Vieme milovať len pekných ľudí?

Príspevok v téme: Vieme milovať len pekných ľudí?
Omarsy

Dobrý večer, aký máte na toto pohľad vy? Keď sa pozriete na svojho partnera/partnerku, je pre vás táto osoba fyzicky atraktívna? Je to jeden z hlavných dôvodov, prečo ste spolu? Alebo vám na ňom/nej učarovalo čosi celkom iné a ten vzhľad neriešite? Už rozprávky nás učia, že sa nemáme zamilovávať do krásy, ale ozaj to tak funguje? Dali by ste niekomu prednosť pri výbere partnera pred niekým len na základe atraktivity?

Nie, neľutujem seba. :D Ale fest ma to zaujíma, keďže aj v mojom okolí vzťahy vyzerajú tak ako vyzerajú a potom sa ľudia divia. Mňa na žene priťahuje vyrovnanosť, sebavedomie, humor, schopnosť byť oporou vtedy sú všetky krásne. Ale dosť často mám pocit, že som jediný takto nastavený,,,

Ipsik

Áno, ono je to všelijaké. Niekedy si muž myslí, tak tá nie je až taká krásna, tak jej vnútro bude o to krajšie. A ani to nemusí byť pravda:-) Ale jednu istotu v takom prípade predsa len máš. Sused, ani kamarát ti s ňou isto nepomôže. Vzťahy sú aj o tom, že kedy komu ako zabaví, treba pripustiť aj to. A po tme je to aj tak jedno. A tragikomédia nie je až taký zlý žáner:-D

hehe1

krasa je relativna, kazdemu sa paci nieco ine a slovensky su vacsinou pekne, takze tu s tym az taky problem nieje, horsie na tom je taky nemec a anglican, ten tuto temu neriesi :D

Ipsik

Vieš, podľa mňa je to celé všetko také divné. Napr. keď má človek zuby, tak nemá chleba a keď má chleba, tak nemá zuby. Každý si cení isto niečo iné na ženách a proti gustu žiaden dišputát. To, čo je pre jedného pochopiteľné, pre iného pochopiteľné nie je. Aj ženy pozerajú na mužov možno presne takisto ako my na ženy. Jeden je inteligentný, ďalší je pracovitý, ďalší nepije, ďalší nefajčí, ďalší vie byť zábavný. Ale zákon povoľuje mať u nás len jedného partnera:-)

Mesačný princ

Krása je relatívna!

Niekoho fascinuje súmernosť, mňa napríklad rôzne odlišnosti :)

Odpovedz mi na otázku, akí sú to pekní ľudia? Môžem ti k tomu potom niečo napísať. Takto nemám možnosť.