Vieme milovať len pekných ľudí?

Príspevok v téme: Vieme milovať len pekných ľudí?
Omarsy

Dobrý večer, aký máte na toto pohľad vy? Keď sa pozriete na svojho partnera/partnerku, je pre vás táto osoba fyzicky atraktívna? Je to jeden z hlavných dôvodov, prečo ste spolu? Alebo vám na ňom/nej učarovalo čosi celkom iné a ten vzhľad neriešite? Už rozprávky nás učia, že sa nemáme zamilovávať do krásy, ale ozaj to tak funguje? Dali by ste niekomu prednosť pri výbere partnera pred niekým len na základe atraktivity?

Nie, neľutujem seba. :D Ale fest ma to zaujíma, keďže aj v mojom okolí vzťahy vyzerajú tak ako vyzerajú a potom sa ľudia divia. Mňa na žene priťahuje vyrovnanosť, sebavedomie, humor, schopnosť byť oporou vtedy sú všetky krásne. Ale dosť často mám pocit, že som jediný takto nastavený,,,

Mesačný princ

Moireal - tá skupina, ktorú si opísala sú buď ženy zadané, dobrovoľne slobodné, lesby, čakajúce na milionára...at´d :D

Ale aj tak je to fajn :)

No napísala si to fajn, tak nejako to bude. Súhlasím :)

Moireal

pomocnica, dakujem:-), aj tebe pekny vecer a vobec vsetkym.

Mesacny princ, tak ale su aj zeny pekne, co su vtipne , inteligentne a aj dajme tomu samostatne.:-) Kedze sa rad rozpravas,necudujem sa, ze ta hlupe odpudzuju. Ked si to tak vezmem, mna to na chlapoch tiez odpudzuje a dost a hlavne ked si myslia, ze mozu mat kazdu. To sa uz na mne nejeden popalil. .:-D

lLily

Omarsy, ja uz bola zamilovana do tak roznych typov, ze ono je fakt v kazdom a na kazdom cosi pekneho a zamilovanost to proste cele vygraduje az do takych rozmerov, ze sa ti ten clovek zda cely krasny ani ked by sa ti predtym na prvy pohlad vobec nepacil a nebol tvoj typ, preto si aj myslim, ze nejake naroky ohladom tohto velmi neplatia, ci uz sa to tyka fyzickej krasy alebo vnutornych danosti oneho cloveka..tucny-chudy, vlasaty-plesaty, vysoky-nizky, heterak-gay, stary-mlady, bohaty-chudobny, cestny-klamar, verny-neverny....vsetky tieto kategorie uz moja mysel a city spracovali...avsak vzdy len pri tom konkretnom cloveku o ktoreho v danej dobe slo, bo zamilovanost je cisto vylucna vec

Mesačný princ

Moireal - vzhľad je fajn podnet, pokiaľ žena neotvorí ústa :) Okamžite viem či pokračovať v rozhovore, alebo utekať čo najďalej. Celkom mi stačí pár slov a niekedy ani hovoriť nemusí :D

Moireal

Ja si myslim, ze kazdeho zaujme na cloveku najskor vzhlad. U chlapov dvojnasobne. Zena musi byt pre nich hlavne fyzicke pritazliva. To je prve, na co sa chytaju a to KAZDY chlap. Nie kazdemu chlapovi ale staci iba toto. Pokial maju trosku nizsie sebavedomie a chcu sa pysit s j*backou, tak im to bude stacit. Aj ked mozno nie navzdy. A potom su tu chlapi, co chcu aby zena mala okrem krasy aj zmysel pre humor, inteligenciu a samostatnost. Ked si v tomto smere nesadnu, tak ju po case pustia k vode, lebo hlupost pre nich az taka pritazliva nieje. Nechcem chlapov urazit, to vobec nie, len si vsimam, ze takto nejako to je.:-)

U zien je to trosku ine. Taktiez ich zaujme najma krasa a pritazlivost, ale ked sa ukaze dotycny ako hulvat alebo neambiciozny, tak s nim niektore zostanu a niektore nie ale povacsinou asi nie.Je to vsetko individualne. Ale zena bude skor vo vztahu s niekym, z koho nieje 24h mokra, nez chlap. Aj ked ani chlap nemusi byt zo zenskej nonstop vo vytrzeni. :-D

Takze ja by som povedala, ze vieme milovat peknych a nielen peknych ludi. A kazdy sa vie urobit peknym ci zaujimavym. Ale taki ti, co sa pacia sirsej verejnosti budu mat skratka vzdy viac pozornosti.

lLily

neviem ake rozpravky pozeras, no ja nikdy nebola zamilovana do skarede a este k tomu nesympatickeho cloveka....ani si taku variantu popravde predstavit neviem

Ipsik

Ale dnes je moderná doba, všetko si možno kúpiť aj cez net. Niečo pasuje, niečo nie, ale vážne neviem, prečo to teleso považovala babka môjho kamoša za anjela. Bujnú fantáziu asi nemajú len mladí ľudia:-) Ono sa ľahko povie, že maj vzťah, ale zvládnuť jedno dieťa, ktoré je génius, nie je také ľahké, ako by si niekto myslel. A mať takých 5, 6, uf, neviem, neviem, ale medicína napreduje míľovými krokmi. My sa veruže nestretneme "v jednej posteli, budeme mŕtvi a tak krásne dospelí". Ešte predtým zopár dlhších pobytov na liečení so špeciálnym zameraním. Karma je zdarma:-)
Majte sa! Bon soir!!!

Ipsik

Viem, že si to čítajú aj ženy. Holá pravda o chlapoch je taká, že chlapi sa ženia v čiernych oblekoch (výnimočne v ružových), väčšinou v sobotu a najvernejšia priateľka je aj tak Anička Dlaňová:-D