Karmický priateľ ?

Príspevok v téme: Karmický priateľ ?
tigrica112

Už som naozaj zúfala z mojích pocitov. Nedajú sa ovládať rozumom fakt nie. Pred tromi rokmi som mala svojho prvého priateľa. V tom čase som mala 18. Dovtedy som síce s chalanmi randila ale nikdy som k žiadnému nič necítila, nikdy to nedošlo ďalej ako k puse, nikdy som sa koli žiadnému netrápila. Až potom som spoznala jeho. Bolo to iné, neviem to opísať slovami. Tie pocity boli tak silné až to bolelo. Bolo to tak krehké, bolo to ako sen. Bolo to strašidelné. Ako keď si dáte drogu, milujete ten pocit, ale viete, že vám to ubližuje. Nebol ku mne milý, necítila som z jeho strany lásku, nebolo to to čo som si od vzťahu predstavovala....No aj napriek tomu som to nedokázala skončiť...Nakoniec mi dal koniec on...A to ma úplne zlomilo..Neviem si vysvetliť prečo som k nemu prechovávala tak silné pocity, nebola to láska, bola to závislosť, niečo čo vás núti ...
Najhoršie natom je, že aj po tých rokoch k nemu cítim to isté, všetky moje spomienky sú rovnako silné a emotívne...Dlho po rozchode som mala také depresie, že som len plakala a pila a toto stále dokola. Nič pre mňa nemalo zmysel... Potom po čase som sa presťahovala a začala nový život, aj som sa zalúbila (ale normálnym spôsobom - nie takým chorým ) ... Už som na neho moc nemyslela... Až pokial sa mi neozval....Vždy naplánujeme, že sa uvidíme, ale vždy sa predtým pohádame a ja som úplne zas na nule. Vždy keď sa ozve mám pocit, že tentokrát to už bude iné, že to výnde ...Nechápem prečo mi stále vstupuje do života ! Ozve sa keď som najviac vyrovnaná so životom a spokojná....A zničí mi to ...Premýšlala som, že je to fakt divné ....Že možno som mu ublížila v minulom živote a teraz musím trpieť ja alebo neviem....Zužujú ma pocity, že už nikdy nestretnem nikoho pri kom by som cítila niečo tak silné...Cítim bolesť a nostalgiu, že s ním už nikdy nezažijem tie krásne veci ..... Máte aj vy niakého takého človeka v živote ? ...Čo mám robiť ako sa toho zbaviť ? Nechcem k nemu cítiť už nič ...

Marunka

Tigrica, prepáč, že až teraz odpisujem, nemám teraz moc chuť chodiť na fórum. Odpoviem na tvoju otázku. Áno, dá sa zistiť čo sa medzi vami udialo v minulom živote a to ti pomôže lepšie pochopiť súčasnosť. Len bacha, nájsť človeka, ktorý skutočne komunikuje s vyššími bytosťami nie je ľahké. Ale môžem ti dať dva kontakty cez email, keď budeš chcieť :)
Ja som mala veľmi komplikovaný vzťah, karmický samozrejme. Boli sme v trojuholníku, ja, on a jeho bývala priateľka, ktorú som nepoznala, iba z jeho neustáleho rozprávania o nej. Cítila som k nej nenávisť, hoci mi nikdy nič neurobila a trápilo ma to, nakoľko to nešlo logicky vysvetliť čo mi vadí...áno, vadilo mi, že o nej stále blabotal, ale mne vadila akosi inak....Zašla som za ženou, ktorá komunikuje s vyššími bytosťami a tá mi povedala všetko, čo sa v tomto trojuholníku odohralo v min.živote. Konečne som pochopila seba, jeho aj nenávisť voči bývalej. Mala som ho stretnúť v tomto živote, aby som dala všetko do poriadku, aby som sa zmierila s tým, kvôli čomu som zomrela nepeknou smrťou. Nevieš si predstaviť ako sa mi uľavilo :)
Treba hľadať možnosti ako vzťahy napraviť, ale nezabúdaj, všetko je na nás. Nikto za nás nič nevykoná :)

lLily

tigrica, mozno zijeme karmu nasich predkov, i to je mozne...u mna urcite, bo i moja mama bola zalubena no nejakeho Cecha a ked by nespoznala mojho otca, tak by bola najskor s nim. Bohuzial. Ja cely zivot uz odmalicka zazivam taketo rozne platonicke neopatovane lasky.

lLily

pises:"Nechápem to...keď som ho prvykrat spoznala prišiel mi tak obyčajný...človek, ktorý nikdy nemôže mať v mojom živote niaku moc, človek, ktorý je strašne škaredý a hanbím sa s ním ukazovať pred ľudmi.....a potom ? Chorobná posadnutosť ...niekedy mi to pripomína woodoo ...."

