Antikoncepcia

geraldine

Ahojte,
chcem vás poprosiť o pár rád. Keď doužívam pri antikoncepcii prvých 21 tabliet, či som chránená pred otehotnením aj počas 7 dní vysadenia než sa začne užívať nové balenie? A nebudem dostávať menštruáciu skôr, dostávala som ju po 28 dňoch (to by som bola skutočne nerada)? Aké mate skúsenosti s úpravou cyklusu? Ďakujem vám za každú radu.

geraldine

Ahoj skomnaza,
tabletka po sa nazýva Prostinol a stojí okolo 432 korún. Ale mne pomohla, keď som si ju dala do 72 hodín.

juli

Ahojte babenki.Som celkom v šoku kolko mladých žubrienok ma záujem o antiku.Ale zase lepšie ako zabíjať embryá.Ja som najprv uživala triregol a triquilar z ktorých som vracala,tak som prešla na cilest.Z toho som mala migrenu.Predpisal mi logest,ale ten mi rozhasil celý cyklus a tak som si dala podkožný implantát a som maximalne spokojná.Nemam žiadne potiaže,nič ma neboli a hlavne nemôžem na nu zabudnúť.Za 3 mesiace mi skonči po 3 rokoch jej funkcia a tak si ju dám znova.ale môj zaver je taký,že všetky sme ine a tak každej sedí niečo iné.Len niekto ma to šťastie,že to nájde na prvý krát.Majte sa!

sašenka

mam zvysne liecky diane 35 dva blistre a cilest 3 blistre. Nema niektora zaujem.velmi vyhodne.samozrejme.papa a pekny dnik vam.

tara

Ja užívam Diane trištvtre roka, prsia sa mi nezväčšili, teda sú o trošilinku plnšie, ale žeby sa zväčili, to sa povedať nedá. No a s tým priberaním, ani ja neviem či som pribrala, nie veľa, z toho, že mám teraz málo pohybu, alebo z toho, že užívam anti...ale myslim, že skôr z mojej pohodlnosti :-)

bambulkaaaa

ae co tu pisete s tym HAKOM tak na kazdeho to vplyva inak nie nahodou?niekto z toho moze pribrat ina zase schudnut..ja by som rada zacala uzivat tu antikocepciu ale bojim sa ze priberiem a nechcem aby sa zvacsili prsia..zvacsia sa moc?mne stacia tie co mama a nechcem dalsie problemy..prosim napiste mi ako je to..dakujem

zienka

Na zaciatku som brala Trinordiol 21, z ktoreho som pribrala, takze nedoporcujem. Potom som zacala uzivat Logest a mam s nim velmi dobre skusenosti. Ziadne vedlajsie ucinky. A samozrejme ucinne.

monuska

Ja beriem HAK Diane uz asi 1,5 roka. Prve 2 mesiace ma strasne boleli prsia, mala som ich citlive na dotyk, trochu sa zvacsili, teraz uz v pohode. Nemala som vobec ziadny problem s krvacanim a teraz je presne ako hodinky. Zlepsila sa mi plet a schudla som 10kg. Takze som spokojna:)

matka*

TO:lienshka. U doktorky som sa este pytat vobec nebola.Vsetci hovoria ze je to normalne.aj sa to pise letaku.ja v nedelu doberem svoje prve tablo.Este su predo mnou 2 mesiace ak to bude pokracovat zmenim HAK.Inak mi Loette uplne vyhovuje,len zo zaciatku som bola trosku naladova. Citala som ze ako nahle si tvoje telo zvykne na hak prestanes takto slabo krvacat.zlatko daj vediet co a ako a ako to vsetko pokracuje..paaa