Nemam východisko. Už sem dlhšie píšem. Všetko bolo v poriadku. Prehupsla som sa z depresie do čiastočnej mánie a neuroleptika ktore mi kedysi pomohli mi spôsobujú obrovské arytmie tep 180. Nemám sa ako vyliečiť ;(. Už tri mesiace celé noci nespavam a nevládzem. Už mám v hlave všetko popletené. Keď vám nemôžu dať lieky čo pomôžu tak čo potom. Neviem či existuje existencia protilieku, aby mi tento mohli podávať. Je to zrejme neriešiteľné a ja sa pomaly lúčim zo životom. Každých 5 min myslím na samovraždu. Užívam stilnox vysoké dávky lexaurinu antidepresíva a aj tak nespím. Lebo tam chýba mala časť neuroleptik :(. Strašne trpím. Blížime svojej rodine. Milujú ma nadovšetko. Sú už zúfalí. No ja som zúfalá ešte viac. Vo vnútri cítim že to už nedám. Chudnem prestáva mi chutiť jest :(. Len ležím. A som v riti. Cítim že to nevydržím a skoncujem s tým. Prečo sem píšem? Lebo mi to je ľúto ;(... Jasné že je ..... Strašne moc
... No nejde mi to keď nemám nádej na lieky ktoré potrebujem .... Strašne trpím :((((((((((((( obrovsly trpím už 3 mesiace ;(.
Nemám východisko - je to koniec života
Lubica3 .... Neries a venuj sa teme!
asi mu je to fuk jak aj tebe, kedze sisi nechala clekom dobvorovlne "zlikvidovat" vlastny organizmus, ktory ti uz nikdy, opakujem NIKDY nebude fungovat jak aj predtym
bohuzial
a co na to tvoj doktorko, ze trpis 3 mesiace?
ML7 máš osobnú skúsenosť, napíš ako si si pomohol bez liekov?
ty si chori viac ako myslis, bez kuska empatie a pochopenia. lebo si nikdy tuto chorobu nezazil. ale nikdy nevies co ta v zivote stretne. umelo vytvorena tema? ty nevies aku bolest teraz prezivam. tak strasnu bolest a smutok, ze si to nevies ani predstaivit. vies co je to klinicka depresia? vies co je to? ked sa zrazu nevies postavit z postele, nemozes jest, spat? male davky neuroleptik ti nacas pomozu, napr. davka 100 mg, schizofrenici maju 1200. a ziju plnohodnotny ziivot. ja kvoli srdcu nemozem ani davku 25 MG
Toto musi byt umelo vytvorena tema. Lieky niesu tak skodlive ako si myslite...Lubica3, teba asi prave vypustili z psychiatrie.
Ak sa niekto chce zabit bezdovodne nech nechodi na forum vzbudzovat lutost! Chodia sem deti, aj tie to citaju. Ak mas problem ries to so svojim psychiatrom a neohanaj sa tu Mukom a Svobodom=fetaci a narkomani!
zbohom aj tak to bol pekny zivot aspon jeho cast
to si myslis ty :(
taky petr muk, karel sloboda boli blazni? ...
ale ok, vdaka to nie je o tom co vypotis, ale o tom co citis :(, majte sa
Psychiatr Cimický o úmrtí Petra Muka: Deprese bolí víc než fyzická nemoc, www.novinky.cz
ML7 sklapni. Lieky nie sú také škodlive, ako si to všetci myslíte. To čo človeka ničí je jeho mysel, myšlienky ktoré si vypestoval. Či s liekmi alebo bez nich to je jedno. A ked už je človek zvyknutý na lieky, nech ich berie, kým sa jej stav nezlepší. Samozrejme, že musí najsť iný spôsob, ako sa z toho dostať, lebo lieky sú len barlička. Riešenie je inde.
No comment k tebe. Nema to cenu.