Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
ja mam s antikou zatial dobre skusenosti, beriem ju uz skoro rok... trosku som pribrala, maximalne 4 kila, prsia mi narastli, plet sa vycistila, menstruaciu mam 3 az 4 dni, ziadne bolesti, bo predtym som mavala priserne, vlastne kvoli nim som ju zacala brat... z tych zlych vplyvov som zatial nepocitila nic... ved naozaj plati, ze na kazdeho vplyva antika inak... vela stastia...
kto berie antikoncepciu triquilar? ake mate s nou skusenosti odpiste!
angela-bezkaj do lekarne ale je iba do 72hodin vola sa postinor
no mila daria nehovorim ze z antikoncepcia dostanes na 100%rakovinu ale chapes rakovinu mozes dostat aj z gumenych cukrikov lebo obsahuju nejake tie ecka a urcite je aj pri tabletkach vacsie riziko a pecen ti nici vstko aj ibalgin kazdy liek ti nici ale hak viac bo obsahuje hormony
ahoj suzip3as no aj naplaste su na predpis ale pokial nemas 21rokov tak ti ich ziadny lekar nepredpise ja mam 17 a povedali mi to dvaja gynekologovia ze je to nejake nedobre pre rast maternici ci co ze pokial este nemas na to dany vek tak pozor a vela stastia:)))
no podla mna antikoncepcia je najhorsia vec co moze byt ne len ze ted sa ti objavuju nescene veci ale pocitis to aj o par rokov jedine na co je dobra je neotehotniet to je jedine PRE a PROTI-priberes,plet sa ti vyhadze,celulitida,predlzi sa ti menstruacia,hocikedy zacnes krvacat,narastu ti prsia budes v nich pocitovat neustaly tlak.....a dalsie na kazdeho vplyvaju inak ale vzdy som pocula ze skor horsie ako lepsie takze bacha na ne a mozu byt aj nizkodavkove a aj tak sa z nich nabera
Ahojte. Chcem sa spytat ci antikoncepcia sposobuje rakovinu? A ako velmi nici pecen?
Dakujem za odpoved.
pomoc...ako mam ziskať tabletku "po"??? styku
to Kristine,
ja uzivam tiez Lindynette 20 uz vyse polroka. Na zaciatku som nemala ziadne zvracania, teda zatial som z tableiek nezvracala. Ale mna skor bolievali prsniky a uplne na zaciatku som sa spinila. Potom to uz bolo ok. Neviem ako dlho uzivas tuto HAK ale na tvojom mieste by som sla za gynekologom, tvoje telo s Lindynette nie je kamarat :) Skus daku inu HAK. Mozno, to neviem urcite, ze nie je dobre uzivat tabletky na lacny zaludok..
Kristine. Uzivam antikoncepciu uz asi 4 roky Novynette, ale ze by som hned na zaciatku vracala si nepamatam.Skus dobrat prve balenie a ak ti bude stale zle na vracanie, je lepsie ist za lekarom nech ti vymeni tabletky za ine.Niektore zeny neznesu HA antikoncepciu, uvidis potom ako budes znasat tie druhe.Viem ze je to tazke s gynekologmi.Ziadny zaujem o pacientku.Velmi dobra stranka na vsekty odpovede ohladom HA je www.cilestina.sk