Dievcata, alebo aj chlapi, pride vam v poriadku, ked vas partner kazdy tyzden chodi na nedeljnajsie obedy k rodicom? To je jedno, ci vy varite, on tam aj tak ide, s odpovedou, ze vase jedlo si da na veceru. Je jedno, ze byvame 30 km od nich, nedelu si neodpusti a ked aj ano, je to rarita, pripadne rodicia niesu doma. A to niezeby tam nechodil aj cez tyzden, stale sa nieco najde, preco tam ist. raz treba toto, raz tam je balicek, raz opravovat nieco, ale v kazdom pripade nedela sa neda odpustit. Vidim to uz tak, ze o nedele mam postarane na cely zivot. :\ Co si o tom myslite?
Mamickin maznacik?
Navzdymlada a krasna a schopna, vzdy zdrava a krasna.
Priznam, necital som vsetky tvoje prispevky.
Bud rada, ze sa tvoj partner sprava k rodicom s uctou.
Sama by si tak mala robit voci svojim rodicom. Nie su tu
navzdy, tak, ako ani ja a ani ty.
Nepresadzuj si tvrdohlavo nic. Tes sa, ze sa mazel, ci
priatel tesi z pritomnosti rodicov.
Oni tu vzdy nebudu.
Mozno po nich nieco pekne a hodnotne zdedis.
Nebude sa ti toto pacit.
Zavana to egoizmom. Raz budes tiez stara a budes
rada, ze mozes niekomu ponuknut .nieco .. ty asi susienky.
protiklady sa priťahujú akurát tak na začiatok, časom to všetko padne
Forever young, z toho čo si napísala mi vychádza, že sa k sebe povahovo nehodíte. Ty si viac akčnejšia, on je lenivší a vo vašom prípade neplatí, že protiklady sa priťahujú, teda možno sa priťahovali na začiatku, ale teraz už je problém. Ty chceš chodiť na túry, on k rodičom, on na túry nechce a ak aj ide tak je podráždený, ty nechceš k jeho rodičom atď. Vyriešte si to medzi sebou lebo nezhody sa budú už len stupňovať...
Z toho, ze je mamickin maznacik je aj impotent. Nedospeje nikdy. Nechodis s chlapom, ale s deckom, tak necakaj sex. Prezlec sa za jeho mamicku a uvidis ako ta pretiahne :)) tiez mam takeho kolegu. Ma 45 rokov a byva s mamickou. Vsetci sa mu za chrbtom rehoceme. Kazda jeho priatelka od neho usla, lebo kazda chce chodit s chlapom a nie s jeho mamickou. Naco ti je toto prosim ta? Ved ta ani poriadne nepretiahne. Si este mlada, zdrava zena pri chuti. Kvoli tomuto to chces obetovat? Najdi si normalneho, dospeleho, samostatneho a funkcneho chlapa.
Všetko je len otázkou priorít! Tvojimi sú spoločný čas a aktívny relax. Pre neho je to rodina a oddych ( behanie po túrach sa tam nepočíta :D) Takže ste rozdielni a či sa ti to už páči alebo nie, on je ,,salámista,, a ty v tom nevidíš žiadny význam.
Mne z toho vychádza len jediné - nehodíte sa k sebe.
Mali ste sa vykašľať na skrinky a veci a namiesto montovanie mať veci na kopách a ísť na nejaký výlet!
Komunikácia je základ, ale človek len veľmi obtiažne mení svoj stereotyp a priority.
Ok, chapem.
A teraz sa ta opytam, co vlAstne chces docielit? O co ti vlastne ide? O aku zmenu? O to, aby v endelu s tebou travil cas?
Skus sa s nim dohodnut, ze kazdy druhy tyzden bude chodit obedovat k rodicom, a 2 nedele do mesiaca bude s tebou na vylety chodit.
A este nieco
Pripominas mi jednu,ktora tu zakladala temy,,,kazda zacala s jednym malym problemom,ktori jej tu vsetci vyvratili,ze problem je v nej.A tak zacala vytahovat dalsie a dalsie problemy.
Ty robis to iste.Zacala si temou ako chodi kazdu nedelu ku rodicom na obedy a uz z neho pomaly robis alkoholika.Co bude dalej?Ze ti nadava a bije ta?
Forever young
Prave preto,ze ty uz maminu nemas,nebolo by krajsie vybudovat si vztah s jeho mamou?To neznamena,ze ked ty uz nemas kam ist,mamina ti zomrela,musi on svoj vztah s mamou tiez zminimalizovat.
