Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

Liliane

Tak ano, ale bohuzial to si musi ona sama uvedomit. Bud s takym bude zit a prisposobi sa mu, alebo ho musi poslat do teplych krajin

Marunka

Liliane, téma nie je o tom, kde koľko zarobí, ale že nechce byť s ňou. A že majú dlhodobo vzťah na dialku, čo jemu vyhovuje a jej nie :) Aj keby kúpil byt v Rumunsku, či na Havaji, stále to nemení nič na tom, že nerobí nič preto, aby boli spolu. A ona sa zas nechce v ničom prispôsobiť :)

Marunka

Aliss, my mu nevidíme do hlavy, nevieme jeho osobné pohnútky. Vieme len, vďaka skúsenostiam, ktoré máme, že toto v poriadku nie je. Možno je tak nastavený, možno ťa skutočne ľúbi, ale ďaleko viac si váži osobnú slobodu, možnosť sa rozhodovať sám za seba. Reči môže mať aké chce, ale skutek utek....Čo robíte preto, aby ste spolu žili? Kto sa komu prispôsobí? Aký kompromis zvolíte? Žijete v dvoch rozdielnych svetoch, jeden chce žiť tam, druhý tam a ani z jednej strany nie je snaha o prispôsobenie sa, či kompromis. Ako dlho to takto chcete ťahať ďalej? Jeho sa pýtaj prečo mu vyhovuje byť ďaleko od teba, nie nás. My len poukazujeme na to, že to takto nie je ok. Ale čítať myšlienky mu nevieme :)

Liliane

Teraz citam o KE. Ludia nedajte sa vysmiat. V KE mam troch znamych, ktori sa tam maju ovela lepsie ako vo vasej preferovanej BA. Co stale mate s tym zapadom, na vychode sa snad neda dobre zarobit? :D Odpadavam tu z tych nazorov, normalne nechapacky. Ja tiez byvam na zapade a tie ceny su neunosne, preto odchadzame s partnerom opat za hranice. V KE moze mat lacnejsie sluzby aj byvanie a plat rovny bratislavskemu. Ovecky :)

Fireman

Pretože ti nechce ublížiť a boji sa ti to povedat...čaká že to urobíš ty...ja mám novú partnerku a dokázal som sa k nej prisťahoval z mesta na dedinu.xo so. Celý život žil v meste...prerobili sme si 100 ročný dom a čím,ze na ničom inom nezáleží....keď dvaja chuť byť spolu tak spolu sú. A budú...nájdu kompromis riešenie....ale to vy dvaja nie ste...a napíšem ti to ešte takto..píšeš.ze si snímky od 14.....po čase by si to vzdala aj tak..keďže.by si ok čase chcela skúsiť niečo iné nové...a ver.ze viem čo pisem..:)

Liliane

A ja pojdem teraz proti prudu. Viem sa dokonale vzit do koze tvojho partnera, sama som tym presla. Preco by sa on mal vracat na Slovensko? Preco by sa on mal vracat do horsieho? Mala by si sa teraz uvedomit a zastavit na chvilu. Co on ma s tym, ze ty studujes? Rovnako si mohla studovat v zahranici, keby si tak strasne chcela byt s nim. Ja na jeho mieste sa do SK shitu nevratim ani keby mala moja frajerka pip zo zlata. Ked ho milujes, chod za nim, ked nie, najdi si niekoho s kym budes na SK zit z 500 eur a nechaj chudaka chlapa zit. Mat chlapa, ktory mi robi v zahranici kaslem na vsetko a utekam za nim.

alissia

ok, chapem vase nazory, lenze stale ste tu nikto teda neobjasnil, v tych komentoch, preco by to robil?aky ma dovod vodit ma za nos? co sa za tym skryva? preco tvrdi do oci,ze ma miluje a chce si ma vziat,ked je to inak?ake su jeho pohnutky?? toto ja neviem,a vy teda,ked to viete tak naisto,tak budem rada kebyze to objasnite,lebo ja sa z toho nwm vysomarit uz zetda takto

Marunka

Dávno som nečítala, aby sa toľko ľudí zhodlo v jednej diskusii :) Mňa by v tejto chvíli zaujímalo milá zakladateľka témy, že čo ideš s problémom robiť? :) Lebo okrem obhajovania frajera sme od teba nečítali nič iné :) Áno, uznávaš, že je to divné správanie, ale nonstop ho obraňuješ. A ja tak premýšľam, čo chceš ďalej od nás počuť a čo ideš s tým vzťahom urobiť? :)

Fireman

Ahoj.precital so si všetky tvoje príspevky...a si podobné na Tom ako ja.len s tým.ze som muž..našťastie už to mám za sebou..ty proste vieš.ako si na tom.ze to nikam nevedie.ze ten vzťah proste skončil....len priateľ stále čaká na to.ze to ukončis. Ty
..keby chce byť s tebou a myslí to vážne hneď ste spolu a není to takto
..ja som mal takto priateľku v Londýne.vedela že ja ja chcem žiť na svk...ona si tam žila svoj život.chodila domov.vsrtkp bolo ok.ale vrátiť sa nechcela a proste len to predloží aká čakala sama.ze ja to skončím...tiež som si neveľmi predstaviť že o ňu prídem....tak ako ty....preto ti radim.skonco to hneď.a musíš začať znova....toto nikam nevedie...každý ti pise.len ty si to stál nechcfea pripustiť.aj keď sama vieš ako to je...

alissia

o mein got....
a je to vlastne moj frajer ,ci dagdo cudzi?
na vychode som za nim bola spustu razy, aj v ke,aj okoli,aj na byte, nenasvedcovalo nic,ze by tam mal vyhodniarku(uz tam ma vela kamosov, aj daku rodinu ,tetku ci koho),a vybornu pracu( vraj je to to,co chcel vzdy robit, plat ma 1000 e momentalne,tych osemsto bol tusim nastupny,alebo tak dajako),ale ja mu tiez vravim, ze do Ke naco,ze do BA,ale povedal,ze blavakov nema rad,tak tam nebude robit, (ont am uz robil rok,povedal,ze to neni nic prenho,ze su namysleni a taki divni),my nezijeme ani blizko BA, teda ako blizsie ako v ke,ale :D nic zase super...
neviem a edokazem ani uverit tomu, ze by ma tahal za nos tolk roky a mal by inu, kebyze ma daku vychodniarku,naco by mal mna???o co by mu islo?preco by teda s nou tam natrvalo neostal?naco sa vracia k nam na zapad ?to mi nejde do hlavy,a ked je a svk,kazdy vikend pride...:/
enviem,tuto viac veci asi nesedi, nie iba jedna vec.
nechcem mu krivdit a ani velmi konstruovat,ale tiez ma zaraza, ze je furt prec a vcera ked som mu hovorila cez skype, ze ja to uz nezvladam,a pomaly som mala slzy v ociach, zmenil temu a potom,ze uz ide spat, ze je strasne unaveny, nechce sa moc o tom bavit
i vill folow u tak sme na tom rovnako psychicky zle ako ty:/ moc mi to nepripdava,mam teraz same skusky, asi 8 skusok spravit do leta a toto ma tiez vycerpava poriadne,ked nanho stale myslim...a prehodnocujem, ci to je spravne a ma to vyznam.

ja si inak ale tiez myslim,ze keby ma tak velmo chcel, tak by bol pri mne, alebo kdesika blisie aspon,ale jemu to asi takto vyhovuje,ze je ta het odo mna