keby ma 16...ale 30 rocny chlap si da nejaku zenu z internetu na tapetu? Ja by som ho vysmiala.
Keď tak rozprávaš o morálke Fantasyi, tak som ešte neskončila: ako by si nazvala správanie v štýle - okaté posielanie mladých "zajačikov" síce starším ale pomerne neopotrebovaným (fyzicky aj psychicky) ženám ako pre ne ponuku na "zážitok" a pre chlapčekov na jemné zaučenie... Predsa je rozdiel nezáväzne sa zaučiť u slušných žien a potom ako protiklad niekde v bordeli. O tomto sa nikde nehovorí, akoby takéto niečo vôbec neexistovalo...:O a to všetko, no radšej nebudem ďalej pokračovať.....
neviem111111, Ria123 - ???
Fotky v mobile sú úplne normálna vec (asi) môj nemá foťák :D
Skôr ma zaráža jedna vec a to označenie dotyčného za ,,ohrozený druh,, len kvôli pár vetám, ktoré o ňom nič nevypovedajú :O Nemá fotky v mobile, nepozerá na iné ženy???
Neviem, zdá sa mi to nejaké divné, ako keby to žena písala.
..ale radšej budem tichučko :D
Horkaz tvoja frajerka musí byť šťastná, že ťa má.
Hlavne, ze ty si ok :))
Ale Fantasyi máš to v hlave dosť popletené, prepáč.