Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy

Príspevok v téme: Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
Ria123

Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...

Prezyvka055

No chcel som tym povedat ze kebyze mi priatelka ukaze mobil a mala by tam na ploche holeho muza tak by som sa asi praskol od smiechu :D

MEDULIENKA7

prezyvka123
A čo takto rovnoprávnosť ? Tá ti nič nehovorí?
Veď ,keď on môže mať v mobile prsatice cudzie,prečo by ona nemohla mať tiež nejakého chlapa?/ Nevravím,že zrovna s holým oným.,proste cudzieho dákeho./
To by bol ale on zaskočený asi.
Prečo je to na tomto svete tak,že každú blbosť čo chlap urobí sa považuje za normalne.
A keď toisté urobí žena,tak je zlá,a nehodná.tak by naňu už každý ukazoval prstom!
Ženy niesú nič menej ako muži.

Prezyvka055

A este si neviem predstavit zeby nejaka zenska mala na mobile ako pozadie chlapa s nahym dickom. :D to by skor vyvolavalo usmevne reakcie okolia ako nejake komplexy

Prezyvka055

Ria123 -> preco si vacsina zien na tomto fore mysli ze si chalani porovnavaju navzajom dlzku penisov.

Rad by som to dal na pravu mieru, neviem ako ostatni ale ja som nikdy nevedel ze kto ma aky dlhy penis v mojom blizsom ci sirsom okoli.
A za druhe ak by som videl foto naheho chlapa tak nemam schopnost a myslim si ze ze vacsina chlapov by nevedela odhodnut ci je ten penis o centimeter alebo dva vacsi alebo mensi ako jeho. Cize si dovolim tvrdit ze ziaden komplex by z toho nemali.

A osobne si myslim ze je viac chlapov ktory ked maju nejaky komplex tak skor zo svojej vysky ako z velkosti penisu.

...aspon je tu na fore vidiet ako niektore zenske absolutne nepoznaju chlapov :D

Ria123

Až na to, že ja som sa mu v mobile nehrabala, uvidela som to náhodou. A nepáči sa mi názor, že keď ja nemám veľké prsia tak si dá na pozadie ženskú čo ich veľké má. To ako aj ja si tam mám dať chlapa čo HO má väčšieho ako on? To by ste vy chlapi brali v pohode?? Pochybujem...

njkm

Mobil je sukromna vec. Ak mas potrebu sa v nom hrabat, tak urcite si prehnane ziarliva.Nikto nie je dokonaly, tak si tam asi dava foto zien, ktore maju krajsie prsia ako mas ty.

Ute

Naozaj som to napísala dosť zložito, to ma mrzí, ospravedlňujem sa. Neviem, či tá moja myšlienka niekoho oslovila...? má niekto podobný názor na tému partnerov mobil...?

Ute

Dobre, tak asi som sa nie celkom správne vyjadrila. Malo to znieť takto: obdivujem ženu, ktorá vie, či jej partner pred ňou svoj mobil skrýva, alebo naopak vie o tom, že ho neskrýva.