Karmický priateľ ?

Príspevok v téme: Karmický priateľ ?
tigrica112

Už som naozaj zúfala z mojích pocitov. Nedajú sa ovládať rozumom fakt nie. Pred tromi rokmi som mala svojho prvého priateľa. V tom čase som mala 18. Dovtedy som síce s chalanmi randila ale nikdy som k žiadnému nič necítila, nikdy to nedošlo ďalej ako k puse, nikdy som sa koli žiadnému netrápila. Až potom som spoznala jeho. Bolo to iné, neviem to opísať slovami. Tie pocity boli tak silné až to bolelo. Bolo to tak krehké, bolo to ako sen. Bolo to strašidelné. Ako keď si dáte drogu, milujete ten pocit, ale viete, že vám to ubližuje. Nebol ku mne milý, necítila som z jeho strany lásku, nebolo to to čo som si od vzťahu predstavovala....No aj napriek tomu som to nedokázala skončiť...Nakoniec mi dal koniec on...A to ma úplne zlomilo..Neviem si vysvetliť prečo som k nemu prechovávala tak silné pocity, nebola to láska, bola to závislosť, niečo čo vás núti ...
Najhoršie natom je, že aj po tých rokoch k nemu cítim to isté, všetky moje spomienky sú rovnako silné a emotívne...Dlho po rozchode som mala také depresie, že som len plakala a pila a toto stále dokola. Nič pre mňa nemalo zmysel... Potom po čase som sa presťahovala a začala nový život, aj som sa zalúbila (ale normálnym spôsobom - nie takým chorým ) ... Už som na neho moc nemyslela... Až pokial sa mi neozval....Vždy naplánujeme, že sa uvidíme, ale vždy sa predtým pohádame a ja som úplne zas na nule. Vždy keď sa ozve mám pocit, že tentokrát to už bude iné, že to výnde ...Nechápem prečo mi stále vstupuje do života ! Ozve sa keď som najviac vyrovnaná so životom a spokojná....A zničí mi to ...Premýšlala som, že je to fakt divné ....Že možno som mu ublížila v minulom živote a teraz musím trpieť ja alebo neviem....Zužujú ma pocity, že už nikdy nestretnem nikoho pri kom by som cítila niečo tak silné...Cítim bolesť a nostalgiu, že s ním už nikdy nezažijem tie krásne veci ..... Máte aj vy niakého takého človeka v živote ? ...Čo mám robiť ako sa toho zbaviť ? Nechcem k nemu cítiť už nič ...

Mesačný princ

Tieto veci musíš zvládnuť jedine sama. V tom ti žiadne články, terapia či niečo iné najskôr nepomôže. Môže, ale veľmi tomu neverím.

Ono sa hovorí, nerob to, čo nechceš, aby druhí robili tebe.

Ublížila si mu v podstate naschvál. Teraz sa to deje tebe a nemôžeš sa dostať von z niečoho, čo ti v podstate ani neprináša radosť.

Budeš musieť niečo pochopiť, aby si sa z toho dostala.

,,Světu vládne přirozený řád, a ti, kteří se ho snaží narušit, dopadnou špatně,,
,,Včera muj život směřoval jedním směrem. A dnes směřuje jiným.,,

Nie sme pánmi svojich životov :)

Tiež sa mi dejú podobné veci. Mne sa nad tým ešte vyhrať nepodarilo.

tigrica112

Marunka ...Keď to je ťažké, ja neviem ako mu môžem odpustiť ...Aj keď si poviem, že mu odpúšťam a už na neho nebudem myslieť tak je to len na vonok...Niekedy ma prepadnú také pocity samé od seba... Veľa vecí mi ho pripomína ...vône, miesta, hudba...vždy vtedy z ničoho nič dostanem taký impuls a ta bolesť a zúfalosť sa šíri celým telom, cítim ju až úplne v tom najhlbšom vnútri ...
Dosť som sa začala zaujímať o karmické vzťahy aj kôli tomu, že ja som mu spôsobila bolesť tiež...(to som v príspevku nespomínala). Poznali sme sa ešte predtým ako sme sa dali dokopy...Asi 2 roky pred tým, boli sme vtedy parkrát vonku, ale vôbec sa mi nepáčil, nepriťahoval ma, "namotávala" som ho a nakoniec ho nechala tak...On mi vtedy písal ako mu to ublížilo a že sa zalúbil ....Ja som to odignorovala... A potom sa ozval po 2 rokoch a išli sme von a vtedy som do toho padla úplne zúfalo ako by som videla úplne iného človeka....Mesačný prínc tu písal o chémii, lenže to neni chémiou tá nikdy nebola silná, zažila som s inými omnoho väčšiu chémiu, ktorá sa ani nedá zrovnávať ....no aj napriek tomu ....neviem čo robiť...Stále žijem v minulosti ...ja chcem nový vzťah, žiť v prítomnosti ...toto ma hrozne zväzuje ...čo s tym :(

Marunka

Tigrica, intuicia ťa neklame, dobre na to ideš :) Kedysi dávno som od spomínanej Zdenky čítala definície vzťahov, teraz som skrz tvoju tému znova do toho zabrdla a naozaj nesie tento vzťah charakter karmického. Musíte si obaja odpustiť, vyriešiť všetko, poďakovať si, podať ruky a ísť dopredu. Aby mohlo prísť niečo lepšie a krajšie. Ja som opustila karmický vzťah a nesmierne sa mi uľavilo. Človek ak vie, prečo ho ten druhý ešte stále "drží", prečo sa k nemu vracia atď, ľahšie môže z toho von... :) Čo taký, ktorý sa len trápi a nevie nič o karmických vzťahoch :)

Možno bude fajn zistiť čo sa medzi vami udialo v minulosti. V akom postavení ste boli, aký bol ten vzťah.

Mesačný princ

Žiadny karmický priateľ - len veľmi silná chémia.

A jasné, že ťa to k nemu ťahá a nevieš odolať. Ak je medzi vami niečo takto silné, tak to len ťažko zlomíš.

nie je to bežné, ale nemá to nič s karmou.

Ale mýliť sa môžem.

veď ktorý človek by sa takto dobrovoľne týral a miloval niekoho takého, ako opisuješ. Stále sa hádate...čo na ňom máš vlastne rada?

A možno je to ako z Atlasu mrakov a naozaj je to tvoj minulý život. Väčšinou ak nájdeme niekoho, s kým nám bolo dobre v minulosti, tak sa to snažíme zopakovať aj v prítomnosti. Nie vždy sa to však podarí....ale to by bolo už nadlho

Kakaduz

Mohlo to byť dieťa tvoje odvrhnuté v minulom živote preto to sylné puto.Prečo ťa trápi?Je asi jasné.Treba aby ti odpustilo a hlavne ty sebe !

Kakaduz

Aj keby to bolo karmické musíš sa s tým vysporiadať v toto živote.Čiže oslobodiť od neho inak to bude pretrvávať aj do budúcich životov.Možno by ti pomohla regresná terapia.Kto ani kde to vykonáva neviem viem len že je to jedna z možností.

Marunka

Prečítaj si viac o karmickom partnerovi od Zdenky Blechovej :) Všetko ti vysvetlí. Ja už sa teším na osudového partnera :) :)