moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

neviem111111

tusim tu mame ferihitku cislo 2... dalsia, ktora caka od nas, ze jej povieme asi nejake kuzlo alebo co. lebo to co od nas pyta neexistuje...

alissia

vdaka ale tu ironiu si mozte asi nechat, a nie sme spolu len tak cele roky, my sa skutocne pritahujeme a napad milenec- to som kategoricky odmietla v uvode uz(asi neciztate pozorne),nechcem , ja milujem tohto a ten sex chcem s nim
ano, mate úravdu,ze nemame normalny vztah, ktory je uzasny lebo sme neni stale spolu,neplatime ucty za neviem co vsetko, ja som studentka este len,takze je to cele nanic ani kebyze zije tu,tak sa neivdime,a kolko je parov, co zoije muz v zahranici? len tri pary take poznam, kde je muz prec,alebo zena opatruje kdesi, prec a dojde iba na vikend domov, viem,ze z vikendov sa neda vyzit,ale co uz mam robit ?ja ho nechcem opustit a nechcem sa vzdat skoly,slubil,ue to nebude takto vecne.JA len netusim,co mam robit,ked mi tak strasne chyba ( strsne, ze to neviem bez neho vydrzat(neni to iba sex).ale aj vsetky intimnosti,ja som mocne na fyzickost, lebo vsetky tie mazlenia, a tak..mne to hrozne chyba.:( ale milenca nechcem predsa. Chyba mi objatie, vsetko,bozky, hladkanie sa, to mi kamoska ani mama dat nemoze,hoci ich mam rada velmi.To moze my dat jedine chlap

minikonka

Oj ILily,
ty si romantička :-D

Životná láska, ťažko povedať, či existuje a či má každý ten dar ju spoznať..
V tom klipe však chaloško miloval tú babu úprimne a čisto (bez fyzickej potreby sexu) už od detstva a to si myslím, že je niečo iné ako príbeh Alice. Okrem toho, to, že je to také krásne a romantické ešte neznamená, že to tak ostane navždy a vždy bude v tejto krásnej rovine.
Každý vzťah prechádza krízami, ľudia sa menia a najlepšie sa poznajú ak spolu žijú v spoločnej domácnosti (či už ako manželia, alebo partneri). Vtedy sa okrem tých pozitívnych vlastností prejavia aj tie negatívne (a tie má naozaj každý). Ale, ak sa milujú, vzájomná Láska dokáže vyriešiť každý problém...Žiadny vzťah nie je ideálny, na to treba pamätať.
Alica s tým svojim pánom "pravým" ani nežila, defacto sa vôbec nepoznajú, pozná len jeho milé slová a skvelý sex. Nikdy s ním neriešila vzájomne spoločné fungovanie, platenie účtov, starosti aj radosti. Je opitá ilúziou o jeho dokonalosti...
Žije kdesi v opare minulosti a túžbe po budúcnosti, v prítomnosti (teraz) je totálne nešťastná, ale odmieta to riešiť...
Rady tu dostala, buď s tým niečo spraví, alebo ju čaká ťažký pád priamo na hubu... s prepáčením...

lLily

je fakt, ze velmi malo ludi je prirpavenych na rozpoznanie svojej zivotnej lasky uz v detstve ci mladosti, halvne ak v tak skorej mladosti ako Alica s nim zacne zit aj intimnejsie - to jej moze dost zamedzit prejst snim skrz roviny cez ktore by mala ist v prvom rade sama a bez neho, bo sa nanho skratka upne

ale i tak sa mi najviac paci ta predstava, ze kto je nam ozaj sudeny a od Boha, ostavame mu verni aj ked nas zivot musi na kratsi ci dlhsi cas rozdelit, tak ako aj v tomto peknom klipe: www.youtube.com

minikonka

Áno ILily,

myslela som to ironicky, keďže Alica normálne dobré mienené rady nepočúva, tak som tajne dúfala, že jej trkne aspoň takto...

K Tvojmu príspevku:
" tak ci tak myslim, ze ked nas neikto velmi pritahuje, tazko sa budeme zaujimat o kohosi, kto je nam ukradnuty (fyzicky aj citovo) - cize novu znamost a este k tomu sa s nou zblizovat - na to musi mat clovek proste povahu....zvacsa su to take kamardek typy, ktore sa kamaradickuju s kdekym na pockanie a vytvaraju plytke vztahy pre ktore su schopni zahodit aj cosi hlbokeho"

Ja samozrejme neschvaľujem milenecké vzťahy, ani ich nikomu neodporúčam. Avšak vzhľadom na moje životné skúseností viem, že ak milenecký vzťah vznikne, značí to problém vo vzťahu (akýkoľvek - vzdialenosť, odcudzenie, nespokojnosť, nedostatok sexu..)
A som za to, aby sa ten problémový vzťah riešil, buď opravil, alebo rozchod.
Toto však nie je prípad Alice, Alica sa točí v kruhu a ilúziách o tom pravom (čo je pochopiteľné, keďže je to jej prvý partner). Sú to však iba ilúzie a večné sľuby, ktoré od toho "pravého" dostáva. Nič viac.
Ale to už tak v živote býva, ona sa z tých svojich ilúzii preberie.
Úprimne si myslím, že tento jej príbeh dopadne takto:

a) pán dokonalý ostane v Katare (prípadne v inom štáte) a cez skype jej napíše, že to nemá zmysel - neskôr sa Alica dozvie, že už dávno má inú

b) Alica bude čakať a čakať, nechá sa chlácholiť sľubmi o spoločnej budúcnosti a ak neskončí niekde u psychiatra s podlomenou psychikou, zamiluje sa do niekoho iného

c) pán dokonalý jej splní sľub vezme si ju, ale bude bývať v inom štáte a domov chodiť iba na víkendy, lebo šak jemu to takto stačí :D

d) alebo sa Alica preberie, ukončí to, poplače si a začne znova, čo jej aj odporúčam a nech si nájde človeka, ktorý s ňou ostane na Záhorí, tam, kde chce byť aj ona.

lLily

aha dobre, ked to teda bolo ironicky,

no tak ci tak myslim, ze ked nas neikto velmi pritahuje, tazko sa budeme zaujimat o kohosi, kto je nam ukradnuty (fyzicky aj citovo) - cize novu znamost a este k tomu sa s nou zblizovat - na to musi mat clovek proste povahu....zvacsa su to take kamardek typy, ktore sa kamaradickuju s kdekym na pockanie a vytvaraju plytke vztahy pre ktore su schopni zahodit aj cosi hlbokeho

minikonka

ILily

no ja som chcela len tuto slečne vyjsť v ústrety a poradiť jej ako sa má popasovať s tými intimnosťami, kým čaká na toho pravého 5000 km vzdialeného :-D
Ale vidím, milá ILily, že aj Tebe uniká pointa, že paradoxne to ten pravý nebude, keď nemá záujem s ňou byť, niekoľko rokov je v zahraničí, za 9 rokov vzťahu boli reálne spolu len 3 a jemu stačia len spoločné víkendy :-)
Ale iste, je to ten pravý, lol.