Ahojte. Môj partner ma podozrieva z nevery (ohľadom nevery mám čisté svedomie). Domýšľa si a predstavuje ako som neverná. Neviem ako mu už mám dokázať, že to tak nieje. Ja ho lúbim a iného chlapa si vedľa seba neviem a nechcem predstaviť, ale tiež mám len jedny nervy a tie niesu zo železa. Psychicky som už zničená z neho. Už ma nebaví mu ustavične niečo dokazovať a 1500 krát denne mu opakovať fakt že som ho nikdy nepodviedla. Okrem svojej pravdy inú nepríjma tak už od zúfalstva píšem tu. Ďakujem za rady...:(
ako dokázať, že nie som neverná
a v akej faze vztahu ste momentalne?
nic neexistuje bez dalsich suvislosti a ziarlivost nie je ziadna choroba, ktora by sa nedala nijak pochopit
lebo toto je chorobna ziarlivost. partnerka je mu verna, nedava mu dovody, este aj ked mu povie ze sedi na hajzli, tak do nej rype ze s kym je. 1500krat ho uz presviedcala ze mu nie je neverna a furt do nej skace. toto je chorobne, tu nie je priestor na diskusiu. skus si o tom nieco precitat na internete a bud rad, ze si to nezazil.
ďakujem že sa tu hádate...veľmi mi tým pomáhate...ste super...len tak ďalej...ak sa chcete hádať, vytvorte si forum VÝMENA NÁZOROV a tam píšte tieto nezmysli ....a ty mesačný svit... nehnevaj sa ale ozveš sa skoro do káždej témy a vo veľkej časti negatívnym spôsobom... tak sa nečuduj, že ťa ľudia hejtuju...peace
ja nehovorim, ze ho byvala nepodviedla a ani ze to viem. ale v tomto pripae (v pripade chorobnej ziarlivosti) to spolu vobec nesuvisi.
mp, jedna vec je ziarlit/podozrievat kvoli zlym zivotnym skusenostiam a uplne celkom ina je byt chorobne ziarlivy, co je v podstate diagnoza. a toto je ten druhy pripad.
už raz som sem prispela, no musím znovu :)
kiddo - klobúk dole, opísala si to uplne presne...doteraz najrozumnejší príspevok na tomto fore aký som doteraz čítala.
mesačný - ani nevieš ako sa v tejto veci mýliš
keďže žijeme každý oddelene tak otázky typu kde si a čo robíš sú úplne na mieste a v poriadku. Ale mám pocit že nieje normálne keď na otázku kde si? odpoviete na záchode...aha a ským ??? no s kým??? s chuckom norrisom....