Už som naozaj zúfala z mojích pocitov. Nedajú sa ovládať rozumom fakt nie. Pred tromi rokmi som mala svojho prvého priateľa. V tom čase som mala 18. Dovtedy som síce s chalanmi randila ale nikdy som k žiadnému nič necítila, nikdy to nedošlo ďalej ako k puse, nikdy som sa koli žiadnému netrápila. Až potom som spoznala jeho. Bolo to iné, neviem to opísať slovami. Tie pocity boli tak silné až to bolelo. Bolo to tak krehké, bolo to ako sen. Bolo to strašidelné. Ako keď si dáte drogu, milujete ten pocit, ale viete, že vám to ubližuje. Nebol ku mne milý, necítila som z jeho strany lásku, nebolo to to čo som si od vzťahu predstavovala....No aj napriek tomu som to nedokázala skončiť...Nakoniec mi dal koniec on...A to ma úplne zlomilo..Neviem si vysvetliť prečo som k nemu prechovávala tak silné pocity, nebola to láska, bola to závislosť, niečo čo vás núti ...
Najhoršie natom je, že aj po tých rokoch k nemu cítim to isté, všetky moje spomienky sú rovnako silné a emotívne...Dlho po rozchode som mala také depresie, že som len plakala a pila a toto stále dokola. Nič pre mňa nemalo zmysel... Potom po čase som sa presťahovala a začala nový život, aj som sa zalúbila (ale normálnym spôsobom - nie takým chorým ) ... Už som na neho moc nemyslela... Až pokial sa mi neozval....Vždy naplánujeme, že sa uvidíme, ale vždy sa predtým pohádame a ja som úplne zas na nule. Vždy keď sa ozve mám pocit, že tentokrát to už bude iné, že to výnde ...Nechápem prečo mi stále vstupuje do života ! Ozve sa keď som najviac vyrovnaná so životom a spokojná....A zničí mi to ...Premýšlala som, že je to fakt divné ....Že možno som mu ublížila v minulom živote a teraz musím trpieť ja alebo neviem....Zužujú ma pocity, že už nikdy nestretnem nikoho pri kom by som cítila niečo tak silné...Cítim bolesť a nostalgiu, že s ním už nikdy nezažijem tie krásne veci ..... Máte aj vy niakého takého človeka v živote ? ...Čo mám robiť ako sa toho zbaviť ? Nechcem k nemu cítiť už nič ...
Karmický priateľ ?
no veru čo ja by som za takeho karmickeho priatela dala :-(
viem, o com pises, mala som a mam podobne, aj s tym, ze sa to vlecie uz roky, aj ten alkohol, aj ta bezmocnost sa tomu branit, aj ta zavislost a strasne silne pocity
neviem tiez co stym, je to stale silne, ale nemyslim, ze je to karma, je to obycajna nahoda a silna charizma toho druheho, co nas tak pritahuje