Mamickin maznacik?

Príspevok v téme: Mamickin maznacik?
Forever young

Dievcata, alebo aj chlapi, pride vam v poriadku, ked vas partner kazdy tyzden chodi na nedeljnajsie obedy k rodicom? To je jedno, ci vy varite, on tam aj tak ide, s odpovedou, ze vase jedlo si da na veceru. Je jedno, ze byvame 30 km od nich, nedelu si neodpusti a ked aj ano, je to rarita, pripadne rodicia niesu doma. A to niezeby tam nechodil aj cez tyzden, stale sa nieco najde, preco tam ist. raz treba toto, raz tam je balicek, raz opravovat nieco, ale v kazdom pripade nedela sa neda odpustit. Vidim to uz tak, ze o nedele mam postarane na cely zivot. :\ Co si o tom myslite?

Ipsik

Však keby že sa rozídete, tak bude chodievať potom v nedeľu na obedy k tebe, pre zmenu.
Ja som chcel ísť raz tiež na obed k ex, však už by bolo na čase zakopať vojnovú sekeru, tak ti prídem pod bytovku (s tanierom a lyžičkou), cez domofón mi len povedala, aby som počkal, zrazu som ju uvidel ako stojí na balkóne s hrncom špagiet, z ničoho nič ich na mňa šmarila a ešte na mňa zavolala policajtov. Tak neviem, musím byť trpezlivý. Ale v tomto ohľade si od nej neber isto príklad:-)
Dobrú noc.

Forever young

Ale ved ja tam idem sem tam, ale niesom ochotna tam chodit kazdu nedelu. Akoby sme nemohli mat svoje nedele. Ja niesom chroma, viem nam navarit a viem si aj inac predstavit cas ako cestovat hodinu kvoli obedu a vysedavat v bytovke. Zaroven netvrdim, ze tam teraz nikdy nema ist, pripadne spolu, ale nonstop? Vcera sme cely den skladali nabytok, v podstate sme mali pracovnu sobotu, tento posledny den volna som si predstavovala trosku inac, ale ako vzdy to bol same shit.

Ipsik

Ale však toto nemôže byť dôvodom na rozchod, však pokojne tam chodievaj s ním. Čo ti v tom bráni? Ty sedíš doma a on je tam, čo si oni o tebe myslia, nie ty o nich? Aj tak sa na to treba pozrieť.

Forever young

To mesacny princ: ha ha, velmi vtipne.. fakt sa mi to nepaci, lebo je to neustale. Ja niesom starenka pre boha, ze budem chodit na rodinne besedy neustale. A prechadzat 60 km tam aj spat, aby som najedla, lebo mi doma nic nemame, prazdne regale. Najlepsie je, ked varim, presne tak nech to ma cerstve, viem, ze este ide niekde po robote, nieco povybavovat, tak to planujem podla toho. Pocujem auto, ja akurat vsetko prichystane, myslim si, wow jake naplanovane. Potom sa ho pytam, ci mu mozem nabrat, a on mi zahlasi, ze sa stavil u mamy a uz jedol. :D Hnusilo sa mi to stale, ale mam pocit, ze sa mi to hnusi cim dalej tym viac.

Forever young

Urcite ma tam nechodi ohovarat, len sa mi proste nepaci, ze mame nedele naplanovane tisic rokov do predu. Je toto snad vtip, alebo co? Mame xy moznosti na vyber, vonku je konecne pekne, mozme sa ist niekde prejst, ale nie..vsetko sa stale musi tocit len v okruhu, kde byvaju jeho rodicia..Mame 30 rokov pomaly obaja, nepotrebujem byt permanentne niekde na navsteve. Nepoviem cez sviatky, pripadne, ked niekto nieco oslavuje, ale stale? Ked chce byt u rodicov aj v 30 rokoch, nech sa paci, ja mu v tom nebranim, moze si pobalit veci a sa tam odstahovat. Mam pocit, ze som vo vztahu s viac ako jednym clovekom.

Ipsik

A čo keď tam chodí len preto, aby sa trochu na teba posťažoval, poohováral ťa. Ja som robil to isté, aj keď som na to málokedy mal dôvod, že som ju chodil o.ovárať. Keďže ma to bavilo, tak som s tým neprestal, ani po varovaniach, ani po výstrele do vzduchu, nie, aspoň tak som sa chcel zabaviť. Potom sa to dozvedela, neviem od koho, najskôr odo mňa a potom sme sa vadili, a pritom zbytočne. Až tak som jej nechcel zle. A potom že prečo sa ľudia rozvádzajú, že? Pre nič.

Zubkovavila

Možno to tak majú zaužívané už dlhé roky. Ber to ako pozitívum. Nevar, choď s ním a najedzte sa tam (on to bude mať bez roboty tak, či tak).
Dohodnite si nejaký kompromis. Aj môj priateľ je rád doma a ja som pochopila, že keď chcem byť s ním, tak idrm s ním. :D
VŠETKO JE VŽDY O KOMUNIKÁCIÍ.