Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

Mesačný princ

Kycera - inak to máš pravdu, u nás na Mesiaci nemáme peniaze, je tam sloboda. No budem sa musieť porozhliadnuť tu u nás :D

Adusik90

Ahoj , tak podla mna , by sa nad tym nepozastavova velmi, doba je taka zepeniaze vsade... zlatokopky sem a tam... no ale ved ked mas dievca a j ona pracuje tak date dto dokop a pojde to ... miliony ocakavat ani nemozes a ani nejaku celebritu ale nejaku normalnu babu , ktora sa na tvoj plat nepozera ako na prioritu vztahu... ver mi niekedy je menej viac... predstav ze ze si bohac a mas 10 bab azda ta ma rada koli peniazom.... a kazda ich od teba pyta... toby sa ti asi nepacilo ci ? A na posedenie pri kole alebo na kave s babou nepotrebujes miliony.... a ktora nestoji o kavu ver mi ze si nezasluzi nic . Hlavu hore . D

Kycera

Mesačný princ,
tak ja sa premôžem a napíšem sem niečo. : D

U Teba tá šanca je! Ty si dáku mesačnú princeznú nájdeš, to mi ver!
Ak nie mesačnú, tak takú pozemskú, ale princeznú... ; )
Horšie je na tom Bezhlavyjazdec. No povedz, kt. žena by chcela Jazdca bez hlavy??? : D Ja teda už jedného mám. V knižnici. : D

Mesačný princ

Ešte sem niečo napíšte. Som veľmi zvedavý či budem aj ja už nadobro sám, alebo si nájdem partnerku :D

baradu

sancu moc nemas, aspon teda nie u takej, co by sa ti pacila.
potrebujes zvysit svoj zárobok, to je jednoznacne, budes sa musiet snazit, inak to proste nejde.
a ten napad s prostitútkou urcite realizuj, neni to zas tak drahe a pomoze ti to.

denisaf

chlapce v prvom rade sa prosim ta prestan lutovat lebo nieje nic horsie nez clovek co nad sebou len place a nic nerobi pre zlepsenie svojej situacie.... ja som tiez robila za minimalku a potom som si nasla robotu vo vyrobe plat dvojnasobny + 13,14 plat praca na smeny cize bud mam doobeda alebo poobede volno alebo nocne kopa priplatkov a moznost brat si nadcasy .... Roboty je na Slovensku dost a keby chces tak aj v zahranici a keby si netrufas na zahranicie tak aj vo vw Bratislava tam maju operatori velmi pekny plat kamaratka tam robi a ako zena zarobi viac nez jej frajer.... len treba dvihnut rit a nie cakat ze robota lepsie platena za tebou dojde sama...

Mesačný princ

AladinovaJasmina - aj ja to mám tak spraviť? :D len ja mám trošku vyššie IQ, mám 60, tak neviem či to zohráva nejakú úlohu pri zoznamovaní :D

AladinovaJasmina

Preboha ty sa natrepeš :D v prvom rade sa zmier sam so sebou, prestaň spamovať kazdý týždeň zdravie.sk, tými istými sprostými otázkami, už milionkrát ti ludia odpovedali a ponúkli riešenia a ty stále melieš o tom istom ! Nevieš o živote a ako ho žiť vôbec nič, nevieš nič o ženách ani o práci. Neskutočne ma ako ženu uráža, že nás všetky hádžeš do jedného vreca, ako ideme iba po peniazoch, ako si vyberáme iba skúsených, alebo iba zlých chlapcov. Ani sa nedivím že si nikdy žiadnu nemal, keď ich hneď všetky takto posudzuješ. Boh vie čo máš ešte za dalsie prehnané nároky, keď si ani jednu nevieš nájsť. A nie je to o peniazoch, keby si aj mal miliony, ani tak si nenájdeš, lebo tak jak si teraz myslíš že si chudák, tak by si otočil že si milionár a žiadna ti nie je dost dobrá. Stále si si iba ty na vine. Ty si myslíš že je niečo super ziť s bohatým človekom ??? Máš vobec potuchy čo má taký človek za nároky ? Kolko sa musí nadrieť? Čo by takí dali za tolko volného času aby mohli vyplakávať na fórach, lebo niekedy nemajú čas sa ani vys... Myslíš, že im je život gombička a tie peniaze padaju z neba? No figu borovú. Nevieš nič. 3 roky robíš tú istú pozíciu ? A to naozaj nemáš IQ50? Mladý človek a nikam si sa neposunul ?! A ešte v takom retazci ?! Buď nie si šikovný, alebo cielavedomý, alebo ti je vlastne dobre tam kde si. To s tou vysokou školou ani nejdem komentovať preboha, o jakych tisickach hovoríš ? :D zistil si si to vôbec ?? Aké sú možnosti ? Či sa len vyhováraš prečo zasa niečo nejde? V tvojom záujme, ano, zaplať si konečne už tú prostitútku, dva mesiace sa potom lieč z chlamidií a uvedom si, že si spravil zasa dalšie sprosté rozhodnutie, čo ti život zasa iba zhoršilo a snáď už to bude dosť faciek, aby si sa konečne prebral.

Maska

To s tými kamionmi môže byť fajn nápad, len urobiť si vodičák je teraz dosť drahé, ale potom sa to vráti, takže tak. Neviem odkiaľ si, ale napr. v mestskej hromadnej doprave ako vodič by si nechcel robiť? Môj muž tak pracuje a celkom dobre zarába (no tak normálne na vyžitie, boháči nie sme) a teraz tam veľmi zháňaju ľudí, ponúkajú, že preplatia vodičák a aj náborový príspevok, ale samozrejme závisí od toho odkial si :-) ale Celkovo to je síce naročna ale fajn robota v tom že muža mám doma a nie niekde na cestách v iných štátoch :-)

kkkkk

Poznám jedného, býva u rodičov, tesne pred 40tkou, dom na dedine sa im rozpadá, úspory, no nič moc na tie roky, na auto mu našetrili rodičia a vieš čo? Prerandil 20 rokov, 20 rokov si užíval výlety, zábavy, disko, vždy sa nejaká našla a tie vzťahy boli dlhodobé. Pritom povaha o ničom, práca o ničom, zabezpečenie o ničom, ale sa vedel predať. Ja som sa tým babám čudoval, prečo sú s niekým kto si večer potrebuje vypiť, nespráva sa k nim pekne, je lenivý sa niekde posunúť, nemá vôľu na sebe pracovať, celý život prevegetil a užíval si. A vidíš, o baby nemal núdzu. Všetko je to o sebavedomí, o skúsenostiach, o tom vedieť sa dobre predať. Baby si potom namýšľajú o čistej láske atď. O práci ti dobre poradila masrada.