Nemám východisko - je to koniec života

Príspevok v téme: Nemám východisko - je to koniec života
bez bychodiska

Nemam východisko. Už sem dlhšie píšem. Všetko bolo v poriadku. Prehupsla som sa z depresie do čiastočnej mánie a neuroleptika ktore mi kedysi pomohli mi spôsobujú obrovské arytmie tep 180. Nemám sa ako vyliečiť ;(. Už tri mesiace celé noci nespavam a nevládzem. Už mám v hlave všetko popletené. Keď vám nemôžu dať lieky čo pomôžu tak čo potom. Neviem či existuje existencia protilieku, aby mi tento mohli podávať. Je to zrejme neriešiteľné a ja sa pomaly lúčim zo životom. Každých 5 min myslím na samovraždu. Užívam stilnox vysoké dávky lexaurinu antidepresíva a aj tak nespím. Lebo tam chýba mala časť neuroleptik :(. Strašne trpím. Blížime svojej rodine. Milujú ma nadovšetko. Sú už zúfalí. No ja som zúfalá ešte viac. Vo vnútri cítim že to už nedám. Chudnem prestáva mi chutiť jest :(. Len ležím. A som v riti. Cítim že to nevydržím a skoncujem s tým. Prečo sem píšem? Lebo mi to je ľúto ;(... Jasné že je ..... Strašne moc
... No nejde mi to keď nemám nádej na lieky ktoré potrebujem .... Strašne trpím :((((((((((((( obrovsly trpím už 3 mesiace ;(.

ML7

Vysad to svinstvo a budes ok., tomu ver! Ak beries vysoke davky + viac druhov tychto psych. liekov po kt. uzivani sa ti pohorsuje, okamzite ich vysad! a najdi si terapeuta ktory ti pomoze.
Rozhodne nie psychiatra ktory ta liekmi co predpisuje uplne odrovna!!
Ak nepochopis co sa s tebou v skutocnosti deje a nepokusis sa o zmenu je s tebou isto koniec. Ked si dokazala napisat tuto temu tak myslenie ti funguje zatial dobre. Takze mas sancu!

ML7

Vysad to svinstvo a budes ok., tomu ver! Ak beries vysoke davky + viac druhov tychto psych. liekov po kt. uzivani sa ti pohorsuje, okamzite ich vysad! a najdi si terapeuta ktory ti pomoze.
Rozhodne nie psychiatra ktory ta liekmi co predpisuje uplne odrovna!!
Ak nepochopis co sa s tebou v skutocnosti deje a nepokusis sa o zmenu je s tebou isto koniec. Ked si dokazala napisat tuto temu tak myslenie ti funguje zatial dobre. Takze mas sancu!