ahojte chcem sa poradiť. poznam sa z videnia s jednym dievcatom, pokukujeme po sebe usmievame sa na seba atd. ide ale oto ze ja som od narodenia na voziku....viem ze by som sa nemal vzdavat a vraj nerobil z toho vedu, ale sa bojim toho ze co ked ona sa ku mne tak sprava z lutosti ze aby aspon dakto bol k nemu taky. co ked sa jej vobec nepacim ale lutuje ma? to by bol jaky trapas ptm kebze ju oslovim alebo nieco....je moj hendikep prekazkou? dievcata jak by ste brali keby vas chalan na voziku zacal balit? by ste ho len polutovali a slusne ho poslali prec? mam 17 dakujem za odpovede.
je fyzicky hendikep prekazkou?
no vidis takze predsa je to o vzhlade. ja nemam len tu skulaciu vadu ale aj v tvari mi moje postihnutie vidno, mam obrnu.a s t&ym sa neda tak vela spravit. taze aj ten bekim je mozno dobra inspiracia ale on je aj pekny a on to nema od narodenia taze preto.
tak ak trocha skulis sup k ocnej! aj na to su okuliare a aj cvicenia, ktorymi to vies zlepsit.
Ahoj telesna vada nieje prekazkou ja mam tiez telesnu vadu ktoru vidno kazdy pomne cumi a tak hlavne deti atd niesom na voziku chodim atd nikdy som neveril ze si najdem priatelku a zrazu to prislo ani neviem ako bola zdrava pekna zena a tak a proste dali sme sa dokopy jedine dievca ktore ma bralo normalne ako zdraveho bola moja prva a ja jej prvy a boli sme spolu 8 rokov skoncilo to pred mesiacom ale mozem si aj trosku zato sam ake som mal nazory a spravanie a tak ale stalo sa je koniec ja to doteraz nemozem nejak prezit ze ma nechala lebo dalo by sa este pokracovat...Tazke skus to a ak sa ti to podari zbalit ju a tak si ju vaz aj vsetko lebo mozes dopadnut ako ja sice ja som si ju velmi vazil aj vsetko :) ja sa teraz hlavne buducnosti bojim lebo ona bola jedina ktora ma chcela a dala sancu aj napriek hendikepu myslim ze keby nebolo jej doteraz nemam ziadnu zenu a bojim sa co bude dalej lebo je to podla mna uz nemozne si najst zdrave dievca tohto sa ja najviac bojim rad by som prijal nejake zoznamil sa ale sa hanbim a vela ludi odcudzuje telesnu vadu preto je to tazke a tak :) takze som tak povediac teraz v rici :) vzdy som tvrdil ze ona je moja prva a posledna... aj ked dufam tajne ze sa este nejaka najde :)aj ked je miziva moznost :)
ta hej toho poznam ale on je aj pekny a to ja nie. nehovorim ze som nejake strasidlo ale proste to na mne vidno trochu skulim napriklad....
najdi si na internete Bekima, ak este nepoznas. A aku peknu zenu si nasiel! lebo jeho osobnost absolutne zatienuje to, ze nejaky hendikep ma