Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám východisko - je to koniec života

Príspevok v téme: Nemám východisko - je to koniec života
bez bychodiska

Nemam východisko. Už sem dlhšie píšem. Všetko bolo v poriadku. Prehupsla som sa z depresie do čiastočnej mánie a neuroleptika ktore mi kedysi pomohli mi spôsobujú obrovské arytmie tep 180. Nemám sa ako vyliečiť ;(. Už tri mesiace celé noci nespavam a nevládzem. Už mám v hlave všetko popletené. Keď vám nemôžu dať lieky čo pomôžu tak čo potom. Neviem či existuje existencia protilieku, aby mi tento mohli podávať. Je to zrejme neriešiteľné a ja sa pomaly lúčim zo životom. Každých 5 min myslím na samovraždu. Užívam stilnox vysoké dávky lexaurinu antidepresíva a aj tak nespím. Lebo tam chýba mala časť neuroleptik :(. Strašne trpím. Blížime svojej rodine. Milujú ma nadovšetko. Sú už zúfalí. No ja som zúfalá ešte viac. Vo vnútri cítim že to už nedám. Chudnem prestáva mi chutiť jest :(. Len ležím. A som v riti. Cítim že to nevydržím a skoncujem s tým. Prečo sem píšem? Lebo mi to je ľúto ;(... Jasné že je ..... Strašne moc
... No nejde mi to keď nemám nádej na lieky ktoré potrebujem .... Strašne trpím :((((((((((((( obrovsly trpím už 3 mesiace ;(.

AMANDAmandy

Ako sa ti darí,bezvýchodisková?odvtedy čo si tu písala,,?ja čítam túto tému teraz ,,neskutočné,čo tu niektorí dokážu popisat.(.Ako napr.ILilly)tá je mimo,necitlivá osoba.,Tu platí..Že kto tieto bolesti a stavy nezažil,nepochopí,tak,ako píšeš.Nemôžu súdiť,keď to nezažili sami,alebo nevideli na niekom blízkom z rodiny.neber si preto ich hlúpe bezduché názory k srdcu.,ja ti poviem,,že ,mala som dobru kamaratku,ktorá sa liečila dlho( už nieje bohuzial medzi nami) ona mávala veľmi ťažké stavy napriek tomu,že brala lieky a liečila sa.Bolelo ma srdce keď som videla,čo jej choroba spôsobuje.,najhorsie bolo,že nemala oporu u najbližších,vlastné deti ju mali za bláznivú,ani muž jej nijak nebol opora,vysmieval sa jej.Bola so svojou chorobou sama..Napriek tomu bola veselý,otvorený človek,rada sa smiala,a veľmi jej pomáhali rozhovory. ,,vždy keď sme sa mohli porozprávať,,vždy trocha ožila,videla som,ako veľmi jej pomahalo na psychiku to,že sme sa porozprávali,.Verím,že sú ťažké stavy,keďže som to videla na nej,,preto si myslím,že psychohygiena je dôležitá,,viem..Je ťažké pozitívne myslieť v týchto stavoch..no musiš veriť,že východisko existuje.,veď ty máš,ako píšeš,milujúcu rodinu,a to je veľa..,to je dar,ktorý mojej kamarátke chýbal.- rodina,ktorá by ju držala v najhoršom.Je to smutné.,no je to tak.Nepremyslala si skúsiť alternatívnu medicínu?Sú spôsoby liečby...Treba ich vyskúšať,najst lekára,ktorý ti dá i nádej,,a nastaví liečbu,,možno to bude trvať nejaký čas,,no nesmieš sa vzdávať.,a neber vysoké dávky lexaurinu..Nieje to dobré.,ako podporu si kúp tablety Magnerot ,a užívaj dlhšiu dobu.,sú to vitamíny na mozgové centrum.,ver..ze pomahaju,osvedčili sa.Snad ti lekári nastavia to pravé,čo ti pomôže.Drzim ti palce.

Bolsomtam

Pre autorku tohto prispevku a vsetkych ostatnych co si chcu siahnut na zivot: Pred par rokmi som bol v podobnej situacii, ked som cele tyzdne vacsinu casu v praci aj doma skumal na internete ako si co najefektivnejsim sposobom vziat zivot. Tu najvhodnejsiu najefektivnejsiu najjednoduchsiu najistejsiu a aj najbezbolestnejsiu metodu som mal presne naplanovanu, mal som presne vyhliadnute miesto v nedalekej poschodovej garazi, bol som sa tam par krat pozriet. Mal som stanoveny den D ktory bol den po tom ako v mojej zivotnej pojistke lala ski cit vynimka vyplaty poistky v pripade samovrazdy. Doma som nechcel lebo pri predstave ako sa zaplni ulica jaciacimi sanitkami, policajnymi autami, ako budu cudzi ludia behat po nasom byte atd..brrr. Musel som to naplanovat mimo bytu. Nebudem sa dalej rozpisovat, nakoniec mi jeden velmi mudry clovek povedal jednoduchu vec: ze ak nas ma na tomto svete aspon jeden jediny clovek rad, NESTOJI TO ZA TO!!! Okrem toho je aj samovrazda vrazdou, nikto nema pravo vrazdit bez ohladu na okolnosti. Vrazda aj samovrazda su asi toe najtazsie hriechy, z hladiska viery.

