Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia

sii

hm neviem treba si to precitat na tej stranke ale neviem myslim ze by s tym nemal byt problem ide o to ze ked si nie je isty tak ono ti to povie(ukaze) a musis sa vymocit a znova dat analyzovat a ono vypocita od znova, dokonca ti ukaze kedy to dostanes

sii

Ja som totalny nepriatel HAK. Pretoze je tolko vedlajsich ucinkou a zatazenie organizmu ze sa to neoplati. Existuje jedna super metoda je ucinna rovnako ako tabletky ale nic nemusite brat pichat alebo ine somariny do tela trepat. Vola sa to persona. Je to pristroj ktory mera hladinu hormonov v krvi. Presne vam vypocita cely cyklus je nastaveny na kazdu zenu osobne, treba ale 9x v mesiaci sa vymocit na taky papierik a vopchat ho do pristroja je to super vec mam s tym dobre skusenosti. Je to jednorazova investicia, stoji to 120 eur. Potom treba kupovat len papierik ale ti su totalne lacne. Ostatne info na internete www.persona.de alebo .com neviem presne. Lepsie ako sa trepat tabletkami a nicit si pecen

luciana

CAUTE JA BERIEM LYNDYNETTE 20 VYSE ROKA A MAM S NIM LEN DOBRE SKUSENOSTI-NEPRIBRALA SOM ANI GRAM SKOR SOM SCHUDLA!!!TO CO SA HOVORI O PRIBERANI,AK BERIETE ANTIKONCEPCIU SU LEN BAJKY!TO ZALEZI OD KAZDEHO ZVLAST-CI SA VIE KONTROLOVAT PRI JEDENI ALEBO NIE!VED NAJLEPSIE JE TO SPYCHNUT NA TABLETKY NIE?

lenuska

Čaute kočky, má niektorá skúsenosti s HAK Laurina??? Doktorka mi ju chce predpísať a bojím sa že priberiem alebo migrény či bolesti žalúdka. HAK musím brať, mám problémy so sliznicou ( nedostatok estrogénu)v dôsledku čoho mám nepravidelnú menštruáciu Ďakujem. Pa pa / 22 rokov/

pribinacek

Ja môžem antikoncepciu len doporučiť.Mám slabší menzes a skrátil sa mi z 8 na 5 dní a mám aj oveľa menej bolesti,mám lepšiu pleť a žiadne stresy,že by som mohla otehotnieť.Beriem ho od 16.rokov a už takmer 2 roky.Beriem regulon,je dobre znášateľný a ani drahý nie je,len 500 Sk na 3 mesiace.

lululinka

Ja si tiež myslim, že je lepšie brať HAK ako sa každý mesiac stresovať či niesom náhodou tehotná. Ten stres spôsobí určite viac škody ako antikoncepcia.