Už som naozaj zúfala z mojích pocitov. Nedajú sa ovládať rozumom fakt nie. Pred tromi rokmi som mala svojho prvého priateľa. V tom čase som mala 18. Dovtedy som síce s chalanmi randila ale nikdy som k žiadnému nič necítila, nikdy to nedošlo ďalej ako k puse, nikdy som sa koli žiadnému netrápila. Až potom som spoznala jeho. Bolo to iné, neviem to opísať slovami. Tie pocity boli tak silné až to bolelo. Bolo to tak krehké, bolo to ako sen. Bolo to strašidelné. Ako keď si dáte drogu, milujete ten pocit, ale viete, že vám to ubližuje. Nebol ku mne milý, necítila som z jeho strany lásku, nebolo to to čo som si od vzťahu predstavovala....No aj napriek tomu som to nedokázala skončiť...Nakoniec mi dal koniec on...A to ma úplne zlomilo..Neviem si vysvetliť prečo som k nemu prechovávala tak silné pocity, nebola to láska, bola to závislosť, niečo čo vás núti ...
Najhoršie natom je, že aj po tých rokoch k nemu cítim to isté, všetky moje spomienky sú rovnako silné a emotívne...Dlho po rozchode som mala také depresie, že som len plakala a pila a toto stále dokola. Nič pre mňa nemalo zmysel... Potom po čase som sa presťahovala a začala nový život, aj som sa zalúbila (ale normálnym spôsobom - nie takým chorým ) ... Už som na neho moc nemyslela... Až pokial sa mi neozval....Vždy naplánujeme, že sa uvidíme, ale vždy sa predtým pohádame a ja som úplne zas na nule. Vždy keď sa ozve mám pocit, že tentokrát to už bude iné, že to výnde ...Nechápem prečo mi stále vstupuje do života ! Ozve sa keď som najviac vyrovnaná so životom a spokojná....A zničí mi to ...Premýšlala som, že je to fakt divné ....Že možno som mu ublížila v minulom živote a teraz musím trpieť ja alebo neviem....Zužujú ma pocity, že už nikdy nestretnem nikoho pri kom by som cítila niečo tak silné...Cítim bolesť a nostalgiu, že s ním už nikdy nezažijem tie krásne veci ..... Máte aj vy niakého takého človeka v živote ? ...Čo mám robiť ako sa toho zbaviť ? Nechcem k nemu cítiť už nič ...
Karmický priateľ ?
ja na zazracne terapie nie som, snad to odozneje tak ako to prislo
Ok Marunka viem .
Mrlla, hehe to je milé :)
Cieľom toho, že si teraz píšeme emaily, nie je to, aby mi tigrica verila. To nemusí a ja zas nemám potrebu ju o niečom presviedčať :) Len bola zvedavá na moju skúsenosť a tú jej rada ponúknem :)
tigrica112 som rada že sa našiel niekto komu môžeš dôverovať (marunka).H neď na začiatku ako si sem dala temu mi napadlo že regresná terapia je pre teba asi riešenie.Je tu aj veľa príspevkov kde ludia trepú dve na tri,ale marunke môžeš veriť.Nieje čo dodať držím palce.
Tigrica, poslala som ti email :)
Tigrica333 To ja ďakujem, že si sem napísala naozaj toho máme veľa spoločného akoby sme prežívali to isté :) Je strašne fajn napísať si s niekým kto ti rozumie a vie si predstaviť tie pocity lebo ich ma tiež :)
S tými víziami si ma teda dostala,to svedčí o tom, že to bolo naozaj hlbšie a inej podstaty ako normálne vzťahy. Ešte k tomu keď si si ich overila a zistila, že sú skutočné ..Toto už je desivé. Ako ste sa vlastne spoznali ?
Nikdy si nebudem vedieť psychologicky a logicky odôvodniť moje pocity. On ma zasiahol priamo do srdca. Ako keby bol vytvorený priamo na mieru pre mňa. Toľká nevysvetliteľná bolesť, skrátka ma to bolelo aj keď sme spolu zažívali pekné chvíle, aj keď sa ma jedného dňa opýtal, či budem jeho priateľkou. Od vtedy sa to ešte zhoršilo vtedy začala ta skutočná tríznivá bolesť, nevedela som si vysvetliť prečo ...a neviem dodnes. Skrátka pocit ako keby robíš niečo čo nie je v súlade s tvojou energiou, niečo nebezpečné, ale ty sa toho nechceš zrieknúť...
