Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...
Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
Ute, reagujem na tento tvoj príspevok - poviem to takto: obdivujem ženu (alebo aj muža), ktorý vie, či jeho partner/partnerka pred ním svoj mobil skrýva alebo naopak vie o tom, že ho neskrýva
Vysvetliť ti už lepšie neviem, ale v tomto momente ber moju otázku za nepotrebnú odpovede :)
Marunka to ja neviem, ja som o tomto nepísala. Písala som o niečom inom.
Ute, ja sa pýtam niečo iné :) A reagujem vlastne na tvoj príspevok, že "úžasný to partner, ktorý neskrýva čo má v mobile"...a moja otázka je, že ako to reku vyzerá, ak partner neskrýva obsah telefónu? Akože sa doň nikdy "tajne" nepozerá, alebo na požiadanie ukáže v akú koľvek dennú nočnú hodinu jeho obsah?...správne si to vysvetľujem? :)
Marunka, lebo mňa mobily nepriťahujú. Prišla som na to vlastne až po debate v tejto téme, že zatiaľ je to u mňa tak, že si mobily svojich blízkych vôbec nevšímam, neuveríš, ale je to tak. No možno sa to od zajtra zmení :D
Ute, mám otázku :)
Ako si predstavuješ to "viem čo partnerov mobil skrýva, či neskrýva"? Ak si vo vzťahu, tak vyžaduješ pravidelne obhliadku mobilu? Alebo ako to chápať? :) Ďakujem
Myslím si, že sme k tomu pomaly prišli spoločne: nemajte to prosím vás odo mňa ako nejaké povýšenecké vyjadrenie, ale poviem to takto: obdivujem ženu (alebo aj muža), ktorý vie, či jeho partner/partnerka pred ním svoj mobil skrýva alebo naopak vie o tom, že ho neskrýva.
@Ria123 - neriešila by som to musíš si zachovať nadhľad.
Ahoj Ria,,,a čo ak ťa tými fotkami on skúša,,do akej miery si žiarivá,či ťa to vytočí,alebo chce vidieť tvoju reakciu.Taketo naťahovanie vo vzťahu nieje dobré..:-((
Ake sukromie? Ano, ide o doveru, ale ako chcete mat doveru k niekomu, kto chce mat vlastne sukromie a skryva pred vami mobil? Ved to je jasne, ze nema ciste svedomie a nieco pred vami skryva.
Dvaja vo vztahu maju mat jedno a to spolocne sukromie. Nepustit don nikoho ineho. Ja nemam problem ukazat partnerovi mobil a ani sa za to neurazim, ak by to chcel. Kludne, lebo nemam co skryvat. Ale potom mi ho ukaze aj on. Ked chce mat ten druhy sukromie, nech ma, ale bez vztahu s vami. Ano, ten druhy by mal mat aj nejaku volnost, ale ked je vo vztahu uz nemoze dalej zit ako single, slobodny clovek.
To, ze si to vycapil ako tapetu, nie je ziadne sukromie mobilu, ved to tam hned kazdy vidi bez toho, aby sa mu musela hrabat v mobile. Jednoznacne chcel, aby to videla a ziarlila. Trapne, detinske. Zasmej sa nad tym a nie to riesis a trapis sa nad tym.