Už som naozaj zúfala z mojích pocitov. Nedajú sa ovládať rozumom fakt nie. Pred tromi rokmi som mala svojho prvého priateľa. V tom čase som mala 18. Dovtedy som síce s chalanmi randila ale nikdy som k žiadnému nič necítila, nikdy to nedošlo ďalej ako k puse, nikdy som sa koli žiadnému netrápila. Až potom som spoznala jeho. Bolo to iné, neviem to opísať slovami. Tie pocity boli tak silné až to bolelo. Bolo to tak krehké, bolo to ako sen. Bolo to strašidelné. Ako keď si dáte drogu, milujete ten pocit, ale viete, že vám to ubližuje. Nebol ku mne milý, necítila som z jeho strany lásku, nebolo to to čo som si od vzťahu predstavovala....No aj napriek tomu som to nedokázala skončiť...Nakoniec mi dal koniec on...A to ma úplne zlomilo..Neviem si vysvetliť prečo som k nemu prechovávala tak silné pocity, nebola to láska, bola to závislosť, niečo čo vás núti ...
Najhoršie natom je, že aj po tých rokoch k nemu cítim to isté, všetky moje spomienky sú rovnako silné a emotívne...Dlho po rozchode som mala také depresie, že som len plakala a pila a toto stále dokola. Nič pre mňa nemalo zmysel... Potom po čase som sa presťahovala a začala nový život, aj som sa zalúbila (ale normálnym spôsobom - nie takým chorým ) ... Už som na neho moc nemyslela... Až pokial sa mi neozval....Vždy naplánujeme, že sa uvidíme, ale vždy sa predtým pohádame a ja som úplne zas na nule. Vždy keď sa ozve mám pocit, že tentokrát to už bude iné, že to výnde ...Nechápem prečo mi stále vstupuje do života ! Ozve sa keď som najviac vyrovnaná so životom a spokojná....A zničí mi to ...Premýšlala som, že je to fakt divné ....Že možno som mu ublížila v minulom živote a teraz musím trpieť ja alebo neviem....Zužujú ma pocity, že už nikdy nestretnem nikoho pri kom by som cítila niečo tak silné...Cítim bolesť a nostalgiu, že s ním už nikdy nezažijem tie krásne veci ..... Máte aj vy niakého takého človeka v živote ? ...Čo mám robiť ako sa toho zbaviť ? Nechcem k nemu cítiť už nič ...
Karmický priateľ ?
snazila by som sa porozumiet pocitom pomocou psychologie, nie pomocou nic nehovoriacej akoze "karmy". za tym sa da schovat hocico, vacsinou same blbosti. jednoducho chemia zafunguje aj bez logiky a zamilujeme sa do nespravneho. tiez to tak mam a tiez som nevedela, ze som schopna az takychto citov, pocitov, samozrejme jednostrannych. on to berie ako ste tu napisali, stretko, sex, cau. to je tak dobre vystihnute.
Ahoj tigrica;)
Musela som reagovat na tvoj prispevok, lebo mi v mnohom pripomenul mna, dokonca pouzivame aj rovnaku prezyvku (nick tigrica mam na inych strankach:D).
Ked som mala 20 po dlhorocnom vztahu som sa tiez takto sialene zalubila, do chlapa o ktorom som od zaciatku vedela, ze to je nie je chlap na vztah, a teda nic pre mna. Aj tak som do toho sla, jednoducho som nemohla odolat, tahalo ma to k nemu, aj ked som vedela ze sa popalim. Tak sa aj stalo, bola som s nim ale nebolo to dobre, az to dospelo do takeho stadia, ze bolest z toho co mi robil bola vacsia ako bolest z toho, ze ho opustim. Urobila som to, a roztrhla som si srdce na kusky, trpela som nenormalne, ale vedela som, ze to musi skoncit, ak sa nechcem dalej trapit. Kym som ho nespoznala, ani som nevedela, ze som schopna az takto milovat. Bolo to to najkrajsie co som zazila, aj ked to bolo po istej stranke velmi trpke. On akoby neveril, ze je koniec, velmi dobre vedel, ze ho mam rada a doteraz ma kontaktuje, no ja len slusne odpisem a tym to konci. Teraz mam 24, viacere vztahy za sebou, ale nezabudla som. Zalubila som sa, lubila som, ale uz nie takto. Mozno uz nikdy ani nebudem.
