co si o takom "vztahu" mysliet?

Príspevok v téme: co si o takom "vztahu" mysliet?
sus584

Ahojte. Par mesiacov dozadu som sa zblizila s jednym kolegom s ktorym pracujeme uz dva roky a pacil sa mi uz dlhsie a ovividne boli sympatie vzajomne len sme o tom nevedeli az dokym sme sa na jednej pracovnej akcii nezbilizli a zavolal ma von. Odvtedy sa viacmenej vlacime takym stylom ze sa ide von aj s inymi kolegami a ked ostaneme samy tak sme stale v naruci no vsetko je to vzdy v podgurazenom stave. Obaja sme dost hanblivy, ja este viac a do toho neskutocne citliva a nedokazem sa otvorit a prejavit city lebo sa toho bojim ze skoncim so zlomenym srdcom. Co sa tyka jeho, on mi vsetky komplimenty co mi kedy dal, dal bud cez virtualny svet FB alebo proste ked uz mame nejaky ten alkohol v krvi. Ked sme spolu v objati, citim ako mu bije srdce a vzdy som mala pocit ze ma naozaj urpimne ma rad, aj ked to mi este ani nepovedal, vacsinou mi dava komplimenty na vyzor. Ja som typ ktory posobi chladne ale to preto ze sa bojim lebo ked sa na niekoho naviazem tak mavam potom az stavy uzkosti. Takisto tomu je aj dnes a to z toho dovodu ze vcera sme boli zase do rana von a v stale v naruci ale v pondelok odchadzam na dva tyzdne prec a dufala som ze prejavi zaujem sa stretnut este mozno dnes alebo zajtra. Ja si uvedomujem ze ja sa takisto velmi neprejavujem a vacsinou on pise prvy tak dnes som si povedala ze mu napisem teda ja ako sa ma a skoncilo to tak ze sme vymenili dve vety a uz mi neodpisal. Aj vcera ked sme sa lucili tak vravel nech si davam na cestach pozor , co mi napovedalo ze asi teda nema zaujem sa este vidiet aj napriek tomu ze este sme mohli niekam vybehnut napr. dnes. Viem ze to mozno prehanam no nemozem si pomoct, zase som sa dostala do stavu ze koli niekomu mam uzkost a uz som si stihla aj poplakat. Dlhe roky som bola na vyske nestastne zamilovana do zadaneho kamarata ktory ma namotaval , nikdy som vazny vztah nemala a znova mam taky pocit ako keby toto bola len nejaka hra, hoci tento chalan je slobodny a sme v kontakte castejsie. Moja hlava proste stale rozmysla nad tym ci som spravila vcera nieco zle co ho odradilo, ci ma vobec ma rad atd? Myslite si ze to prehanam alebo je to proste nejaky siesty zmysel co mi asi hovori ze to az tak vazne so mnou nemysli?

nigeria

princ, ano, da sa ovela lepsie a uprimnejsie vtedy pokecat. ale mnohi sa vtedy radi bozkavaju a mozno aj viac, ale za triezva uz nie, za triezva sa ti ani neozvu. potom nevies, co si o tom mysliet.

nigeria

ja si myslim, ze ona mu dala signalov dost, kazdy normalny chlap by zareagoval, keby chcel, ale on nechcel. on velmi dobre vie, aka je muzska rola. proste nechce a nepomohlo by, ani keby sa ho narovinu spytala, odpovedal by vyhovorkou.

Messje

Po tom vsetkom co si napisala mam ja pocit,ze on drzi odstup,pretoze ty mu davas tie signaly.Davas mu najavo nepriamo,,,bavme sa,flirtujme,ale dalej ta nepustim.Preto sa on drzi bokom.Preco si sa ho neopytala...uvidime sa este zajtra kym odidem?Budes mi chybat tak by som ta chcela este vidieť.Ked dokazete sa dotykat,bavit,bozkavat,preco nie sa opytat raz aj ty narovinu.
Prestan musliet nato,ze si sa raz sklamala a ze kazdy chlap ta odkopne.Inak budes zmrznuta navzdy a nikdy si chlapa k sebe blizsie nepustis.Aj ked to ty tak necitis,ale vyzaruje to z teba a on sa mozno boji posunut dalej,ze ho pre istotu odkopnes ty.

nanocastica

V opilosti človek stráca zábrany, preto toľko nechcených a neplánovaných detí bolo splodených najmä po prepitých nociach a preto dochádza k toľkým neverám na ožranských párty.
Zuzana veď ho pozvi vetou " dáme fajku?" :-DDDDD

Mesačný princ

nigeria - faktom však je, že ak by som chcel vedieť, aký človek naozaj je, tak by som ho opil :D Určite by som sa dozvedel viac, ako by mi bol ochotný ponúknuť v triezvom stave.

Ide tu o tie spomínané ,,zábrany,,

No, aby človek vedel klamať, tak musí mať perfektnú pamäť a musí sa doslova zžiť s klamstvom, ktoré vo svojej hlave stvoril.

sus584

tak urcite sa stane kazdemu ze sa bozkava s niekym ked ma vypite a neznamena to nic, aj mne sa to uz stalo ale nie pravidelne s tym istym, to potom uz nejaka realna naklonnost musi byt aspon podla mna.

Ano sprava sa ku mne inak, pomaha mi, chvali ma velakrat co sa tyka prace , pise dost casto cez pracovny messenger. Ziarli takym sposobom ze napr. ked si idem s kolegami zapalit tak mi pise ze preco aj jeho nezavolam (lebo nefajci + som hanblivka ) a taketo drobnosti.

Mesačný princ

nigeria - ďakujem za odpoveď. A inak, asi som divný ale nikdy by ma alkohol nedokázal takto zmanipulovať. Väčšinou viem čo robím. Ak viem čo robím, tak môžem aj klamať, to je fakt...no asi by to bolo nadlho :D

nigeria

princ, mozem ti aj ja skusit odpovedat? klamat to neviem ci klamu, ale ako niekto dole pisal, dokazu sa bozkavat aj s niekym, s kym by za triezva nie. a to je tiez klamanie, lebo mozu vyvolat nadej a falosne pocity. potom, mozu sa predvadzat, ako herci. preto mozno nedokaze povedat do oci, co citi, lebo to tak neciti.
viac ma nenapada. moinreal sa snad ozve.