Už som naozaj zúfala z mojích pocitov. Nedajú sa ovládať rozumom fakt nie. Pred tromi rokmi som mala svojho prvého priateľa. V tom čase som mala 18. Dovtedy som síce s chalanmi randila ale nikdy som k žiadnému nič necítila, nikdy to nedošlo ďalej ako k puse, nikdy som sa koli žiadnému netrápila. Až potom som spoznala jeho. Bolo to iné, neviem to opísať slovami. Tie pocity boli tak silné až to bolelo. Bolo to tak krehké, bolo to ako sen. Bolo to strašidelné. Ako keď si dáte drogu, milujete ten pocit, ale viete, že vám to ubližuje. Nebol ku mne milý, necítila som z jeho strany lásku, nebolo to to čo som si od vzťahu predstavovala....No aj napriek tomu som to nedokázala skončiť...Nakoniec mi dal koniec on...A to ma úplne zlomilo..Neviem si vysvetliť prečo som k nemu prechovávala tak silné pocity, nebola to láska, bola to závislosť, niečo čo vás núti ...
Najhoršie natom je, že aj po tých rokoch k nemu cítim to isté, všetky moje spomienky sú rovnako silné a emotívne...Dlho po rozchode som mala také depresie, že som len plakala a pila a toto stále dokola. Nič pre mňa nemalo zmysel... Potom po čase som sa presťahovala a začala nový život, aj som sa zalúbila (ale normálnym spôsobom - nie takým chorým ) ... Už som na neho moc nemyslela... Až pokial sa mi neozval....Vždy naplánujeme, že sa uvidíme, ale vždy sa predtým pohádame a ja som úplne zas na nule. Vždy keď sa ozve mám pocit, že tentokrát to už bude iné, že to výnde ...Nechápem prečo mi stále vstupuje do života ! Ozve sa keď som najviac vyrovnaná so životom a spokojná....A zničí mi to ...Premýšlala som, že je to fakt divné ....Že možno som mu ublížila v minulom živote a teraz musím trpieť ja alebo neviem....Zužujú ma pocity, že už nikdy nestretnem nikoho pri kom by som cítila niečo tak silné...Cítim bolesť a nostalgiu, že s ním už nikdy nezažijem tie krásne veci ..... Máte aj vy niakého takého človeka v živote ? ...Čo mám robiť ako sa toho zbaviť ? Nechcem k nemu cítiť už nič ...
Karmický priateľ ?
"Ale niečo skúsiť musím, ja na normálnej úrovni neviem pochopiť prečo sa takto cítim prečo cítim tú bolesť. Tým padom ani neviem ako od nej vyslobodiť. Chcem to ! Rozhodla som sa, ale čím viac to chcem tým viac mi zviera hrdlo a cítim zlé pocity...No kým sa toho nezbavím, nechcem začať nový vzťah, nechcem zas niekomu ublížiť.."
to je uz podla mna vec celkom vedomeho rozhodnutia narozdiel od zalubenosti, ktoria je skor automaticka ci podvedoma.....odlubit sa da len za pomoci silneho priania sa od toho druheho "odtrhnut" za kazdu cenu a ono to potom pozvolna odoznie aj samo akoby
ono to ma vzdy nejaky uvod, o to rychlejsie sa ti to moze zdat, ak si to nevsimnes, takze podla mna cosi tomu predchadzalo a ten clovek ta cimsi silno oslovil....porozmyslaj, mozno prave tym jak sa vysporiadal s tvojim odmietnutim,..... neviem, to ma napadlo len ako prva moznost - proste ti niecim silno zaimponoval a kedze si s nim byt nemohla nakolko si ho odmietla, cosi v tebe sa nanho zameralo a pretavilo do platonickej rovin - zalubenosti, aby si sa nim zaoberala. Nieco v tebe ho proste chcelo riesit, ale nevenovala si tomu pozornost, bo ta predtym nepritahoval.
laska na prvy pohlad je len taka, ked si ten uvod neuvedomis, bo ono sa to zrejme takto nabaluje vzdy postupne
Tá je v týchto veciach veru ako doma :)
vyssie bytosti? :D zavolajte suvadovej :D
lLily...Aspoň, že si teda niekoho našiel ...A naozaj je lepšie ak ho nebudeš navštevovať pretože existujú ľudia, ktorý ťa budu zaslepeno milovať už na furt a sú schopní opustiť aj rodinu :) Niekedy to môže vyzerať, že si šťasná, že si sa z toho dostala, no stačí aby ti ten človek opäť vstúpil do života a všetko je v takej istej intenzite späť....Nekončiaci príbeh
No mne sa to práveže nestalo, u mňa vždy vyhráva "láska na prvý pohľad" ...Stači jeden pohľad a som na mäkko :D Nikdy som nič podobné akože zalúbiť sa časom nezažila .. Až na tú karmickú výnimku.
