Ahojte. Môj partner ma podozrieva z nevery (ohľadom nevery mám čisté svedomie). Domýšľa si a predstavuje ako som neverná. Neviem ako mu už mám dokázať, že to tak nieje. Ja ho lúbim a iného chlapa si vedľa seba neviem a nechcem predstaviť, ale tiež mám len jedny nervy a tie niesu zo železa. Psychicky som už zničená z neho. Už ma nebaví mu ustavične niečo dokazovať a 1500 krát denne mu opakovať fakt že som ho nikdy nepodviedla. Okrem svojej pravdy inú nepríjma tak už od zúfalstva píšem tu. Ďakujem za rady...:(
ako dokázať, že nie som neverná
kiddo, takto to prezentuje online a online to moze aj rieisit - nie vsak zanho a posielat ho za psychologom
moze to reisit len za seba v tejto faze
tebe to mozno pripomina nieco z tvojej minulosti, ale online to riesi "teraz", ale ak sa chce nanho len stazovat, tak by za tym psychologom mala ist ona sama
ILily chorobna ziarlivost je choroba a lieci sa u psychologa, tazsie pripady u psychiatra liekmi.
Kycera, hovori sa tomu, ze ma ktosi vytocil do maxima. Dovody su uz moja zalezitost.
online, asi je nacase, aby si to zacala riesit za seba - s nim nic nespravis
takze by si sa mohla zamysliet, v com ti vyhovuje jeho "prehnany" zaujem
mozno sa ti v predoslom vztahu nedostavalo dost pozornosti, tak si si tentokrat vybrala "ziarlivca", ktory ti venuje pozornost az do spiku kosti?
alebo si predtym bola "stihacka" ty a viac ti vyhovuje opacna pozicia vo vztahu
Ked si toto vsetko spracujes nech uz je to ci bolo akokolvek, dost mozne, ze sa jeho spravanie voci tebe zmeni, tak ako aj tovje voci nemu, priapdne to ukoncite...ci uz neverou (bohuzial, dost casty sposob takto nastavenych ludi) alebo naferovku.
@ Online,
vieš, čo je zaujímavé? To, že si "taká skvelá", že z pár príspevkov vieš, či je dotyčný "zakomplexovaný,...." a pritom si nevieš poradiť so svojím problémom. Ľudia Ti tu radia a Ty?
No ak takto reaguješ aj na svojho partnera, tak sa mu ani nedivím. Vieš, že je žiarlivý a Ty mu povieš, že si na WC s Norrisom? Tak Mesačný princ má pravdu - sama prilievaš benzín do ohňa!
A len tak na okraj, mýliš si pojmy s dojmami!
Výmena názorov = chápanie skutočnosti, vyjadrenie mienky, úsudku, teórie, pohľadu,....
Hádať sa = vadiť, škriepiť, hašteriť.
Ako tieto dve veci môžu ísť dokopy : "... ak sa chcete hádať, vytvorte si forum VÝMENA NÁZOROV a tam píšte tieto nezmysli..." ?
@ Kiddo,
vieš koho mi v tejto diskusii pripomínaš??? Tá Tvoja reakcia, to Ti šliapol MP na otlak? Došli Ti argumenty alebo si frustrovaná? To, čo si tu predviedla nie je diskusia, ani hádka, ale len sprostý ÚTOK!!! Nevieš, nepoznáš, nemáš vedomosti, skúsenosti,... Sú tu inteligentné názory inteligentných ľudí, máš sa od koho učiť!!! Máš s autorkou niečo spoločné, len by ste sa mali dohodnúť na rovnakej verzii, či je MP zakomplexovaný alebo sebavedomý!
takze i v tomto pripade plati - vrana k vrane
ju uz nebavi nieco dokazovat a jeho bavi ziarlit? zaujimave, takto sa nesprava ani miljjuca zena a ze je tym psyhicky znicena ju tiez neospravedlnuje
MP, žiarlivosť je bežná, áno, ale v primeranej miere. Len ako také mierne zachvenie, aj to len zo strachu, či dotyčného nestratíme. Vyviera z komplexu menejcennosti, ktorý si nechcú priznať ani tí namyslení. Ak neničí vzťah, ak nenalieha, neobmedzuje... Chorobná je vtedy, keď sa vyžadujú dôkazy. Lebo nikto z nás nemá na nikoho nárok. Vernosť je vec dobrovoľná, nedá sa vynútiť, aj keď sa to robí. Kto skutočne miluje, ten nežiarli. Lebo láska predovšetkým dáva - a hlavne slobodu. Žiarlivý muž je ako mor, ktorému sa treba zďaleka vyhnúť. Inak spáli nielen lásku, ale aj telo a dušu svojho partnera. Ženy i muži, ktorí žili so žiarlivým partnerom, by o tom vedeli rozprávať...
mozno mu naschvhal odpovedas neurcito, bo ti robi dobre jeho "prehnany" zaujem, ktory ti zaroven vadi a jeho to drazdi alebo este teda ta jeho "minulost"