kapor60

ten vysoky pulz mas z tych neuroleptik antipsychotik co uzivas . Kopa tychto liekov ma negativne efekty na srdce predlzuju qt interval preto by som ti odporucal zajst na ekg a popripade nech ti lekari nasadia dake betablokatory na srdce ktore by ti urpravili ten tep.Ten spanok problemy ti mozu sposobovat aj lieky podebatuj o tom so psychiatrom mozno by bolo vhodne vysadit urcite lieky na psychiku lebo prave tie mozu sposobovat tie problemy. Mozno by nebolo odveci ak sa stav nebude dat vyriesit ambulantne ist do nemocnice. Napis my na mail tomas55555@centrum.cz a popis konkretne ake lieky beries a preco ich beries aky mas zdravotny problem . Neboj bude dobre neviem ci si veriaca ale ak si tak skus sa pomodlit aj ja sa za teba pomodlim nech ti boh doda silu a uzdravenie .

kiddo

Bez vychodiska, tato stranka je zla. Ak sa chces citit este horsie, prid na toto forum a popros o radu.

Preto, ak ti mozem poradit, najdi si ine stranky, kde radia ludia ohladne zdravotnych problemov. Velmi ma mrzi, v akej si situacii. Zial, ja ti poradit neviem. Byt tebou, patram po skutocne dobrom psychiatrovi a urobim vsetko pre to, aby som sa unho dala vysetrit. A na tuto stranku uz nechod. Neboj sa, su aj normalni ludia, ktori by ti radi pomohli. Hladaj a urcite skor ci neskor pomoc najdes.

Lubica3

Alternatívna liečba, napr. homeopatia, funguje iba vtedy, ak človek zmení aj myslenie, resp. keď si nebude pripúsťať negatívne emocie.

Kycera

Šok môžeš dosťať aj z farby na vlasy alebo z menštruačných tamponov a predsa ich množstvo žien užíva.

bez vychodiska

zmena myslenia pri endogennej depresii alebo schizofrenii, je ako namyslat si, ze mam cukor 30 a necham to bez liekov. zial.

bez vychodiska

bez vychodiska draha kycera a ked to nejde a niekto bez nich umrie? poznam strasne vela takych pripadov, ze antidepresiva zachranili zivot. zial tam nepomaha ani nijaka rastlinka ani nic .... skutocne sa treba pozriet aj na druhu stranku mince. ak niekto chodi na elektrosoky za sebou 10 krat je v narkoze a v pohode. moja znama berie dvoje ad a tiez bola na operacii. len to musela pred tym povedat. no kto by uz chcel brat taketo lieky :( ale vychodisko niekedy nie je .... ale kto realnu depresiu nezazije nepochopi ... alebo schizofreniu

Kycera

@ Lubica,
môj príspevok nebol určený Tebe, ale autorke témy.

Píšeš : "Duševná bolesť a fyzické problémy, napätie a úzkosť môžu mať oveľa horší dopad na organizmus ako lieky, ktoré to zmiernujú."
Máš príliš málo informácií o tom, ako lieky účinkujú. Niekedy ich účinok je fatálny! A to stále hovorím len o tých "obyčajných". Ak by si zažila jeden anafylaktický šok alebo Ťa kriesili aspoň raz, inak by si rozprávala. Ako moja dobrá známa, kt. si týmto prešla viackrát, trpí chronickými bolesťami, n e s m i e nič brať, nesmú jej nič pichnúť a všetky zákroky musí vydržať bez anestézie.
Tá korupcia v poriadku nie je! A áno, treba skúsiť aj alternatívnu liečbu, zmenu myslenia,...

@ Bez vychodiska,
nie si sama s týmto problémom. Dávam Ti do pozornosti toto : www.zdravie.sk

baradu

ano, vysledky su slubne, tie oficialne dost slubne a tie neoficialne este viac. no ale samozrejme, nejde o nejaky vseliek ci co, je to proste nova forma terapie, ktora dost ludom pomaha, takze si myslim, ze stoji za zvazenie.