S tými predkami môžeš mať pravdu. Mne dosť tento týpek pripominal môjho otca. Vyvolával mi podobné pocity. Skrátka otec ma vždy ignoroval a bol "zlý". Chodil po krčmách, bola som vzduch, nezaujímal sa, nikdy neprejavil ani kúsok niakého pozitivného pocitu voči mne, potom odišiel preč.. A ja som celé detstvo túžila aby ma mal rád ale nikdy sa tak nestalo ...Moc som to chcela ale ostala tam prázdnota nevyplnené miesto. Keď som dospievala snažila som sa to rôzne vyplniť...Skrátka mám tak trochu pomýlený rodinný vzor, medzi rodičmi boli len hádky a nenávisť. Nechcem to zažiť aj ja, ale stále viac si všímam, že si to podvedome vyberám a možno už ani nie podvedome ...
Marunka ..To nevadí som rada, že si odpísala :) Ten kontakt by bol fajn, akurát nežijem na SK chodievam tam len niekedy. Možno by bolo lepšie keby si mi napísala ako sa volajú takýto ľudia, ktorý komunikujú s vyššími bytosťami . A ja by som skúsila nájsť niekoho takého aj tu ...Akurát rozoznať kto to naozaj vie je ťažké ...Nerada, by som sa dostala do rúk niakemu klamároví a potom mala ešte väčší zmätok sama v sebe ...
Ale niečo skúsiť musím, ja na normálnej úrovni neviem pochopiť prečo sa takto cítim prečo cítim tú bolesť. Tým padom ani neviem ako od nej vyslobodiť. Chcem to ! Rozhodla som sa, ale čím viac to chcem tým viac mi zviera hrdlo a cítim zlé pocity...No kým sa toho nezbavím, nechcem začať nový vzťah, nechcem zas niekomu ublížiť..
Ako to prebiehalo u teba s tým trojuholníkom ? Ten človek,čo komunikoval s bytosťami ti to povedal ? alebo si to videla? Bolo ti hrozne keď si sa to dozvedela a trvalo dlho kym si to spracovala alebo sa to v tebe uvolnilo hneď ?
Ja potrebujem tiež vedieť pravdu, ten príbeh lebo cítim, že je hlbší ako to na pohľad vyzerá ...
Angelika3 ...Nemyslím, že je to sebelútosť a to, že sa nevie moje ego vyrovnať s odmietnutím... Zažila som aj iné odmietnutie a zradu od chlapa, ktorého som veľmi ľúbila a boli sme dlhšie spolu ako s týmto ! Bolelo ma to, ale časom to prešlo, stretávala som ho potom aj v práci a úplne vpohode emocie sa vyrovnali. Nič som necítila ani hnev ani bolesť nič
Keby som bola náchylna na svoje ego tak by som to isté cítila aj s týmto nie ? .....
Kycera ...Znie to desivo...Ale niečo natom naozaj bude ...Asi som to fakt posrala. Najhoršie natom, že je som vôbec ale vôbec nepremýšlala nad tým ako sa vtedy cítil ...Ak keby bol niaká handra ...
Mesačný princ....Lenže my spolu nebudeme. Si myslíš, že keby to bolo také jednoduché tak by sme už dávno neboli ? Ide o to, že on ma lúbil kedysi, ale ja jeho nie....potom sme sa opäť stretli dali dokopy, ale už to bolo vymenené...už som lúbila iba ja ..On iba ťahal za nitky...A keď ho to prestalo baviť tak ma nechal ...
On so mnou byť nechce, on chce len stretko, sex ....a zas čau :)
Išla som spať s takým super pocitom nových plánov do života a ako naschvál sa mi s ním muselo snívať ...