Nehladaj v kazdom dni len sedenie s nim na lavicke a drzanie sa za ruky.Daj mu teda tie nedele nech patria jemu a jeho rodine,ked tebe to vadi chodit tam s nim pravidelne,ty si urob svoj an.Nemas kamaratky,nemas rodinu,nemozes ten cas kym je on so svojimi blizkymi travit inak?Ved mate dalsich 6dni v tyzdni.Aj ked pracujete mozno,ale potom ste spolu.Rodina je zaklad,co by ini dali,keby mali pekny vztah s rodinou ako ma on a ty sa to snazis prerusit?Podla toho ako o nom pises,mas dobreho chlapa,len ty si podla vsetkeho samozapalovacia vybusnina,ktora ked nie je po jej,tak sa sama skrkne.
Chces ist na turu?Zavolaj kamoske a jemu dopraj ci uz obed ci hocico s ludmi na ktorych mu tiez zalezi.Stupnes na hodnote ked prestanes byt frustrovana a ududrana pre kazdu hodinku ktoru s tebou nie je.Nie si predsa nesamostatne decko co potrebuje chlapov cecok.
Messje: A co mam robit? Myslis si, ze bezne toto robim? A nasrat aj na otazky co chcem robit, ked cas, ked uz musi ist spat, lebo skoro vstava sa neuprosne blizi. A alternativy boli aj tak len dve, pozriet si nejaky film, alebo zahrat si onlinovku. On si svoj nedelnajsi program uz spravil, sam, tak nech si ten ubohy dvojhodinovy zvysok, ktory ostal zdiela sam so sebou. Keby tie otazky padli rano, to by sme sa vracali poobede ufucani z nejakeho vyletu.
Ja si aj tak myslim, ze mame diametralne odlisne predstavy o traveni volneho casu a v tom je problem. Naposledy, ked sme boli cez jesen na vylete v jednom hrade, a to bol teda mega hrad, hotove bludisko, dosli ste do urciteho bodu a mali ste v nom minimalne tri dalsie moznosti kam ist, cize preskumat ho zabralo dost casu. V nasom pripade nie, lebo on po tom hrade lietal, a to bolo este take super pocasie, hmla, jemna namraza, taka temna romantika, ale on bol neustale nervozny. Boli sme uz pomaly pri konci, idem hore nejakymi schodami a kricim mu nech sa vrati, lebo on uz smeroval ku vychodu, krici mi spat, ze tam sme uz boli, ja mu hovorim, nie neboli, tak sa nakoniec vratil a objavili sme rozhladnu na cely okoloty kraj.
A plus on je nervozny hockde ideme, ideme na kupalisko, voda bazeny? Nah, nejaky stanok a pivo, potom nekonciace otazky, kedy uz ideme. Sme na dovolenke na Krete, all inclusive, ok chapem, ze sa neda stale niekde ist, kedze sa musime prisposobovat jedlu, ale aj to by sa dalo vybavit, keby sa chcelo. Ale vysedavat permanetne v bare s free alkoholom, a kempit pri hotelovom bazene, ked len 15 minut pesi a mam na vyber xy plazi, to je ine kafe. A milion takych veci..
kiddo: neriesim to uz, stali sa horsie veci, na toto si pomaly ani nespomeniem, ale zaroven si dobre pametam na rany tym sposobene.
Ja by som si len priala konecne pocut otazku co chces robit, kam chces ist? Ako si naplanujeme vikend? A bude to mimo jeho rodicov. Este minule leto, ked mamka este nebola taka chora, mu volali z Bratislavi, ze nasli jeho ukradnutu motorku, ze sa vybavia nejake formality a treba ist po nu. Si myslim waa, aspon bude vyletik, budem robit Djku v aute, cestou sa stavime niekde najest, atd. Dohodol sa s porucikom teda na pondelok, no vylet chcela absolvovat aj jeho mamka, takze sme termin dva krat prekladali, lebo kvoli niecomu nemohla, no den predtym sa mamke pohorsilo, tak som radsej ostala s nou. Vtipne bolo, ze keby sme sli vtedy jak sme mali, mohla by som ist, nakoniec som, ale musela ostat doma. Potom mi vsetci rozpravali, ze o nic som neprisla, aj tak to bola nudnaaaa a zdlhava cesta. :)