jaj, tak toto sa mne stalo uz x krat, asi v tom len nevies chodit, ked sa ti to deje po prvy krat

ono nikto neni tak skaredy ako sa mzo ena prvy pohlad zdat, no zaroven ani tak pritazlivy, aby sa do neho nedalo "odlepit"

lLily

on bol na tom asi tak, ze mi hovoril o zenach s ktorymi sa zoznamoval a mne ho bolo luto, bo som vedela, ze sa nevie odputat odo mna....snazil sa ma zlomit aj cez prostitutku, ktoru zacal zlomeny vyhladavat s nadejou, ze to vo mne prebudi apson trosku ziarlivosti, ibaze ja uz davno bola citovo kdesi inde, takze bohuzial

trosku sa mi ulavilo, ked si konecne nasiel sovju buducu manzelku a prestal za mnou chodit, maju spolu aj dieta minimalne jedno, aj ma ku nim zval....velmi sympaticke dievca to je, ale ja by si tam priapdlaa jaksi nazvys, orkem toho by som sa asi uz furt obavala, ze ci sa citovo nepreorientuje zas na mna, bo tak som si ho zafixovala a viem, ze ludia k tomu maju tendenciu sklzavat, ja vsak nie - od koho som sa uz odputala, nenaviazem sa asi uz nikdy

lLily

tigrica, v podstate ano - na malu chvilku, ale po vacsinu casu to obojstranna laska nebola, kedze najprv bola ja naviazana nanho a potom uz len on na mna

iba vtedy na uplnom zaciatku - asi tak tyzden, kym neprisiel ten "blesk z cisteho neba". To sme sa uz aj za rucicky vodili.

Angelika3

neviem, ale ja mám dojem,že je to viac menej sebaľútosť tieto tvoje pocity. Lebo chlapec ťa opustil, čo hlboko ranilo tvoju hrdosť,sebavedomie, to zabolí cele vnútro z toho, to je jasné. A všetko čo ti pripomina jeho ti zároveň pripomína tento pocit zranenia a bezmocnosti.

Kycera

Žiadna karma, toto je bumerang jak vyšitý! Zlomila si mu srdce a ono sa Ti to vrátilo. V tomto živote!!! Bol to veľmi rýchly bumerang. Sama si ho hodila, sama si musíš znášať následky, sama musíš prísť na riešenie. A náhody neexistujú. Dostala si od života lekciu, kt. Ťa má niečo naučiť. A tým, že si to zverejnila, aj iných. Čo to asi tak bude? : )
S karmou to ma spoločné jedine to, že je to "zákon príčiny a následku". Nič menej, nič viac.

Mesačný princ

tigrica112 - a možno to, čomu sa brániš je len to, čo potrebuješ prijať!

Možno máte byť spolu a toto všetko pochopiť a prekonať. Nič sa podľa mňa nedeje náhodou a ak to ukončíš takto, tak to nikdy nepochopíš. Ono to môže trvať aj pár minút, ale aj niekoľko rokov. U každého človeka inak.

ale jasné...nebudeš sa predsa trápiť niekoľko rokov

No aj tak. Možno sa oslobodiť nedokážeš a napriek tomu, že ho akože zo života vymažeš, tak budeš na neho myslieť po zvyšok života.

neviem čo je z tých možností lepšie?

tigrica112

HellaJ Možno som to zle opísala, pod pojmom ľúbiť normálne som myslela samozrejme pobláznenosť, motýliky, stratiť hlavu ...ALE cítiť pozitívne emócie, tešiť sa z toho, byť plná optimizmu, cítiť lásku z jeho strany, vidieť všetko z lepšej stránky, proste euforia ...
Ale to čo som prežívala a prežívam k tomu "karmickému" to je niečo úplne iné.... To niesú pekné pocity, väčšinou keď do toho spadnem nejem, nepijem, nemôžem spať, som mimo, s nikým nekomunikujem, som na niakom mieste ale myslou som s ním . Bolí to a veľmi dobre viem, že aj keby sme sa dali zas dokopy tak nikdy nebudem šťastná práve naopak, zničí ma to ...
A nestretávame sa nevideli sme sa od vtedy ako sme sa rozišli, jedine si občas napíšeme, naplánujeme, že sa stretneme a pohádame.... Pohádame lebo ja sa začnem pýtať ako to so mnou myslí a tak...A jeho to rozčúli a vynadá mi ...
Nechápem to...keď som ho prvykrat spoznala prišiel mi tak obyčajný...človek, ktorý nikdy nemôže mať v mojom živote niaku moc, človek, ktorý je strašne škaredý a hanbím sa s ním ukazovať pred ľudmi.....a potom ? Chorobná posadnutosť ...niekedy mi to pripomína woodoo ....