Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

IWillFollowYou

aktualne som na tom velmi zle s frajerom
je prenho skola dolezitejsia ako ja
a uvedomila som si jednu vec

kazdy je iny, kazdy ma ine hodnoty a vnima veci inak, pokial sa hodnoty nezhoduju, neviem ci to bude niekedy lepsie

tiez som teraz na tom velmi psychicky zle a neviem co robit, na jednej strane ho lubim, na druhej trpim lebo on vnima veci inak ako ja,
tiez neviem co dalej

a_dr1a

A kupa bytu v KE by mala byt pre teba varovanim. On tam planuje zotrvat dlhsie dlhodobo, ak nie nastalo. Toto sa robi ak ma na to vazne dovody. Smiesna praca za smiesny plat tymi dovodmi nie su. Ja mam skor dojem ze on tam ma daku vychodniarku)

a_dr1a

Alissia. Studujes na VS. Nie su ti podozrive a nelogicke tie rozpory, co ti priatel stale nahovara??
Tuzi po lepsom zivote, mat viac penazi - a vybere si povolanie na vychode za 800e?? Omg. Vsak vsetko z tade uteka na zapad ai, pchaju sa do BA a tvoj opacne?? A za tak smiesny plat?? V BA co ma kvazi doma pod nosom, by zarabal mnohonasobne viac. Keby robil v BA Viedni Cechach zarabal by krasne a nemusel by chodit za robotou do cudziny kde je aj teraz. Tam chodi kvoli peniazom a do KE chodi preco?? Peniaze su to neni
Pises : ..lebo ma svoje zazemie uz vraj na vychode. Ake zazemie?? Rodinu kamaratov priatelov teba ai ma predsa na zahori. Kde studoval VS?? Pochybujem ze v KE. Tak o akom zazemi ti to toci?? Zazemie je predsa rodina vztah-priatelka priatelia kamarati, ludia ktorych pozna "cely zivot" z detstva susedstva skolky skoly ai. Ale ake zazemie ma v KE?? Inu frajerku ci??

alissia

moc alenechapem tomu preco by toto cele robil? ma nejaky dovod ?pre kt. chce byt mimo mna?lebo sa mi to nepaci ,ked toto robi teda ako pisete mi tu .
ja furt mu hovorim,ze nech ide inde robit, blkzsie,nech za iny plat aj,aspon minimlne o tisicku by mal v ba viac niekde v niejakej firme.a je v tom dobry.:( teraz mi je do placu
nvm pochopit jeho konnie, ved sme tri roky boli pri sebe stale,kazdy druhy den cca sme sa stretavali,som mala dojem,ze mu to vyhovuje, ale potom odisiel, tak neviem preco sa tak zachoval,jeu akoby vsetko stacilo, skypovanie, a sms...:(
mne nie
su ako taki ludia,ale aj tak chcem radsej niekoho,kto bude chciez byt urt pri mne,ale ked sa zamyslim mozno to ma aj z otca, jeho tato robil cele roky v belgii takze preto :( asi....aj jeho mama bola sama s detmi dvoma ...cely zivot.aj na dochodku jeho tato robi v cechach zas.

Fantasyi

Prvy krok je priznat si pravdu a otvorit oci. Je to velmi bolestive zistenie, ze ty by si mu dala vsetko, on nie a ani to nechce, ale je to potrebne a dobre pre teba. Nezmenis to, ver mi, len sa natrapis.
Druhy krok je uvedomit si, co chces, prave na zaklade toho, co ti on dava/nedava a ty chces.
Treti krok je zariad sa. Venuj sa sebe. Mozes byt nadalej s nim, brat si, co ti je prijemne, ale uz mu nedavaj vsetko. Ber to s lahkostou, ale uz s nim nerataj. Ked stretnes niekoho, kto ti da vsetko, co chces a co on nebol ochotny, tak bud s nim.
To je vsetko.

Nikolka412

Aj ja si myslím, že nevie, čo chce sám.
Ale s tebou ako so životnou partnerkou asi vážne nepočíta. :/

neviem111111

zakazat mu nemozes nic, mozes len pochopit, ze ked tam ta cesta skratka nie je, tak nie je rozumny napad ist ju vydupavat... nadres sa jak kon a aj tak z nej po prvom dazdi ostane len blato..

neviem111111

teda... odist od frajerky cez cele slovensko a robit MINIMALNE o liter pod cenu...
mohol ist aj do prahy, ta je skoro o sto km blizsie k tebe.... aspon vidis, ze to teda nie je uplne tak, ze je tam kvoli peniazom, lebo teda pardon, ja ako clovek len s gymplom som si nasla po skole pracu asistentky v nadnarodnej spolocnosti s vyssim nastupnym platom, nez ma tvoj frajer v kosiciach ako ITckar... tak si zrataj dve a dve. preco je teda prec? lebo mu vyhovuje mat svoj zivot daleko od teba. minimalne na podvedomej urovni urcite.