Prosiiiiim poradte mi surne. Som v nemocnici a nutia ma na vysetrenie ist a ja nechcem. Mozu to? Co mam robit. Poradte prosim :(
Mozu ma v nemocnici nutit do niecoho??
Ešte existuje ultrazvuk, bez tých hadic,robili ti?Zdravotníci používajú.Netreba hned mysliet na horšie.
Ked isla krv zo stolicou- mohli to byt popukané cievky kvoli hnacke,-pretože sa organizmus namaha., v čreve alebo v konečníku.
alebo od cvikli , vina a pod. je taka tmava stolica, nevieme čo jedol pred tým..
Ked ta hadica ide dovnútra, myslite že neporuší tie cievky?
Ked nechces nemusíš absolvovat.. musiš byť vyprazdnený.
Ja som 3 krat odmietol, ked som mal problémy, potom ma donutili
aj tak nič nenašli.. A ked to tam narvali-tak po 5 minutach som prikazal nech to užaj vytiahnu.
Povedz fotrovi že to nechces- poradte sa s niekým iným nech skusia ultrazvuk.
Keď si možu zdravotníci vybrať tak aj ty. .
Treba si tu stravu nejako prisposobiť. čo ti davajú?.
Ešte existuje ultrazvuk, bez tých hadic,robili ti?Zdravotníci používajú.Netreba hned mysliet na horšie.
Ked isla krv zo stolicou- mohli to byt popukané cievky kvoli hnacke,-pretože sa organizmus namaha., v čreve alebo v konečníku.
alebo od cvikli , vina a pod. je taka tmava stolica, nevieme čo jedol pred tým..
Ked ta hadica ide dovnútra, myslite že neporuší tie cievky?
Ked nechces nemusíš absolvovat.. musiš byť vyprazdnený.
Ja som 3 krat odmietol, ked som mal problémy, potom ma donutili
aj tak nič nenašli.. A ked to tam narvali-tak po 5 minutach som prikazal nech to užaj vytiahnu.
Povedz fotrovi že to nechces- poradte sa s niekým iným nech skusia ultrazvuk.
Keď si možu zdravotníci vybrať tak aj ty. .
Treba si tu stravu nejako prisposobiť. čo ti davajú?.
Tak v nemocnici je človek preto, aby ho dali do poriadku. Nech spravia čo treba a dovi.
Kolonoskopiu ti mozu robit aj v celkovej anesteze, pokial si mal krv v stolici tak to nie je sranda a treba vylucit chronicke zapalove ochorenie alebo len nejaky zapal co sa da liecit antibiotikami. Na vsetkom sa da dohodnut tak skus bud celkovu anestezu alebo nech ti daju oblbovak a nieco proti bolesti ani nebudes vediet co ti robia....alebo este je moznost, ze ti rodicia zaplatia take vysetrenie ze prehltnes tabletku v ktorej je kamera a ta ti nasnima crevo...
Neviem, absolútne si z toho nič nepamätám. Dostal som do žily pár mililitrov niečoho a potom som bol zrazu na izbe na posteli.. Myslím, že pod liekmi by si to vyšetrenie absolvovať mohol, bude to lepšie aj pre teba a aj pre nich
Alex
Boliet to neboli,len je to neprijemne.Skus sa opytat,ci by ti to nemohli urobit v celkovej anesteze.Mam pocit,ze do urciteho veku o toto mozu rodicia poziadat.Opytaj sa svojho lekara aj sam.
Ved hej otvorit pusu nie je problem. Opytat sa mozem.
A bolelo to?
Alex
Chapem ta ze je to neprijemne,ale ver,ze pre tych doktorov a sestricky je to rutina,oni to nevidia ako ty.Nie si prvy ani posledny.Oni nepridu domov a nepovedia...bol tam alex a videli sme mu zadok a viac.
Si proste pre nich telo ako kazde ine.Nebran sa vysetreniu.Su neprijemnejsie vysetrenia a ludia vtedy neriesia kam sa mi doktor ide pozerat.
Hlavne klud a nechaj si to urobit.
V 16 mi to robili a čo.. Neubudlo zo mňa.. Dokonca som dostal aj oblbováky a bolo dobre.. A najskôr dajú lieky aj tebe..
Môj zlatý, ja som viac ako polovicu detstva strávila v nemocnici. :D Otvoriť si ju nie je až taký veľký problém.