Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
Caute, chcela by som sa spytat ci je normalne ze po pouziti uplne prvej tabletky HA (konkretne Lindynette 20) v sebe nic neudrzim (vsetko vyvratim), a ci toto bude trvat dlhsie, alebo to zachvilu prejde...ma niekdo skusenosti s touto HA?...za odpovede vopred dakujem
ahoj budem mat skoro 16 a nechcem uz pouzivat kondomy od kolkych rokov sa da predpisat antikoncepcia bez toho aby dali suhlas rodicia? prosim odpi
ste... dakujemProsim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu
Pre Kiki myslim ze by mala zmenit hlavne lekara ked ju odbil .pretoze spravny lekar sa ma zaujimat o tvoje problemy a hlavne ked su takeho razu
kolko je naplasti v baleni
Pre Kiki! Teda ak je to ešte aktuálne. Beriem ah už desiaty rok. Na začiatku mi doktor predpísal tabletky s nízkym obsahom hormónov (Mercilon) z dôvodu, že moja starká mala takisto zhubný nádor na prsníku. Takisto som krvácala dosť často. Zo začiatku mi povedal, že je to v poriadku, ale keď to neustávalo, skúsili sme o niečo silnejšie (Marvelon) tieto beriem až do dnešného dňa (cca osem rokov) a všetko je v najlepšom poriadku!!!Až na tú chuť na sex!
spočiatku som s nou mala trosku problemy, ale teraz je to v pohode uz .. :)
hej naplaste su na predpis...