Nemam východisko. Už sem dlhšie píšem. Všetko bolo v poriadku. Prehupsla som sa z depresie do čiastočnej mánie a neuroleptika ktore mi kedysi pomohli mi spôsobujú obrovské arytmie tep 180. Nemám sa ako vyliečiť ;(. Už tri mesiace celé noci nespavam a nevládzem. Už mám v hlave všetko popletené. Keď vám nemôžu dať lieky čo pomôžu tak čo potom. Neviem či existuje existencia protilieku, aby mi tento mohli podávať. Je to zrejme neriešiteľné a ja sa pomaly lúčim zo životom. Každých 5 min myslím na samovraždu. Užívam stilnox vysoké dávky lexaurinu antidepresíva a aj tak nespím. Lebo tam chýba mala časť neuroleptik :(. Strašne trpím. Blížime svojej rodine. Milujú ma nadovšetko. Sú už zúfalí. No ja som zúfalá ešte viac. Vo vnútri cítim že to už nedám. Chudnem prestáva mi chutiť jest :(. Len ležím. A som v riti. Cítim že to nevydržím a skoncujem s tým. Prečo sem píšem? Lebo mi to je ľúto ;(... Jasné že je ..... Strašne moc
... No nejde mi to keď nemám nádej na lieky ktoré potrebujem .... Strašne trpím :((((((((((((( obrovsly trpím už 3 mesiace ;(.
Nemám východisko - je to koniec života
ľudia, až teraz som si prečítala všetky vaše príspevky. Neodsudzujte, keď neviete. Každému z vás, ktorý tu píšete "múdre postrehy" by som dopriala ani nie týždeň, jeden jediný deň v depresii. Nie s depkou, lebo pod to sa už dnes schová aj podráždenosť zo zlého počasia, ale taký skutočný stav depresie. Na tomto stave nemusíte mať ani vy ani vaši blízky zásluhu. Je to jednoducho choroba, ako keď máte zápal pľúc. Ani vtedy by ste nejedli lieky? Keby ste sa do takého stavu dostali, zjedli by ste s prepáčením aj mačacie hovienko aby sa vám uľavilo. Pokojne mi môžete veriť. A dúfajte, že nikdy nezažijete...
ako mozes vediet kto co zazil trubka? schovavas sa tu za x nickmi a uputavas na seba pozornost za kazdu cenu, nasledne na to ked ti clovek poradi z vlastnej skusenosti tak este utocis. maly dvor velky bic na teba by bol podla tvojho chovania ten najlepsi liek pre teba, tupana!
asinie, modli sa, aby Ti osud nikdy v živote nedokázal, aké sprostosti tu píšeš. Buď rada, že to nezažívaš a neodsudzuj, keď nevieš.
Dievča, dievča...
Myslím, že si ML7 nesprávne pochopila, teda n e p o c h o p i l a. Skús si na nete nájsť tohto bývalého riaditeľa farmaceutického koncernu Dr. Johna Virapena, ktorý napísal knihu : Nežiaduci účinok : Smrť. A možno pochopíš...
O "neškodlivosti liekov" sa dá napísať celý elaborát. A to mám na mysli obyčajné lieky ako ATB, antihistaminiká, analgetiká, hormóny,...
Smutné. Ja keď som bola v poriadku pomohla som.mnohym ludom. Fakt z tohto svets sa stáva odpad kde nemajú ľudia kúska empatie. Ste ešte chorejsi ako ja.
ILily riadne si mimo dnes
ILily riadne si mimo dnes
a ze to tu citaju deti? prosim vas s takou vyhovorkou sa kamsi strcte
vam tu mozem dat cely zoznam destkych samovrazd aj sposoby ich prevedenia, ale kaslem na vas, najdite si to aj sami, vam je to i tak fuk, tak naco
nie som sice zastancom porovnavania ludskych utrpeni a znizovania subjektivnych pocitov, ale koho zaujima celkom cudzie utrpenie, no koho? CELKOM NIKOHO, takze by najviac malo zaujimat toho, koho sa to tyka.
pred par dnami tu bol muz, ktory tiez posobil na pokraji samovrazdy a co, koho to zaujimalo? nikoho, akurat ste dali temu zmazat, bo je pristupne vyjadrovat to, co clvoek citi, iba vsetko pekne zamiest pod koberec.....ano poslusne hlasim, vsetko zametajte pod koberece a nechajte odstranit z povrchu zemskeho aj spolu s celou castou severnej zemegule.
Mne to moze byt tiez fuk, tak ako CELKOM KAZDEMU.
ak si toho schopna, prosim ta predstav si, ze by ta teraz odvliekli do zajateckeho tabora bez ohladu na to, ako ty teraz velmi trpis a si chora. skus si to realne predstavit!bola by si tam bez liekov. skus sa vcitit do tej beznadeje a musela by si tam denne tvrdo makat a nemohla by si spachat ziadnu samovrazdu. trvalo by to niekolko mesiacov, mozno rokov, ale nevies este ze potom ta caka sloboda a tvoja rodina. ako by si zmenila nasledne svoj zivot po tom vsetkom? niekto si fakt nevie predstavit co je realne utrpenie a bude tu skucat, hltat lieky na kila a vyhrozovat sa samovrazdou na forach. takych ludi mi luto nieje!!