Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozu ma v nemocnici nutit do niecoho??

gylu7

A je ti dobre nie si slabý? a to ti kto povedal? že neda. Tak chces to alebo nechces.Da sa počkať ked sa necitiš a nechceš.
Maš jednorazovy problém-ta hnačka bola alebo to bolo dlhšie.
Ešte som nepočula že kvoli hnačke,to možu ludom davať ked zjedia niečo čo uškodí,
Maš pravo povedať že nechces aj ked si neplnolety.Rodičia ti to nevdia vybaviť?V ktorom meste?S kym si sa rozpraval so sestričkou alebo s doktorom.?Veď nutit ta nemožu.Keď povieš že sa necitiš na to tak nedaju.

gylu7

A je ti dobre nie si slabý? a to ti kto povedal? že neda. Tak chces to alebo nechces.Da sa počkať ked sa necitiš a nechceš.
Maš jednorazovy problém-ta hnačka bola alebo to bolo dlhšie.
Ešte som nepočula že kvoli hnačke,to možu ludom davať ked zjedia niečo čo uškodí,
Maš pravo povedať že nechces aj ked si neplnolety.Rodičia ti to nevdia vybaviť?V ktorom meste?S kym si sa rozpraval so sestričkou alebo s doktorom.?Veď nutit ta nemožu.Keď povieš že sa necitiš na to tak nedaju.

AlexAlexAlex

Ahojte. Zajtra mi to budu robit. Zevraj to nie je strasne ani nebezpecne ani to neboli. A ze inak sa to neda

gululu

Kycera prestan davať blbé informacie, pri hnacke sa možu potrhať cievky, ,cievky sa trhaju aj na ruke ej to normalne, nie každe testy su 100 perc. Z ktorej planety si sem dopadol. Pokial je hnačka tak organizmus je oslabený, nemože sa tam dat také narocne vyšetrenie za kadu cenu, da sa počkať.Ma pravo odmietnut, kym sa da dokopy organizmus. a rodicia aj lekari ho maju respektovať, existuju aj iné riešenia- ultrazvuk..
Mam o min 20 rokov viac ako ty. niečo o tom viem.
Prestaň tu vyrývať a radiť sprostosti.
Alex povedz že sa necitiš dobre a hotovo a že to momentalne nechceš.
Anesteziu nechcu davat,len v nevyhnutných prípadoch.To črevo je oslabene od hnačky..Ked to robia musi byť prazdne.
Terz potrebuje zosilnieť a jesť Da sa to urobit aj inokedy, ak bude mať problémy.Hovorí že mu je dobre. Možno to bol dietna chyba.
Čo sa týka farbenia stoice a moču, tak je o možné pri cvikle a vine.
Maš to vysvetlene.ako tak.
Donucovacie prostridky nie su namieste. Povedz že si slabý a sa na to necítiš.

Kycera

Alex,
hanbíš sa, bojíš sa, si celý vystrašený, je Ti to nepríjemné,... Tvoje reakcie sú pochopiteľné.
Ak Ti našli krv v stolici, nie je to žiadna sranda, nemáš ju zo žiadneho jedla (to stolicu len zafarbí) a ultrazvuk Ti tu nepomôže. Budú Ti vyšetrovať hrubé črevo. Lekári by mali vekuprimerane informovať aj Teba o tom, čo Ti budú robiť a prečo. Tak, aby si nevyhnutnosť tohto zákroku pochopil a zbytočne sa nestresoval. A Tvojim rodičom mali dať tie informácie, ktoré Ti tu napísala VRANA!!!
Ak by si počas zákroku predsa pocítil bolesť, máš PRÁVO vyšetrenie stopnúť. Budem Ti držať palce, aby si to zvládol a bol zdravý!!! : )

philips

Prehltnutie kamery stálo kedysi okolo 500€ a v prípade nálezu treba tak či tak podstúpiť klasickú kolonoskopiu.
Ultrazvukové vyšetrenie vnútro čreva neukáže, takže tadiaľ cesta nevedie.
Dohodni sa s lekárom na oblbovákoch, bude to lepšie pre obe strany.