Ja aj keď stretnem niekoho nového, nedokážem ho skutočne milovať, moje srdce už ma niekto iný. Aj keď teraz by som tomu ž šancu nedala ani keby prišiel zamnou, zas by behom pár dni bola zo mňa troska, ale vysvetli to môjmu srdcu. :)
Včera som celú noc čítala o regresných terapiach snáď každé fórum, ktoré existuje :D . A mohlo by to byť pre nás riešenie. Podľa rôznych príbehov, by v našom prípade mohlo ísť aj o rôzne sluby z minulosti, ktoré si nesieme, napríklad slub, že nikdy nezažijeme skutočnú lásku. Alebo niaká zlá skúsenosť s láskou a nemusí ísť práve o karmických priateľov, ale títo nám iba poukazujú na náš blok. No väčšinou keď stretneš niekoho ku komu cítiš také silné emócie, tak sa spolu nestretávate prvý krát. Ale máte odžité viac životov a musíte si vrátiť karmu. Mnoho ľudí písalo ako im regreska pomohla. Ako sa zbavili fyzických problémov ktoré trvali roky, to už asi nepôjde o nejakú náhodu. A pomáha to aj na všetky psychické problémy, strachy, bolesti, traumy....Len je dôležité si nájsť skutočne kvalifikovaného terapeuta s dobrými recenziami, pretože to je základ úspechu aby to ten človek vedel. Niaky laik ti môže ešte viac ublížiť, môže ti otvoriť v podvedomí niečo veľmi bolestivé a nespracovať to s tebou a potom to bude ešte horšie. Ja som si našla jednu paní z Prahy, ktorá ma dlhoročnú prax a mnoho ľudí ju chválilo. Je síce pekné drahá, ale zbaviť sa takýchto problémov je na nezaplatenie.
Dakujem za uvitanie:)
Este som zabudla napisat tie "duchovne" veci, ked si popisovala tie svoje pocity, ze to bolo silne az to bolelo, ze akoby si ho poznala milion rokov, ze to bolo az strasidelne, neboj sa nie si psycho - ja v obdobi, ked som sa s nim stretavala, som za bieleho dna alebo pred spanim mala akoby vizie, pred ocami sa mi odohravali rozne sceny s nim, napr som ho videla ako mladsieho ze hra v nejakej akoby death metal skupine, neskor som sa dozvedela ze v tej skupine naozaj bol a naozaj vsetci boli tym stylom.obleceni aj sa podobali. Pritom on sa vobec ako death metalista neoblieka aby som to vydedukovala odtial ani mi nic take nespominal. Dalej bol to strasne nevyrovnany clovek, a ked som rozmyslala, ze preco je aky je, ukazovali sa mi rozne sceny z jeho zivota, a neskor, ked som spoznala jeho kamarata co ho zamlada poznal (on mi hovoril o tej skupine), sa mi to zase potvrdilo. Proste ja som ho nejako "vycitila" ci co. Rozpravali sme sa velmi malo, ale napriek tomu sme komunikovali. A nebola to len chemia jak svina, aj ked tam bola, ziadny romanik, pobluznenie mladej baby, bolo tam nieco hlbsie, aj ked to bolo len "sex a papa".
Snivali sa mi s nim veci, ktore sa neskor naozaj stali. A dodnes sa mi s nim sniva, dodnes mam tie vizie. Tiez som rozmyslala nad nejakym regresnym sedenim kde sa riesi karma, lebo psychologia je a toto kratka, ale v tychto veciach, ktorym som sa venovala som sa velmi popalila. Ale mozno aj ja poprosim o info, citala som knizkubo regresnej terapii a presne by moj.pripad na to sedel.
Poznam velmi dobre lutost nad tym, ze co ak uz s nikym toto nezazijem, nieco taketo hlboke a krasne. Preto som aj pisala, ze vyrovnaj sa s tym, ze uz mozno nebudes nikdy takto milovat, myslim tym tu lasku co vychadza az z bunkovej podstaty, z hlbky duse, a vsetko to "strasidelne" okolo toho.
