ahojte chcem sa poradiť. poznam sa z videnia s jednym dievcatom, pokukujeme po sebe usmievame sa na seba atd. ide ale oto ze ja som od narodenia na voziku....viem ze by som sa nemal vzdavat a vraj nerobil z toho vedu, ale sa bojim toho ze co ked ona sa ku mne tak sprava z lutosti ze aby aspon dakto bol k nemu taky. co ked sa jej vobec nepacim ale lutuje ma? to by bol jaky trapas ptm kebze ju oslovim alebo nieco....je moj hendikep prekazkou? dievcata jak by ste brali keby vas chalan na voziku zacal balit? by ste ho len polutovali a slusne ho poslali prec? mam 17 dakujem za odpovede.
je fyzicky hendikep prekazkou?
Stale tu len hladas vyhovorky.. ved chod a konaj. Stratis nieco? V zivote som sa naucila ze musis robit to co citits a to hned inak ta niekto iny predbehne a zlomi ti to srdce. Milovala som jedneho chalana, aj on mna ale stale som ho odmietala a ked som sa uz konecne odhodlala povedat mu to, tak uz mal dievca. Hovorim ti, necakaj. Nemas co stratit. Ak ta odmietne, to nieje koniec sveta. Kolkí pekní a zdraví ludia boli odmietnutí a co zivot ide dalej.
tak ako ja nwm, vacsina tu pisete ze to mam skusit ale tak ako ja nwm ano na nete napr. sa da nAjst vela takych parov ale osobne nepoznam ani ja. vsetci vravia ze ze treba mat sebavedomie a mozno aj byt vtipny ale tak ako s tymto ja mam trochu problem, nehovorim, chodim aj von a tak, snazim sa ale ako tu s tym mam jak keby blok abo čo. a ona je fakt pekna a podla mna by mohla mat hocikoho. nevidim dovod preco by mala dat prednost mne ale t keby ze ne tak asi nebude treba s nou stracat cas. tazko povedat
mp, videla som vela takychto dvojic. ako som napisala, myslim ze vela 17 rocnych este bude tak nastavenych, aby vedelo co je dolezite. ale napriek tomu si myslim, ze taka, ktorej by to vadilo, nie je ta, s ktorou ma byt.
ja to dakedy tiez tak vnimam jak princ
Počuj, keďže na toto fórum nechodia ľudia ktorú majú IQ nad 80 tak Ti radím sa neriadiť ich radami. A už vôbec nemajú zmysel pre hendikep. Sklameš sa ak budeš čítať tieto nezmyselné príspevky. Skús tú babu čo spomínaš. Popros ju či by Ťa nezobrala do reštaurácie že nemá Ťa kto zobrať a keď tam už teda budete tak jej povedz že ju nenecháš len ak odísť. Dajte si niečo a povedz jej čo si myslíš o nej.
ved ked sa na teba usmieva, tak ju raz pozdrav, potom ju pozdrav opat, potom sa s nou skus dat tak nezavazne do reci, ze ako je dnes vonku pekne alebo co. nemusis po nej hned vystartovat, to takmer nikto nema rad ak to ide od cudzieho cloveka.
neviem ako by som reagovala, nebola som v takej situacii, vseobecne nemam velmi v oblube ked ma oslovuju na ulici cudzi ludia. a ved ani ty ju vobec nepoznas, paci sa ti len fyzicky, mozno ked ju spoznas tak ju ani nebudes chciet za frajerku, ale len za kamaratku a mozno ani to nie. neries co z toho bude, proste bud mily a bud sam sebou a uvidis. nestavaj si v hlave mantinely co mozes a co nie za to ze si na vozicku. rovnaka situacia by predsa bola aj keby si nebol. nepoznate sa, tak skus spravit ten prvy krok k tomu aby ste sa spoznali a uvidis.
dobre ale jak by ste reagovali vy? Keby vas oslovi chalan na voziku a vy pochopite ze po vas ide...brali by ste ho z rezervou ci ne? bavili by ste sa s nim z lutosti abo by ste ho brali normalne a dali mu sancu?
Ahoj. Nikdy neocakavaj vsetko po com tuzis a osud ta moze
prekvapit pozitivne. Kamarat sa so vsetkymi, ktori sa o teba
zaujimaju. Mozno nie prave tato dievcina, ale mozno jej
kamaratka, alebo kamaratkina kamaratka bude pre teba tou
pravou.
ak ma niekto problem s ocami - co je aj strabizmus - ma ist k ocnemu. to by som napisala kazdemu. nie je to len o vzhlade. akurat mozno nie vsetky 17 rocne dievcata to este chapu. pozri sa na ulici, kto kazdy si vie najst partnera. aj prilis nizki, aj prilis tucni, aj nie uplne atraktivni, aj ludia s postihnutim. neodsudzuj sa vopred na neuspech.