Nemam východisko. Už sem dlhšie píšem. Všetko bolo v poriadku. Prehupsla som sa z depresie do čiastočnej mánie a neuroleptika ktore mi kedysi pomohli mi spôsobujú obrovské arytmie tep 180. Nemám sa ako vyliečiť ;(. Už tri mesiace celé noci nespavam a nevládzem. Už mám v hlave všetko popletené. Keď vám nemôžu dať lieky čo pomôžu tak čo potom. Neviem či existuje existencia protilieku, aby mi tento mohli podávať. Je to zrejme neriešiteľné a ja sa pomaly lúčim zo životom. Každých 5 min myslím na samovraždu. Užívam stilnox vysoké dávky lexaurinu antidepresíva a aj tak nespím. Lebo tam chýba mala časť neuroleptik :(. Strašne trpím. Blížime svojej rodine. Milujú ma nadovšetko. Sú už zúfalí. No ja som zúfalá ešte viac. Vo vnútri cítim že to už nedám. Chudnem prestáva mi chutiť jest :(. Len ležím. A som v riti. Cítim že to nevydržím a skoncujem s tým. Prečo sem píšem? Lebo mi to je ľúto ;(... Jasné že je ..... Strašne moc
... No nejde mi to keď nemám nádej na lieky ktoré potrebujem .... Strašne trpím :((((((((((((( obrovsly trpím už 3 mesiace ;(.
Nemám východisko - je to koniec života
Vazne psychicke poruchy?? Ano, ale to by si nenapisala jednu suvislu vetu! A vobec, by si bola uplne niekde inde a mimo reality, nie tu pisala na forum.
ja to nastastie chapem uz teraz a kto nie, velmi skoro sa pouci
maj sa
liecil si sa? pisem ze som ich dlho nebrala a teraz ich potrebujem na preliecenie. tisice ludi maju problemy psychicke a niekedy to fakt nejde len pevnou volou. ak si sa nieliecil, ani mi sem nepis :( myslim, ze toto pochopi len clovek co to zazil
Praveze viem, si na omyle, to len ty nechapes ...
K teme nema zmyslel prispievat.
Len ak ti niekto tie neuroleptika vysadil asi vedel preco. Niektore sa beru len urcitu dobu, potom maju opacny efekt tak ako by mal ich znovunasadenie. A ludia predtym ako nieco podobne budete brat, zvazte si sami ci chcete absolvovat jazdu peklom dobrovolne ...
Viete čo sú to naozajstné psychické poruchy ktoré sa nedajú riešiť silou vole? Ja nepotrebujem dávku. Mne to zachránilo už raz život. Len teraz to má kontraindikácie. Drogy sú niečo iné, veď drogách sa sami liečia týmito liekmi po vylieceni a vedú plnhodnotni život :(. Ide o to, že som jedna z tých ktorým liek robí arytmie. Väčšina pacientov to nemá :(
vlastne ma to ani nezaujima, tak ako ani tvoj sebaklam
potrebujes svoju davku, tak pre nu musis trpiet, to je cele
okrem toho to nepisem tebe, tak si to nemusis brat zbytocne osobne
Ty asi nevieš čo je to liečiť sa na depresiu a mániu, či schizofréniu. Neuroleptika som roky nebrala. V tejto fáze ich potrebujem. Nech sa vyjadrí niekto kto rozumie tejto téme :(
taketo pribehy by mali byt napisane na vsetkych psycholiekoch, no i tak si myslim, ze ludstvo je v tomto nepoucitelne, bo aj na cigaretach sa pisu tie najhorsie mozne hrozby, no tu najzakernejsiu akou je zavislost vobec nespominaju, sak naco....rakovina je nahorsia, no to je jeden velikansky omyl - rakovina je v tomto priam milosrdnym vyslobodenim, ziadna hrozba, tak ako pre samovraha zas samovrazda.
Za 18 rokov mas vypestovanu silnu fyzicku a psychicku zavislost na neuroleptikach. Preto nespavas a mas silne abstaky, horsie ako narkoman ...
Beriem to už 18 rokov vysadiť to je bezpredmetné. Je to choroba. Vedeli by ti tu povedať ti čo ňou naozaj trpia. Prezila som s liekmi 18 kvalitnych rokov bez nič to bol trest. Teraz potrebujem malú časť neuroleptik na stabilizáciu