Samozrejme ze dufam aj ja, ze svojho buduceho budem milovat a velmi, ale presne ako pises, uz nie takymto sposobom a nie aby to takto strasne bolelo. Laska nema boliet a nema cloveku ublizovat.
Inak dakujem, ze si zalozila tuto temu, aj ja som myslela ze som sama kto takto miluje, nechavala som si to vsetko radsej pre seba, lebo ked ludia aj poculi ze ja a on, chytali sa za hlavu, absolutne nechapali a tie duchovne veci ked som naznacila, tak uz pozerali na mna ako na blazna.
Sice sa s nim nestretavam, velmi dlho som ho uz nevidela a tiez som sa odstahovala daleko od neho, pred sebou clovek neutecie. Su lepsie chvile, ked som ako tak vyrovnana a on sa ozve, alebo su chvile, kedy ma to za nim sialene taha.
Tigrica333
Vitaj v klube tigríc :D Už len to, že som založila túto tému mi dosť pomohlo, pretože som zistila, že koľko ľudí prežilo alebo prežíva niečo podobné. Ja som mala občas pocit akoby som najzúfalejší človek na svete a, že takéto pošahané pocity môžem mať iba ja. Ale zistujem, že pomaly každý človek si nosí v srdci niekoho kto ho poznačil a nevie na neho zabudnúť. Snáď nemáš pravdu s tým, že ho možno budem milovať do konca života. Chcem milovať iba môjho budúceho manžela :) Aj to nie takým spôsobom ako tohto....Pretože to je "láska" ako za trest....Láska nemá nič spoločné so strachom a s bolesťou,,,,Láska má byť bezpodmienečná....Láska ma robiť ľudí šťastnými a nie uzkostnými a zúfalými ...
Neviem či ti mám popriať aby si sa zamilovala ešte niekedy tak silno do niekoho, ale asi ti to radšej nepoprajem, pretože to nie je nič príjemné..:) Však sama vieš
poma ..Na jednej strane máte pravdu. Ludská psychika je silná vec, ale na niektoré veci je krátka. Ja neverím na náhody. Verím na veci medzi zemou a nebom. Vy nieste iba telesnou schránkou s rozumom ! Práve naopak vy ste to čo sa skrýva vnútri. Energia, duša. Nikto nevie, čo sa s dušou deje po smrti, či sa inkarnuje, alebo len prejde do inej formy, do inej dimenzie. Existuje mnoho názorov a každý ma niečo do seba. Jedno majú však všetky názory spoločné a to je to, že duša smrťou neumiera.
Zažila som romániky, chémiu ak sviňa, pobláznenie, ale ani zďaleka sa to nedalo opísať tomu pocitu s tým jedným jediným, tam nešlo o chémiu o lásku o to že mi je s ním dobre.....Tam bolo niečo čo neviem ani opísať . Každá bunka môjho tela tým žila. Keď som s ním začínala bolo to akoby som sa vracala v čase, akoby som ho poznala milion rokov. Aj keď sme spolu moc ani nekomunikovali aj cez to ticho sme obaja vedeli...
Ale nejdem už viac písať lebo to naozaj vyzerá ako keby som niaký psychoš :D No čo už...Nie každý uvažuje takým smerom ako ja a cíti to čo ja...
Ahoj Marunka :) Veľmi by som ti bola vďačná keby si mi dala vedieť ohľadom tvojej skúsenosti fakt ma to moc zaujíma . Rozhodla som sa, že tiež niečo také podstúpim. Ak je tu možnosť, že by mi to mohlo pomôcť tak skúsim všetko. Nechcem v sebe niesť ďalšie roky tento pocit. Zablokovala som si ho a som zmierená s tým, že už ho asi nikdy neuvidím a nikdy nebudeme spolu. Ale stále je v mojej mysli. Snažím sa nad tým nepremýšlať tráviť viac času vonku a nebyť sama, ale moc to nepomáha ....Tu je môj email - mucholapka.a@azet.sk ( to je taký starý tajný email :D, nechcela som tu písať verejne svoj pravý gmail s menom ) :) Tak budem rada keď napíšeš