ahojte chcem sa poradiť. poznam sa z videnia s jednym dievcatom, pokukujeme po sebe usmievame sa na seba atd. ide ale oto ze ja som od narodenia na voziku....viem ze by som sa nemal vzdavat a vraj nerobil z toho vedu, ale sa bojim toho ze co ked ona sa ku mne tak sprava z lutosti ze aby aspon dakto bol k nemu taky. co ked sa jej vobec nepacim ale lutuje ma? to by bol jaky trapas ptm kebze ju oslovim alebo nieco....je moj hendikep prekazkou? dievcata jak by ste brali keby vas chalan na voziku zacal balit? by ste ho len polutovali a slusne ho poslali prec? mam 17 dakujem za odpovede.
je fyzicky hendikep prekazkou?
mas to tam ;-)
mp, plati ten mail co mi ukazuje pod tvojim nickom?
neviem111111 - v tomto ešte neviem veľmi chodiť, ale niečo budem musieť vymyslieť. :) A ďakujem :) Potešil ma tvoj príspevok. Neboj, neprispievaš na mňa ani ty a ani nikto iný, snažím sa tak, ako zatiaľ môžem. Ak by si vedela poradiť, tak mi napíš kľudne na mail alebo sem. za každú radu budem vďačný. Ono sa v internete a v PC veľmi nevyznám, neviem si vytvoriť stránku a keď som skúšal niečo podobné, tak všade pýtajú poplatky, registráciu a či neviem aké písomnosti vyplniť...no niečo neuveriteľné tá byrokracia. Celý deň mi trvalo kým som sa zaregistroval na jednu stránku a najväčší gól bol ten, keď mi registrácia nakoniec neprešla :D
Tak som amatér :)
Ale ešte raz ti ďakujem :)
mp, viem ze je to odveci a mimo temy ale ked uz sa to tu nacalo... viem ze si niekde pisal ze nemas moznost sa uplatnit v tom co si robil predtym/vystudoval kvoli zdrav. problemom. ale to preda neznamena, ze nemozes robit nic ine. vidno uz len to, ze rad pises, rad zdielas svoje nazory, pristup k internetu mas, tak by si mohol pokojne niekde pisat clanky napriklad. ozeliem ze na teba prispievam zo svojich dani, lebo si dobry clovek, ktory v zivote nemal vela stastia, ale myslim, ze keby si to trocha chytil do vlastnych ruk, mohlo by sa to este obratit, ved si ste mlady.
Citujem:
Jasné, že je to prekážka a väčšina ľudí by to neakceptovalo, aj napriek tomu, že tvrdia, že by im to nevadilo!!!
a áno, bude to len z ľútosti, alebo pre peniaze.
Koľkí z Vás videli na ulici takéto dvojice? Koľkí osobne poznajú takéto dvojice? Koľko ich je vo svete?
v tomto prípade medzi "tvrdením" a "názorom" nie je moc rozdiel,
okrem toho, tento blud o vlastnom názore je len hrozný efekt internetovej doby. Názory môžeš mať napríklad o tom, či sa ti lososová farba na susedovom dome páči, alebo nie. Pri komentovaní javov nejde o názor. Darmo to nazveš ako chceš.
mp, tusim si chcel povedat my zo svojich dani.