Ahojte. Môj partner ma podozrieva z nevery (ohľadom nevery mám čisté svedomie). Domýšľa si a predstavuje ako som neverná. Neviem ako mu už mám dokázať, že to tak nieje. Ja ho lúbim a iného chlapa si vedľa seba neviem a nechcem predstaviť, ale tiež mám len jedny nervy a tie niesu zo železa. Psychicky som už zničená z neho. Už ma nebaví mu ustavične niečo dokazovať a 1500 krát denne mu opakovať fakt že som ho nikdy nepodviedla. Okrem svojej pravdy inú nepríjma tak už od zúfalstva píšem tu. Ďakujem za rady...:(
ako dokázať, že nie som neverná
nemusíš dokazovať nič...!!!
to su chorí ludia, chore hlavy.. a ked sami si nepriznaju problem tak s tym neurobis nič...
ja som sa 2x stretla s chlapoim a už mi isiel vyblakovat ze s kym si vypisujem na pokeci, komu čo lajkujem na fb, komu ake komenty pisem... a blaaaa blaaaaa, a ze som na pokeci do 2 rana a čo tam robim, s kym vypisujem..!!! a ja som mu nevedela vysvetlit za boha!!!!
že ja nie som odhlasena na vlastnom PC, vo vlastnom byte, takze ked idem na aktuality. tak automaticky svietim prihlasena a popri tom kukam v noci do 2 rana Seagala...
vysvetlila som mu to,.. potom pri dalsej prilezitosti ked som s nim pisala zas mi to isiel vyblakovať..!
no moj zlatý neni o čom.. maj sa zbohom..!!!!
toho chlapa som poznala tyzden s cestou, mal 36, rozvedeny, 2 deti...čakala by som nejaky rozum...
a ked sme sa 2X stretli a uz mi taketo sceny robil...!!! a už si robil naroky na mna,.. tak čo by robil keby som s nim chodila..??
ja si takeho debila na krk nezakvačím..!!
mam dosť ucty k sebe..!
Oprava - ak svoj problém nebude chcieť riešiť :)
Žiarlivosť je hrozná...zažila som ju a tolerovala asi cca mesiac, lebo som myslela, že daný človek s ňou niečo urobí, keďže problém som nemala ja, ale on...Nemohla by som to znášať dlhodobo, mám sa na to asi príliš rada :D
V tomto prípade ide o chorobné žiarlenie, ktoré nemá žiadne reálne základy, odohráva sa len v hlave partnera a je odzrkadlením jeho sebavedomia. Taký človek môže navonok pôsobiť sebaisto, ale vo vnútri je to kôpka nešťastia. Chlapec má veľký problém, otravuje a ničí nielen teba, ale aj seba.
Ak ho máš rada, popros ho aby si uvedomil, že vás to oboch ničí a teda s tým musí niečo robiť. Treba vyhľadať odbornú pomoc. Ak svoj problém bude chcieť riešiť, rozchod by bol najlepší pre teba. Pre neho nie, on toto bude robiť každej ďalšej partnerke, až kým sa neuvedomí. Ty však mysli na to, že chceš byť šťastná a nie sa trápiť :)
Za to môže táto doba a návody, ktoré majú ľudia.
Nikomu sa nedá veriť ani nos medzi očami!
Ak je to takto, tak ho nepresvedčíš! Nebude to možné a bude to len horšie. Možno sa sklamal, možno ho bývalá partnerka podvádzala a možno podvádza aj on. kto vie, ako to je.
Ja neviem prečo existuje na svete nevera. Veď ak sa človeku vo vzťahu nepáči, tak nech ho ukončí.
Ja sa mu ani nečudujem. Nečudujem sa žiadnemu človeku, ktorý partnera podozrieva z nevery. V dnešnom svete je 70% detí splodených inými otcami. A tí, ktorí ich vychovávajú o tom ani nevedia.
A bude horšie...
Nevera je dnes braná na Slovensku, ako národný šport. veľmi smutná skutočnosť
Raz, keď niekto má svoju pravdu, tak ho nepresvedčíš.
ja momentalne prezivam to iste, viem ako ti je..uz som tu tiez zakladala temu v podobnom zneni..u mna to ale prislo do stadia, ked som tie obvinenia uz nezniesla, nakolko som mu ziaden dovod nedala a vyhodila som ho z bytu. odvtedy sa to snazime nejako zlepit, no stale ma v hlave ako niekoho mam, normalne si vymyslel postavu, ktora neexistuje, pribehy, ktore sa nikdy neudiali..nebyvame uz spolu, stretavame sa, nedokazem to skoncit, pretoze ho velmi lubim, no viem, ze idem sama proti sebe..nic ho nezmenilo, nic ho nepresvedci, neviem ci je to paranoja alebo co ale je to podla mna nejaka diagnoza. bude to horsie a horsie, neexistuje nic, co by ho presvedcilo..mna to tiez velmi bolelo, boli ze milovana osoba si nieco take o mne mysli, no treba si uvedomit ze to nie je chyba v nas ale v ich hlave
Okamzite sa s nim rozid!!! Mala som takeho pred dvoma rokmi on sam podvadzal ja com som chodila v tom case len z roboty domov som bola podla neho najhorsia!! Takyto chlapi su chory na hlavu a nikdy sa nezmenia kludne ho kopni do prdele oni sami podvadzaju a hraju sa na neviniatka!
Plus bonus - chorobni ziarlivci radi sami podvadzaju :) citia, ze na to maju moralne pravo. Ale ty si paranoidna, ak im na to prides a mas aj dokazy. A neverna budes zase iba ty pre nich. Ze ho vobec beries vazne, hovori z neho choroba.
*cim skor
Dokazat, co si neurobila? :D Ved to je v tomto pripade nemozne. Cim neskor sa s takym rozides, tym menej nad sebou budes krutit hlavou v buducnosti.