Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy

Príspevok v téme: Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
Ria123

Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...

Marunka

Ute, ja sa nemám prečo nad sebou zamýšľať :) Ja som si takého partnera nevybrala a keby som mala chlapa s obrázkami žien v mobile, tak nemám právo mu do toho zasahovať :) Lebo len nezrelý jedinec si namýšľa, že má právo zasahovať do týchto záležitostí svojho partnera..
Mino iného, nečítala som nikde o tom, že sa pred ňou prekecol a že potrebuje takéto stimuly. Keď je tak, zakladateľka témy sa musí s partnerom porozprávať a riešiť to s ním, nie s nami na fóre. Stojím si však za tým, že fotky hoc ako odetých či neodetých žien nie sú dôvodom na žiarlivosť :)

lLily

ale vlastne v takychto vztahov je celkom bezne, ze jeden na druheho z vysoka sere, tak potom ok, si len v tom, co si zaluzis a mas pravo vyhaldavat tiez ine penisy ci uz na fotkach alebo realne

tento svet vztahov sice chapem, ale som rada, ze nikdy jeho sucastou nebudem musiet byt

Fantasyi

Tak tak. Suhlasim. Malo holych chlapov nam ukazuju :) Aj my sa chceme kochat krasou, nie furt len tym jednym, nasim.

lLily

ani by som nepovedala, ze vsetci muzi su taki a keby aj...co tam po inych muzoch, na ostanych muzov mozes kaslat, avska na toho svojho budes len velmi tazko

Angelika3

No proste preto, lebo chlapi nie su moc pekní :-D A aj keby boli, proste my sme tak nastavené, že keby miesto časopisu Playboy vychádzal trebárs Playgirl s polonahými chlapmi, asi by sme sa na to s babami poskladali a aj to len raz a so srandy :-D
Proste na peknú ženu máš chuť sa pozerať a to aj keď si baba :-)

Ria123

Možno ma to zaráža preto, lebo ja sa po iných chlapoch nepozerám, nezaujímajú ma...A keď už sme pri tom ako všade strkajú holé ženské, tak prečo tam potom nedávajú aj chlapov? Nech sa teda aj my ženy potešíme...Teda tie ktoré sa potešiť chcú...

Angelika3

Tiež si myslím, že preháňaš. Nechceš počuť tie reči, že chlapi sú tak nastavení atď. ale čo keď už je to raz tak. Chlapovi sa páči veľa žien, tiež mi trvalo kým som pochopila tento pritom jednoduchý a vlastne logický fakt :-D Veď aj mňa občas priťahujú iní muži, ale nič viac to pre mňa neznamená a u nich je to tiež tak.

Buď rada, ak si ty pre neho číslo jeden. A tvoj priateľ pekne reagoval, že si tie fotky vymazal, keď videl, že ti to vadí, chcel ti ukázať, že ty pre neho to číslo jeden si.
Ale kukať na pekné baby na fotkách neprestane a aj keby nechcel, však všade to strkajú, ešte aj na topky.sk musí byť každý deň nová holaňa.... Pokús sa nerobiť si z toho ťažkú hlavu. Je to normálne. Raz som môjmu mužovi povedala: Na prvom mieste si ty, potom dlho dlho nič a potom Burt Lancaster :-)

Ute

Marunka, asi si trochu mýliš pojmy. Tu nejde ani tak o páčenie sa ako o sexuálny obsah. Mladý muž sa obklopuje sexuálnou inšpiráciou... asi. Lebo mu je to blízke. Je mladý (ktovie, možno aj starší) a jeho život je naplnený sexuálnou energiou... Vôbec si nemyslím, že Ria123 to preháňa. Lenže to je na dlhšiu debatu.
A ty by si sa ako cítila, keby si so svojím chlapom išla niekam do spoločnosti a tam by nechtiac vyšlo najavo, že tvoj chlap, aby mohol normálne existovať, tak musí mať po mobiloch a kdekade vyprsenky (a ešte záleží aj na tom aké vyprsenky)...? mala by si sa nad sebou zamyslieť.

Marunka

Podľa mňa preháňaš :) Namýšľať si, že sa budeš len ty páčiť partnerovi a žiadna iná, je blbosť. Aj keby tie fotky v mobile nemal, stále sa mu budú páčiť iné ženy. Mi tak napadlo, že prečo si ženy myslia, že majú dosah na obsah mobilu/pc svojho partnera. On nie je tvoje dieťa, je s tebou dobrovoľne, prečo by si mu mala zasahovať do toho, čo kde má? :) Ja viem, vymazal si to sám od seba, ale aj tak. Vyčítať mu dáke fotky, vypovedá skôr o tebe, než o ňom...Popremýšľaj ;)