Prosiiiiim poradte mi surne. Som v nemocnici a nutia ma na vysetrenie ist a ja nechcem. Mozu to? Co mam robit. Poradte prosim :(
Mozu ma v nemocnici nutit do niecoho??
Omg..... lebo je to trapne vysvetlovat. ... Maju ma vysetrit cez zadok
Neviem prečo, ale nadobúdam pocit, že si niekto robí srandu.. Prečo inak by tajil na anonymnom fóre o aké vyšetrenie ide?
Nechcem to tu hovorit :/ a uz mi vlastne ani nie je velmi zle. Keby ma pustili tak by som uz siel aj domov
Aké máš problémy a o aké vyšetrenie sa jedná?
A internet je predsa na mobile aj v nemocnici!
Vysetrenie mam mat v stredu rano. A viete mi povedat prosim co teda robit? Komu sa stazovat? Rodicia ani doktori ma nepocuvaju. To je nefer nemozu rozhodovat za mna.
Určite, dá sa aj počkať a to aj s vyšetreniami, ale.....chlapec je v nemocnici, takže problémy buď trvajú dlhšie alebo má bolesti....ja nie som zdravotník, ale záleží od ťažkostí ktoré chlapec má...môže ísť o zápal a hľadajú zdroj zápalu, ale môže ísť aj o podozrenie na nádor, v tom prípade je dobrý každý deň. Neviem o aké ťažkosti ide, ani o aké vyšetrenie, ale hospitalizácia by nemala presiahnuť 3 týždne. Čím skôr nájdu zdroj problémov, tým skôr ho začnú liečiť....Mama ležala asi pred 6 rokmi na internom - každý deń bola iná diagnóza nakoniec naśadili širokospektrálne ATB , po týždni išla domov a o ďalší týždeň sa tam vrátila....Predpokladám že lekár vie že chlapec nechce na dané vyšetrenie, takže keby to nebolo potrebné tak by na tom netrval...
Jaja mate zdravotnícky pohľad.Aj zdravotníci mjú rôzne pohľady.
Ked mu nie je dobre,tie vyšetrenia čo uvadzate, to nie je dobre nasilu,a su náročné.
Da sa počkať,
Ešte je charta prav dietata, že musite ho rešpektpovať, aj keď niečo podpíšu, zaňho rodičia, hovorí sa Dobrovoěne.
Možno mal to vyšetrenie rano, lebo sa pýtal večer.
Nehnevajte sa ale vždy sa dá dohodnúř ,alebo niečo odložiř atď.
Zdravotník, ma primerane vysvetlit čo sa ma robiř alebo nie,prebrař to s ním,
Ešte je charta prav dietata, že musite ho rešpektpovať, aj keď niečo podpíšu, zaňho rodičia, hovorí sa Dobrovoěne.
Možno mal to vyšetrenie rano, lebo sa pýtal večer.
Nehnevajte sa ale vždy sa dá dohodnúř ,alebo niečo odložiř atď.
Zdravotník, ma primerane vysvetlit čo sa ma robiř alebo nie,prebrař to s ním,