Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako dokázať, že nie som neverná

Príspevok v téme: ako dokázať, že nie som neverná

Ahojte. Môj partner ma podozrieva z nevery (ohľadom nevery mám čisté svedomie). Domýšľa si a predstavuje ako som neverná. Neviem ako mu už mám dokázať, že to tak nieje. Ja ho lúbim a iného chlapa si vedľa seba neviem a nechcem predstaviť, ale tiež mám len jedny nervy a tie niesu zo železa. Psychicky som už zničená z neho. Už ma nebaví mu ustavične niečo dokazovať a 1500 krát denne mu opakovať fakt že som ho nikdy nepodviedla. Okrem svojej pravdy inú nepríjma tak už od zúfalstva píšem tu. Ďakujem za rady...:(

kiddo

MP ja nezijem v debilove ako ty kde o chorobnych ziarlivcoch este nepoculi. Ty zalez kamsi a uz sa k tejto teme nevyjadruj.

kiddo

Btw doteraz som tvoje prispevky aspon zvazovala, ci na nich nie je trocha mudrosti. Ale tym, co si dokazal napisat, este tak bezocivo sebavedomym tonom, tym si sa kvalifikoval na primitivneho blba, ktory absolutne zlyhava nielen ako muz, ale aj ako mysliaca bytost. Ty tu radsej nikomu nerad, s tvojou kapustnou hlavou a obmedzenym svetom narobis viac skody ako uzitku.

kiddo

Mesacny princ, ide o chorobnu ziarlivost, ktoru dotycna V ZIADNOM PRIPADE nemoze NIJAK vyprovokovat sama. Ten clovek ma mentalny problem. Vies vobec, co je chorobna ziarlivost? Aj keby ona chodila s pasom cudnosti, od ktoreho by mal kluc jedine on, aj keby bola od narodenia hlucha a slepa a bola panna, ked sa stretli, aj keby nikdy nevychadzala z domu, pri tomto vsetkom on by jej bol schopny tvrdit, ze za nou domov chodi jej milenec, s ktorym ho podvadza. Mesacny princ, za to, co si napisal, by si si zasluzil po hube od kazdej zeny, ktora bola tyrana psychicky co fyzicky chorobnym ziarlivcom. On nepotrebujes podnet, vsetky jeho podnety totiz VZNIKAJU V JEHO HLAVE nezavisle od toho, co alebo kto je okolo neho.

Mesačný princ

Aj tak si myslím, že nie je žiarlivý bezdôvodne. Žiadny človek nekoná takto!!!

Buď sa mu niečo také stalo v predchádzajúcom vzťahu, alebo v tebe vidí niekoho, kto už niekoho podviedol.
Môže to byť návod z minulosti. Čo ak mal kamaráta, ktorého podvádzala žena a ty mu ju niečím pripomínaš?
Automaticky má zafixovaný typ človeka = neverník!

Je najľahšie vzťah ukončiť alebo riešiť nejaké liečenie žiarlivosti. Žiarlivosť je sama o sebe fajn :) No ja by som skúsil toho psychológa, pretože problém bude inde a možno bude oveľa banálnejší ako sa zdá.

Ak to ale nebude chcieť riešiť, tak ti nič iné ako rozchod neostáva.

PS: Nedávaš mu zámienku, aby sa tá jeho žiarlivosť stupňovala? Viem, že za to asi ani nemôžeš ale možno leješ benzín do ohňa a tým tomu rozhodne nepomáhaš.

Všetky komentáre, ktoré sú proti tomu chlapovi neviem pochopiť.
Asi to tiež niekedy tieto osoby vzdali s podobným človekom, ale neskúmali prečo je taký, a ako by mu mohli pomôcť.

Adusik90

Ziarlivec vyssieho levelu... pokial mozes donut ho nejako aby siel na liecenie koli tej ziarlivosti...ak nepojde odid, pretoze casom od neho aj tak sama odides..netvrdim ze hned , ale casom ano... viem o com ti hovorim ..tak jeho ziarlivost / paranoia za chvilu znici a zabije cely vas vztah... a pototm to zacne pomali zabijat teba ..

Slachva

no budes to mat tazke...ale snad sa ti to nejako podari,aj ked takyto chlapi su najhorsi...nedaju si nic vysvetlit...

pst

Takému chlapovi nič nedokážeš. A vernosť sa ani dokázať nedá. Žiarlivci patria medzi tzv. zakázaných partnerov. Okrem nich sú tam ešte alkoholici, lakomci, agresívni a hysterici. Takýmto mužom sa treba vyhýbať, lebo sa to nedá liečiť a život s nimi je utrpením. Nikdy sa nezmenia.

Mesačný princ

Asi tak. bez dôvery to nejde.

No v tvojom záujme si zisti, či ho náhodou partnerka nepodvádzala v predchádzajúcom vzťahu. Ak ho teda mal. Ak áno, tak by sa to dalo riešiť so psychológom, ale bude to náročné.

lLily

TY JEMU? To on by mal DOKAZAT tebe, ze si mu bola neverna, ale naco zostavat vo vztahu bez vzajomnej dovery a bit sa za pravdu. sak on ti ma byt najblizsim clovekom a mal by ti verit ako nikomu na svete, to iste ty jemu. Komu potom mas verit a komu on? onicom v comsi takom zotrvavat