Čaves Alica,
dík za odpoveď, aj keď úprimne som si myslela, že si sa nad mojím príspevkom zamyslela a odpoveď ako si tú dala ma teda dosť prekvapila. Mám dnes trochu viac času, tak ak dovolíš, pozriem sa na to detailnejšie, viď Tvoj posledný príspevok:
nie sme rozdielniy, ja rada tiez pocestujem.hocikam, ale zit v pusti ?so zahalenymi moslimkami? NIKDY -
Vie o tom Tvoj partner? Vie, že sa za ním do Kataru nikdy presťahovať nemieniš? Pozná túto pravdu?, viď. Tvoj príspevok, cit:
„pocita so mnou, ale jemnu je predna praca pred mnou, chce najme zarobit a pocita,ved sa chystame zasnubit a tak, furt ma presdviedca,ze si rtam zvyknem zit a take chujovinky,...ale nechcem tam byt“ a „ja nechcem zit v cudszone,ja chcem zit na zahorii ako doteraz“
preco sme spolu? lebo je medzi nami puto,milujeme sa, on mi dokazuje svoju lasku,ked je pri mne, tak je neskutocne mily, zalubeny,snaží sa, skvelý sex,všetko.
preco se spolu. ja si nedokazem pri sebe predstavit ineho chlapca, chcem sa vydat zanho. On mi stale hovori, ze predsa neodisiel natrvalo, ze sa vrati, ze rok bok vkuse doma, a to je pravda, ze on nepotrbeuje stale dade chodit, a ja verim samozrejme, logicky naco by klamal. –
Naozaj? Hovorí, že neodišiel na trvalo, že sa vráti?
Cit:“ jemu katar ucaroval klimou a tak..zvykmi..a prepychom....bohatstvom...ludmi vraj..“
A naozaj ste boli ste spolu celý rok, keď nebol v Katare? Ja mám pocit, že iba cez víkendy chodil z KE na Záhorie a mám pocit, že spolu ste reálne ako pár boli len prvé 3 roky, cit:
„prve tri roky sme boli stale spolu, ale akonahle on dokoncil vs odisiel do ke,a potom prec do kataru, kde uz zije,ako som spominala 5 rokov cca zhruba..ale na rok mu to prerusili, cize bol v ke, /iba vikendy vidavanie/ ale aj to bolo lepsie,ako nic.“
„ teraz !zas odisiel precv ta het nba na cele leto,pride najblisie v polke juna na vikend domov a zas pokape prec,mam toho fakt dost,lebo ja mam prazdniny leto zo skoli, chcela som byt s nim, vyletiky,grilovacky, a nic nebude zas :(revem ako male decko a este on sa este tvari,aku sluzbu mi robi“
„ opustil ma ,siel inde roibt,nechal ma tak,hoci vidi,ze mi to je proti srsti,ale slubuje,ze uz prestane a bude robit tu,aspo na sr,ale co z toho,aj tak sme iba o vikendoch spolu
a aj to,ze je to take cele divne,ale nepochybujem o jeho laske ani trosku“
„len chce mega zarobit,lenze su to uz roky,co furt tam chodi,min. pat...vsak bol aj na svk, aspon v ke,a boli sme spolu kazdy vikend, cez sviatky viac,ale aj tak,slubil,ze to skonci,len co zarobi, este daco,teraz je zas na nula,kedze si nakupil noe imanie“
„mna trapi najviac to(teda okrem toho,ze som neni s nim a neni som pri nom, nemam neznpsti, intimnosti a vobec fyzickost),tak druha vec, ze sa so mnou s nicim neradil, len si siel, akoby mu fakt na mne az tak nezalezalo, lebo on si ide svoje a na mna sere akoby.a stale vyhovorky iba, ze a cooooo, ze to robia miliony inych ludi,ze chlap zaraba v cudzine,akoby ma nechcel mat furt pri sebe, asi mu vyhovuje takito free status...ale ked ho tym komfrontujem tak on povie,ze ne, ze to tak neni“
On sa praveze nechce rozchadzat, take ani nepadlo,a nechcce aby somm sa ani ja rozisla z nim.Vravieva, ze inu nechce ani pri sebe,a ze ja som ta najlepsia zena a najdokonalejsia.Ze ani na ine nepozera, lebo vie,ze ja som ta prava.A podla mna aj tym,ze si mysli,ze som ta prava a ze sa milujeme,tak si neuvedomuje, ze sa ja mozem nanho vysrat, kedze je v tom, ze my sme uz akoby zobrati, ze ina uz nebude/iny uz nebude. -
Naozaj si istá, že ste pre seba tí praví a on Ťa neskutočne miluje?, cit:
„ja by som boal najstastnejsia,kebyze ostane tu..vraj jemu staci byt so mnou o vikendoch iba“
„nvm pochopit jeho konnie, ved sme tri roky boli pri sebe stale,kazdy druhy den cca sme sa stretavali,som mala dojem,ze mu to vyhovuje, ale potom odisiel, tak neviem preco sa tak zachoval,jeu akoby vsetko stacilo, skypovanie, a sms...:( mne nie“
„nechcem mu krivdit a ani velmi konstruovat,ale tiez ma zaraza, ze je furt prec a vcera ked som mu hovorila cez skype, ze ja to uz nezvladam,a pomaly som mala slzy v ociach, zmenil temu a potom,ze uz ide spat, ze je strasne unaveny, nechce sa moc o tom bavit“
„ba mu nebola dobra, vraj draho vsade a take tie volovynky,aj zli kolektiv, tak dostal ako blesk z jasneho neba ponuka do ke,ta ju vyuzil,do super firmy,kde je uzasna podnikova klíma, kde ma arozne benefity k platu, ktory neni extra maly, ale problem je v tom,ze vecsi plat by mal aj tu alebo dakde v ba. ale on to akosika nechce ppcouvat, nechce posluchnut, ani si nic tuto nehlada, preto mam taky divny pocit, niecoho blbeho,
akoby nepotreboval byt so mnou az tak, ako ja s nim, som nanho asi zafixovana,to bude tym,uze zme spolu od 14 rok..“
„ja si inak ale tiez myslim,ze keby ma tak velmo chcel, tak by bol pri mne, alebo kdesika blisie aspon,ale jemu to asi takto vyhovuje,ze je ta het odo mna“
Trošku sebareflecie by Alica nezaškodilo, skús si teraz sadnúť a porozmýšľať nad všetkým, čo som Ti zhrnula, ale zrejme dámy nižšie majú pravdu – Tvoj vzťah je super a Ty si veľmi šťastná :-)
Napíš nám potom ako si dopadla a kedy bude tá vysnívaná svadba v Malage :-)