A presne mi tvoj prispevok pripomenul mna samu pred nejakym casom, tiez som bola velmi intenzivne nanho naviazana, tiez som nevedela zabudnut, tiez to neslo nijakym normalnym sposobom prekonat, stale sa mi vracal, ozyval sa akurat ked som sa uz ako tak vyrovnala.
Preco to takto je, ti tu asi nik nepovie. A ani nehladaj odpovede, laska nema dovody.
Tu nepomoze asi nic, iba cas. Milovat ho budes asi navzdy, zmier sa s tym a vyrovnaj sa aj s tym, ze napriek tej laske z toho mozno nikdy nic nebude. Milovat ho mozes, aj ked nie si s nim. Ked ta to bude za nim tahat, pripomen si, ako velmi ti ublizil a ako si trpela, a ci toto chces prezivat este raz - mne toto pomohlo sa zatat, a uz za nim neist aj keby co bolo.
Vela stastia;)
.... sa vam divim ze na tieto blbe temy pubertiacke vobec pisete reakcie a dojmy vsak to musi byt riadna karmicka drblina ncmmnt
Neviem11111, hej, hej, Šuvadová s Rytmusom sú čisté vyššie bytosti :D :D Naučia nás za 40 eur ako si nabiť jedlo energiou :D Za 30 vás to naučím aj ja :D
Tigrica, ak chceš, môžem ti priebeh toho sedenia napísať do emailu, tu nie :) A neboj sa, všetko zvládneš. Všetko máme vo svojích rukách. Osobne neverím na niečo, čo sa nedá zmeniť. Sú veci, s ktorými na prvý pohľad nepohneme, ale časom sa vždy ukáže, že to zmenilo predovšetkým nás :) Je normálne, že aj keď si sa rozhodla od neho odpútať, že sa ti sem tam objaví v sne a podobne. Chce to čas. Dôležité je, že vieš čo chceš. Držím palce!
No tak môže byť, že je to dôsledok aj tvojho detstva a toho vzťahu-nevzťahu s otcom, asi s tým stále nie si vyrovnaná....
Tigrica,
hotová psychiatria, čo tu čítam. : D
Dávam Ti do pozornosti túto tému, kde je hlavným hrdinom Chlapec0dVedla : www.zdravie.sk. V tomto živote vykonal dobro a v tomto živote sa to dobro k nemu aj vrátilo.
Pozri, si na dobrej ceste, aby si to zvládla a nedala sa tu manipulovať. Uvedomuješ si, čo si spravila a ospravedlniť Ťa môže nízky vek. Pochopila si, že si nekonala správne. A nie, neznie to desivo. Ak by to bol karmický vzťah, len vtedy by to bolo desivé. Chybu treba napraviť a nik to za Teba nespraví. Cesty sú rôzne, sama si musíš nájsť tú svoju, sama si ňou musíš prejsť. Narýchlo som prebehla diskusiu a vidím, že nie som sama, čo má takýto názor - Mesačný princ,...
Je to však Tvoj život, Ty sama sa musíš rozhodnúť, kt. cestu si vyberieš, ale nezabúdaj, že za svoje rozhodnutie nesieš aj zodpovednosť. Tak sa rozhodni múdro, ale predtým sa skús v tom naservírovanom galimatiáši trochu zorientovať. : )
ano tiez takeho poznam, zazila som si s nim svoje,a sama neviem co so zivotom. to co pises ako si to vsetko s nim prezivala to akoby si mi hovorila z duse... sama neviem co robit tak poradit ti neviem, ale tiez si myslim ze to je nieco z minulych zivotov...
ked si pod karmickou zatazou rodu, tak nemozes verit uz ani svojim pocitom v tomto, to ako bohuzial, si pod vplyvom cohosi na co nemas vplyv a ono to vplyva aj na tvoje pocity, ktore su toho vsetkeho iba obetou, preto sa aj ako citis ako obet toho vsetkeho, bo ono to je dost tragicke, ked nemozes verit ani svojim pocitom, ibaze TY nie si TVOJE POCITY a v tomto pripade to plati dvojnasob