Ahojte. Par mesiacov dozadu som sa zblizila s jednym kolegom s ktorym pracujeme uz dva roky a pacil sa mi uz dlhsie a ovividne boli sympatie vzajomne len sme o tom nevedeli az dokym sme sa na jednej pracovnej akcii nezbilizli a zavolal ma von. Odvtedy sa viacmenej vlacime takym stylom ze sa ide von aj s inymi kolegami a ked ostaneme samy tak sme stale v naruci no vsetko je to vzdy v podgurazenom stave. Obaja sme dost hanblivy, ja este viac a do toho neskutocne citliva a nedokazem sa otvorit a prejavit city lebo sa toho bojim ze skoncim so zlomenym srdcom. Co sa tyka jeho, on mi vsetky komplimenty co mi kedy dal, dal bud cez virtualny svet FB alebo proste ked uz mame nejaky ten alkohol v krvi. Ked sme spolu v objati, citim ako mu bije srdce a vzdy som mala pocit ze ma naozaj urpimne ma rad, aj ked to mi este ani nepovedal, vacsinou mi dava komplimenty na vyzor. Ja som typ ktory posobi chladne ale to preto ze sa bojim lebo ked sa na niekoho naviazem tak mavam potom az stavy uzkosti. Takisto tomu je aj dnes a to z toho dovodu ze vcera sme boli zase do rana von a v stale v naruci ale v pondelok odchadzam na dva tyzdne prec a dufala som ze prejavi zaujem sa stretnut este mozno dnes alebo zajtra. Ja si uvedomujem ze ja sa takisto velmi neprejavujem a vacsinou on pise prvy tak dnes som si povedala ze mu napisem teda ja ako sa ma a skoncilo to tak ze sme vymenili dve vety a uz mi neodpisal. Aj vcera ked sme sa lucili tak vravel nech si davam na cestach pozor , co mi napovedalo ze asi teda nema zaujem sa este vidiet aj napriek tomu ze este sme mohli niekam vybehnut napr. dnes. Viem ze to mozno prehanam no nemozem si pomoct, zase som sa dostala do stavu ze koli niekomu mam uzkost a uz som si stihla aj poplakat. Dlhe roky som bola na vyske nestastne zamilovana do zadaneho kamarata ktory ma namotaval , nikdy som vazny vztah nemala a znova mam taky pocit ako keby toto bola len nejaka hra, hoci tento chalan je slobodny a sme v kontakte castejsie. Moja hlava proste stale rozmysla nad tym ci som spravila vcera nieco zle co ho odradilo, ci ma vobec ma rad atd? Myslite si ze to prehanam alebo je to proste nejaky siesty zmysel co mi asi hovori ze to az tak vazne so mnou nemysli?
co si o takom "vztahu" mysliet?
Ahoj, odporúčam Ti si prečítať tento príspevok, je to presne pre teba www.familia.sk Dúfam, že ti to pomôže. :)
Ano aj na vyske to bolo koli chalanovi, teraz to bolo tiez koli nemu proste som sa zobudila a uplna uzkost a potom ked ma tak slusne odignoroval tak este horsie ale uz je to ok , snazim sa proste na to nemysliet a co bude bude
sus584, dakujem velmi pekne. ak tomu dobre rozumiem, tak ty si myslis, ze spustacom bol ten chalan, ze a myslienky na neho. mas to aj tak, ze nanho nedokazes prestat mysliet?
Nigeria - k tym uzkostiam. Proste ked to na mna dojde zobudim sa a mam pocit ze sa neviem nadychnut, mam hrcu v hrdle, kamen na srdci a nedokazem byt sama v tej chvili proste musim rychle za niekym ist a kecat alebo nieco robit , na vyske som proste stale isla niekde za kamosmi do inej izby lebo som nezniesla byt sama a vsetko som videla ciernobiele, akoby som mala prazdnu dusu, vonku mohlo krasne svietit slnko a ja som mala uplne pocit ze nic nema zmysel. To som mavala kedysi pravidelne, potom som sa na vsetkych vykaslala a bola som viacmenej stastna vo svojej spolocnosti.asi som moc citlivy clovek no. Teraz cez vikend som zazila nieco podobne po tych rokoch , pritom asi iba koli uplnej somarine, preto ja mam taky pocit ze mne bude asi lepsie byt samej lebo ked sa to naucim a som v stave ze s nikym nic neriesim tak ja som so svojim zivotom uplne vyrovnana a dokazem sa tesit aj v spolocnosti len seba samej
Ale ano, samozrejme su aj taki, ktorym sa da verit a vela ludi by mi povedalo, ze toto je skuska pre mna, aby som sa nieco naucila a ze si to svojim nastavenim vsetko pritahujem.
Mozno sa tam kazdy raz dopracujeme, len to niekomu bude trvat. Mne urcite ano. :-)
Len je tazke, ked ta v kratkom casovom obdobi kazdy sklame. Keby slo o jednu osobu, nepoviem, ale vacsinu az vsetkych. Hm. :-)
Moireal - skúsenosti sú dosť kontraproduktívnou prekážkou pri rozhodovaní....
Tiež som sa sklamal vo veľa ľuďoch a ich ,,dôvere,,
No potom som sa dozvedel, že za nič na svete nemôžu tí druhí ale len moje vlastné nenaplnené očakávania či túžby. Tak som sa na túto skutočnosť začal dívať inak.
Zmenil som správanie z postupného budovania dôvery,na okamžité.
Ale stal sa zo mňa zároveň v tomto fatalista. Dôverujem naplno každému, ak sa mi ten človek pozdáva. Ale ak mi dá dôvod pochybovať alebo sklame moju dôveru, tak mu už nebudem dôverovať nikdy. A robím to tak stále. Ešte ma to nesklamalo :)
Moireal - nezavrhni všetkých ľudí štýlom ,,že sa nedá nikomu dôverovať,, (čo ak existujú aj ľudia, ktorým sa dôverovať dá) :)
Mesacny princ, on napisal nieco v duchu, ze lubim ta, milujem ta v noci. Na druhy den vzdy prisla smska, ze prepac, trochu sme pařili. :D
To su take tie nocne opilecke smsky. :D Ja som ich tiez zvykla pisat, ale vacsinou zo srandy. :-)
Tiez som sa zamyslala, preco mi hentake vypisoval. Dokonca som sa dozvedela, ze nakoniec on bol ten nastvany, ked ma stratil a ja stastna, ze som sa ho zbavila. :D
Tiez som si myslela, ze opiti ludia vravia pravdu ale po tejto skusenosti viem, ze ludom netreba verit tak ci tak.
Na druhej strane ti uplne spiti by ani ten mobil nenasli, nieto este napisali smsku. :D
presne ked si uz pchate cigy do ust tak najdite odvahu tie usta pouzit aj na rec medzi sebou a vyjadrit si city voci sebe
Moireal - tak vďaka za odpoveď. Skôr to myslím tak, že tí ľudia sa prejavia tak, ako by sa za triezva neprejavili. Ak by bol úplne opitý a nevedel sa kontrolovať, tak len vtedy sa človek naplno prejaví. Ak je v nálade, tak sa väčšinou dokáže ovládať a uvedomuje si svoje konanie.
A hej, je to fajn pocit ak je človek žiadaný - v akomkoľvek smere :)
Aha, tak on ti napísal ,, si super,, a potom sa ospravedlnil? :D :D :D tak to je to naj, čo som tu dnes čítal.
Úprimnú sústrasť :D
On nebol upír, skôr idiot :D