Nemam východisko. Už sem dlhšie píšem. Všetko bolo v poriadku. Prehupsla som sa z depresie do čiastočnej mánie a neuroleptika ktore mi kedysi pomohli mi spôsobujú obrovské arytmie tep 180. Nemám sa ako vyliečiť ;(. Už tri mesiace celé noci nespavam a nevládzem. Už mám v hlave všetko popletené. Keď vám nemôžu dať lieky čo pomôžu tak čo potom. Neviem či existuje existencia protilieku, aby mi tento mohli podávať. Je to zrejme neriešiteľné a ja sa pomaly lúčim zo životom. Každých 5 min myslím na samovraždu. Užívam stilnox vysoké dávky lexaurinu antidepresíva a aj tak nespím. Lebo tam chýba mala časť neuroleptik :(. Strašne trpím. Blížime svojej rodine. Milujú ma nadovšetko. Sú už zúfalí. No ja som zúfalá ešte viac. Vo vnútri cítim že to už nedám. Chudnem prestáva mi chutiť jest :(. Len ležím. A som v riti. Cítim že to nevydržím a skoncujem s tým. Prečo sem píšem? Lebo mi to je ľúto ;(... Jasné že je ..... Strašne moc
... No nejde mi to keď nemám nádej na lieky ktoré potrebujem .... Strašne trpím :((((((((((((( obrovsly trpím už 3 mesiace ;(.
Nemám východisko - je to koniec života
fuuu no to sa mi zda uz moc. ide o drogy. a niektore su prave spustacom depresii a schizofrenie. ci su nejake konkretne vysledky do zahranicia? u mna je jeden problem. uzivam minimum antidepresiv a potrebovala by som najnizsiu davku neuroleptika, aby som mohla spavat ... ale moje srdce na to reaguje zrychlenym tepom. kedysi tomu tak nebolo. idu to riesit este kardiologovia.
ahoj
ja sice uplne nechapem, v com je problem, ci ti nedali lieky, alebo sa uz tie lieky nevyrabaju.
ale viem, ze velmi slubny trend je momentalne terapia depresii psychedelickymi latkami, ako je napr. LSD alebo psilocybin, alebo aj ketamin. osobne poznam niekolko depresívnych pacientov, ktorym tieto latky dost vyrazne pomohli, a v dostupných zdrojoch sa da dozvediet viac.
a ako si tu moze niekto brat do ust karla svobodu a petra muka, ze to boli drogaci ... fakt ludia vy ste uz niekedy totalne mimo ... ale na kazdeho raz pride mraz .... a bude to zratane , na mrtvych len v dobrom
Lubica3 ked to niekto nezazije nepochopi :( tak je .... taki sme my ludia .... akoby som ja bola stastna, ze ma toto postretlo .... keby mi vtedy prvy krat nedaju anrdepresiva tak zomriem, umriem lebo uz som nejedla nepila, len lezala a nevedela som o svete. ked som zdrava ludia ma beru ako milu, laskavu, priatelsku osobku, ktora rada pomoze. zial prisla takato situacia a ja neviem co so mnou bude. potrebujem malu davku tych liekov aby som mohla zasa fungovat. inak uz som bola na psychiatrii a stretla som tam laskavejsich ludi ako vonku, empatickych, milych tesiacich sa z drobnosti, lebo si vedeli vazit kazdu sekundu, ktora im je dopriata napriek tejto chorobe, ked sa ju podarilo vyliecit. ci su to uzkosti, fobie, depresie, manodepresie, akutne poruchy, schizofrenia ...... ja momentalne zial fakt nemam vychodisko, jedine ze by nasli ako tento problem vyriesit .... zostava mi uz len viera ze sa spoja psychiatri a kardiologovia a spolu to daju.
asinie to si sa kde zasa dočítala, že ja trpím? Veď ty ani čítať nevieš. Píš teda čo chceš, to sa ti ešte darí.
no jasne NOKIA, tu by nikym nehla uz ani samovrazda v priamom prenose, po tom vsetkom, co tu ty a tebe podobni stvarate
presne vdaka takym jak si ty vladne svetom absolutna lahostajnsot a otrlost
ja sa tomu nedivim a ani nebudem tvrdit opak, ked viem pravdu
sama si davaj pozor co tu komu pises a co komu prajes !!
ako mozes tvrdit, ze len ty trpis a nikto iny tu nema nic podobne ako ty
su ludia co su na tom ovela horsie, ale tu ide zrejme o nieco ine z tvojej strany a nema cenu sem prispievat
Kycera, to je v poriadku, že vo farmaceutickom priemysle je korupcia, ale ked to tak funguje , ako sa má dostať človek k inému spôsobu liečenia, povedz ako. ? To máme ísť na regresnu terapiu.?
Duševná bolesť a fyzické problémy, napätie a úzkosť môžu mať oveľa horší dopad na organizmus ako lieky, ktoré to zmiernujú.
asinie ak si myslíš, že som zakladateľka témy, mýliš sa. Ale prejavila si sa fakt perfektne. Zakladateľka aspoň vidí čo si zač. A na hlúposť ešte lieky nevymysleli, takže sa tvojmu názoru nečudujem.
Ale pamätaj, Božie mlyny melú pomaly, ale isto.