Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mamickin maznacik?

Príspevok v téme: Mamickin maznacik?
Forever young

Dievcata, alebo aj chlapi, pride vam v poriadku, ked vas partner kazdy tyzden chodi na nedeljnajsie obedy k rodicom? To je jedno, ci vy varite, on tam aj tak ide, s odpovedou, ze vase jedlo si da na veceru. Je jedno, ze byvame 30 km od nich, nedelu si neodpusti a ked aj ano, je to rarita, pripadne rodicia niesu doma. A to niezeby tam nechodil aj cez tyzden, stale sa nieco najde, preco tam ist. raz treba toto, raz tam je balicek, raz opravovat nieco, ale v kazdom pripade nedela sa neda odpustit. Vidim to uz tak, ze o nedele mam postarane na cely zivot. :\ Co si o tom myslite?

zana111

a co ma pri tebe sediet cely tyzden kazdu hodinu?? co ste nesvojpravny ci co ze ti toto vadi... ja si vzdy spravim program a muza pustim ci uz na pivko alebo rodine.... tak isto aj ja ked idem s kamaratkou na kavu... ludia si musia od seba aj odpocinut nie sediet spolu nonstop

a_dr1a

Tiez si myslim to iste co ti pise Antal 33.
Vy tych problemov vo vztahu mate viac a iba sa to bude dalej nabalovat hromadit. Potom to raz vybuchne. Vzdy su plusy a minusy. Nikde to nie je len o + ci -.
Len vy ste to hned od zaciatku neriesili ako sa nieco vyskytlo a zial, ostalo to tam. Driemalo to ale nezmizlo to. Kedze ty pises postupne, tazko je radit. Povies A a potom B dodas, ked uz mas plno rad a odpovedi na A. Lebo k tym jeho navstevam doma a v nedelu som sa ti uz vyjadrila. Lenze ty potom dopises, ako to bolo u vas. Ze tam nechcel moc byt chodit, ze ak, tak sa rychlo najedol a uz chcel ist prec. Milovala si mamu, pisala si, ze sa tvojej mamy jeho spravanie dotykalo, urcite aj teba vsak si ju milovala bola ti to mama. No a mamu uz zial nemas. Takze terajsi tvoj postoj k jeho/vasim navstevam u jeho rodicov doma zas vela naznacuju. Preco sa teraz spravas ako sa spravas. A neda sa ti tvoj terajsi postoj ani zazlievat. Proste kym tvoja mamina zila on robil to, co ty teraz. A on uz napravit svoje spravanie nemoze. Ty mu to teraz istym sposobom vracias. Aj keby len nevedome. Len ty si to mala uz vtedy riesit. Ked to bolo aktualne. Teraz uz cas zial nevratis. A zrejme je to takto vo vsetkom. V kazdom vasom probleme keby sa rozanalyzoval

Antal 33

Forever young - moja rada znie :
su len dve moznosti.
1, Bud si spolu sadnete a vsetko toto, co tu pises povies aj jemu a otvorene sa o vsetkom porozprávate. Mozno si obaja nieco vycitate a chyba vam komunikacia

2, alebo sa ku sebe vôbec nehodite. A v tom pripade by som to ukoncil. LEbo toto sa bude iba stupnovat a obaja sa budete zozierat, nicit si zivot a to k nicomu nevedie.

lLily

Tak je fakt, ze vzdy lepsie, ked ide k rodine (k svojim), nez by sa vlacil s cudzimi ludmi po krcmach, sidlidsku a za milenkami.

Mozno sa odstahovat este trosku dalej, nez ste, aby to nebolo tak caste alebo neviem, kaslat na to a brat to ako ich rodinny ritual, ktory je potrebny k jeho zivotnej rovnovahe. Nie je to len tak odseknut cloveka od ludi s ktorymi stravil vacsinu svojho zivota a cele detstvo.

Marosko-n

Zlatá duša, s histórii sa vždy v nedeľu ľudia stretávali aby si porovnávali či majú vo svojom súkromí lepší alebo horší život, aby si v kľude povraveli, trochu sa odreagovali od všedných dní. Asi keď ti to vadí , tak by mal chodiť s kamarátmi na čubesi, alebo do krčmi ,alebo do herní.
Ak ho máš rada, tak choď s ním, veď je sviatok nedeľa, voľno. Tak ako ty nenávidiš svokrovcov ,tak sa sprotivíš aj Ty im. Asi ťa doma nenaučili to čo sa patrí !!!

lLily

To sa mu oplati v nedelu len na obed? Sak nech tam je aj cely den, ale v ine dni by tam uz oxidovat nemusel. No darmo, rodicia si ho drzia na voditku.

natalia77

Toto sa mi zda ako najmensi problem :), co by som ja za to dala keby to bola iba nedela.U nas je problem opacny a to ten ze jeho mama spolu so starymi rodicmi ku nam chodi permanentne na cely vikend, ked nahodou som ja mimo mesta donesie aj sesternicu so synom a drichmu nam v posteli, TOTO je problem a nie to ze sa chudak ide najest v nedelu k rodicom lebo mu je tam dobre :D. Dufam, ze som ti dodala aspon trosku optimizmu, lebo ten moj si hubu neotvori a ja uz zacinam byt " zla partnerka " lebo vidia ze mi to prekaza ale stale to tolerujem- je otazka kedy vybuchnem. Takze nahod pozitivnu naladu a tes sa z toho co mas:D