ako dokázať, že nie som neverná

Príspevok v téme: ako dokázať, že nie som neverná

Ahojte. Môj partner ma podozrieva z nevery (ohľadom nevery mám čisté svedomie). Domýšľa si a predstavuje ako som neverná. Neviem ako mu už mám dokázať, že to tak nieje. Ja ho lúbim a iného chlapa si vedľa seba neviem a nechcem predstaviť, ale tiež mám len jedny nervy a tie niesu zo železa. Psychicky som už zničená z neho. Už ma nebaví mu ustavične niečo dokazovať a 1500 krát denne mu opakovať fakt že som ho nikdy nepodviedla. Okrem svojej pravdy inú nepríjma tak už od zúfalstva píšem tu. Ďakujem za rady...:(

bfcc

Neviem čo je to za chlapa že s tebou stále je... to je trochu divné, keby som si ja svoju babu podozrieval že je mi neverná, tak sa s ňou o tom ani nebavím a rovno sa rozvediem aj bez nejakého dôkazového konania....

Messje

Suhlasim s Kycerou
A este dodam...
Mesacny princ,nepis o svojom IQ,pretoze to je omnoho vyssie ako uvadzas.
A este nieco...
Aj ked som na fore a som tu anonymne, zalezi mi na tom co si o mne ludia myslia,aj ked,,,viem si tych ludi vytriedit.

kiddo

Tiez som sa uz pozastavila nad tym, preco este stale online pise prispevky na nete namiesto toho, aby sa rozhybala. Nazory ma aj ona, ma ich aj od nas. Ostatne musi uz iba ona sama. Treba zacat.

Gerin

Kycera, reputaciu? Na anonymnom fore s prezyvkami? Tu existuje pojem reputacia? Jej moze byt ukradnute aku ma reputaciu na nete...Sak nezijeme na nete, jej ma zalezat na tom, aku ma reputaciu v osobnom, realnom zivote a nie na nete. Sa mi zda, ze niektori to tu zacinate brat az extremne vazne a to nemate ani potrebne vzdelanie na to, aby ste radili ludom. A ak nie vzdelanie, tak citenie, skusenosti a empatiu...A to nemyslim na teba Kycera ale vseobecne na inych. Online, ty skus inak reagovat na jeho vylevy a ked to nepomoze, tak sa s nim rozid. Ziarliveho cloveka zmeni len to ak sa sam pokusi o napravu. A ty mu neodvrkaj na vsetko aj ked chapem ze uz mas toho plne zuby

Kycera

Kiddo,
dôvod ma ani nezaujíma. Mám dosť skúsenosti nato, aby som odhadla človeka, aj z textu. V tom jeho nebolo nič, z čoho si ho obvinila. Uvedomuješ si, že si mu už raz ublížila a on Ti to prepáčil?
Ak by si videla tento vzťah zblízka, možno by si svoj názor opravila. Možno...
Aby si ma pochopila, nemám výhrady k Tebe ako k človeku, ale len k Tvojmu príspevku. Naopak, vnímam Ťa ako mladú inteligentnú babu, tak si nekaz svoju reputáciu. Máš naviac, ako si tu predviedla.

lLily

no jak sa vravi - bez vetra sa ani listok nepohne

ked by ozaj chcela, uz davno by ho opustila, cize jej to nieco dava a to, co jej to dava je ocividne silnejsie, nez to, co jej to bere....teda aspon zatial, mozno je to vsetko len otazkou casu, ktovie

Marunka

Človek nepotrebuje ovládať ani len za mak z psychológie, aby vedel rozlíšiť normálnu žiarlivosť od chorobnej. A aj keby chalan mal zlú skúsenosť z minulosti, je to ospravedlnenie? Aj keby ho všetky doterajšie partnerky podvádzali, nemá žiadne právo ničiť život súčasnej partnerke.

Podľa mňa by sa uvedomiť mali obaja. Či aj ona niečim zo svojho správania neprovokuje...a on, nech už sú jeho skúsenosti akékoľvek, nemôže si vylievať zlosť na nej. Teda...môže :D ale to bude doživotne ona trpieť a on tiež, pretože neprejde deň, kedy by nemal žiarlivostne myšlienky. Toto ak niekomu príde v poriadku, tak amen tma :D :D Toto je neistota, nízke sebavedomie, pripútanosť, len nie láska probuh :) Ak ho Online ľúbi, nech ho poprosí aby obaja zašli k psychológovi a nech to teda riešia spolu. Aby zistili aký podiel viny majú obaja na súčasnom stave. Ak však on nebude chcieť, život s takým človekom bude horší a horší...
Nechcem tento príbeh porovnávať s inými, oveľa horšími, ale čo by ste povedali žene, ktorá žila s takýmto žiarlivcom a ten ju časom začal mláti? Mali by ste plno rečí, ako malo odísť od neho už pri prvých náznakoch žiarlenia, že si za to môže sama a že prečo to neriešila skôr....

lLily

inak povedane, ona nie je povinna ho "liecit" ci posielat ho na "liecenie"

otazne vsak je, ci si pri nom takto nieco "neliecil" ona sama