Dievcata, alebo aj chlapi, pride vam v poriadku, ked vas partner kazdy tyzden chodi na nedeljnajsie obedy k rodicom? To je jedno, ci vy varite, on tam aj tak ide, s odpovedou, ze vase jedlo si da na veceru. Je jedno, ze byvame 30 km od nich, nedelu si neodpusti a ked aj ano, je to rarita, pripadne rodicia niesu doma. A to niezeby tam nechodil aj cez tyzden, stale sa nieco najde, preco tam ist. raz treba toto, raz tam je balicek, raz opravovat nieco, ale v kazdom pripade nedela sa neda odpustit. Vidim to uz tak, ze o nedele mam postarane na cely zivot. :\ Co si o tom myslite?
Mamickin maznacik?
A adria este jedna vec, my sme neskladali nic spolocne, ja som si nabytok poskladala sama, on prisiel len na koniec. Niesom chroma, ani nijak postihnuta, dokazem sa o seba postarat a dokazem robit aj muzske prace a dokonca ma to bavi. On je dobry v inych veciach, takze mi to nevadi. A co sa tyka financnej situacie, problem s nou nemam. Byvame v dome po mojich rodicoch, ktory je cely zrekonstruovany, akurat sme si zariadili izbu podla svojich predstav. Ale dom je v kazdom pripade dom, stale na nom treba makat, doladovat, opravovat a po mimo toho by som radala mala aj nejaky plnohodnotny volny cas. Nie rodinne seansy.
Forever young.
Napis jasne strucne dovody preco sa s nim nerozides??
tie zeny ktore tu su arogantne by sa z oci do oci zlakli. stali by na ne dobre nahucat a uz by im tiekli slzcky. vsak pice ?
podla diskusie sem chodi dost velky odpad. a kolki tu mate nick forever young ?
k tvojmu priatelovi. je strachoprd. ale ty si tiez ked sa bojis od neho odist lebo ti nevyhovuje a byt sama nejaky cas. obaja ste jak domotane sproste a vyplasene decka. ty tiez nie si dospela.
Ale ved ja tu nepisem roman, objasnujem situaciu, ktora mi vadi a to je vsetko. Keby som chcela vypisovat ody na radost, tak snad s inym nazvom diskusnej temy. Ja si plne uvedomujem, ze ani ja niesom bez chyby, aj na vela peknych chvil. Ale okolnosti sa radikalne zmenili, niekedy to bolo, ze ved rodicia byvaju 15 minut od nas pesi, preco si nezajst na obed. Ale rodicia momentalne byvaju od nas 30 minut autom a netreba sa posrat a ist cez mrtvoly, lebo je nedela a treba travit cas s nimi. Ale vidim, ze sa tu pripojilo nemalo zien, rodenych psychologiciek, ktore dokazu objasnit situaciu z 50 viet. Chcem vidiet, ze by ste tak arogantne radili aj svojim kamaratkam z oci do oci :)
Draha a_dr1a ty si sex este nemala, vsak? Ked ju nepretiahne, narasta v nej frustracia a zacne jej na nom vsetko vadit. Jednoduche, na to clovek nepotrebuje taku siahodlhu psychoanalyzu aku si sem dala. Cmukin.
na mna posobis ako zena po 50tke !! v 27 taketo tragicke problemy... Aj co sa sexu tyka a cele mrtve manzelstvo...2ja nekontabilni debily sa nevedia dohodnut a to este nemate deti, tie uz teraz uprimne lutujem
radsej sa nerozmnozujte!
Forever young, pride mi to, ze uz si davno rozhodnuta. Citam od teba nanho hlavne len same negativa, nic dobre pekne ai.
Co tu vlastne hladas? Ty uz rozhodnuta si, len to nacasovanie mi tu dako vadi. Lebo po 4r si sa zrazu prebudila precitla ?? a same negativa zrazu na nom vidis ?? - on sa nezmenil zrana do vecera, to tvoj pohlad nanho sa zmenil a po takychto vyhradach negativach jak ho tu opisujes by si sla zrazu do spolocneho byvania a zariadovania s takymto clovekom ??
Nieco mi tu smrdi ....
A riadne
No nie ON.
Ale TY
Nechcem ta urazit a neviem ako to medzi vami ekonomicky ai je. Ale ako keby zariadil pomohol porobil co si chcela co sa dalo (sama si pisala ze ste v sobotu postele ci co este montovali makali) asi bolo toho doposial viac ohladne spolocneho byvania a zrazu ked uz vsetko je hotove - tak bye bye ??
Z akého dovodu si vlastne stale s nim? Co ta stale pri nom drzi?
Mna by len zaujimalo, kto pise komentare typu, rodicia tu navzdy nebudu atd. Rodicia? ...Lebo podla mna vztah je o samostatnosti, o budovani si vlastnych zvykov, vlastnej rodiny, o spolocnom zdielani casu atd. Nerozumiem ani komentarom typu, ze ked on chce ist v nedele tam, tak nech ide a ja si mam najst vlastny program. Tu nejde o to, aby tam nechodil vobec, alebo ja by som mala cas travit sama, neviem, ale ja v takom vztahu vyznam nevidim, to mozem byt sama a robit to iste, alebo nech sa prestahuje spat domov, aj taka tam je minimalne 3 az 4 krat v tyzdni a to je si myslim dost. Potom moze teoreticky aj mna chodit navstevovat, to bude jedna bomba. Mam kamaratov, ktori su vycestovani v zahranici nejeden rok a navstevy chodia na sviatky a ziju si vlastne zivoty. Mam 27 rokov a nie 50, ze budem nedele travit v kruhu rodiny. A je rozdiel navstevovat rodicov par krat za mesiac a 3 - 4 krat do tyzdna. Ked sme chodili za mojou mamkou, chodili sme max raz za mesiac, ked som chcela ist na dlhsie obdobie, tak som sla sama. Neviem podla mna to je cele zle, z mojho pohladu urcite, pride mi to priam sialene, neviem si pomoct a to niesom panovacna, viem sa prisobit, hladat kompromisy, ale toto trva uz dlho a k nicomu sme nedospeli. Bud tam idem s nim, pripadne sa ma snazi prehovorit aby som isla, ale nie vzdy mam chut, tak ide sam a tak to je roky. A to budeme spolu uz pomaly 4. A to iste bude aj cez vsetky velke sviatky, nebudeme mat vlastne, budeme ich travit s jeho rodicmi. Tieto vianoce sme travili s mojou makou, bratom a svagrinou 23. decembra, 24. decembra sme boli u nich. Uz vidim, realne si to viem predstavit, ako budu prebiehat tohtorocne sviatky. Ziaden vlastny stredry vecer, budeme v kruhu celej rodiny. :(