co si o takom "vztahu" mysliet?

Príspevok v téme: co si o takom "vztahu" mysliet?
sus584

Ahojte. Par mesiacov dozadu som sa zblizila s jednym kolegom s ktorym pracujeme uz dva roky a pacil sa mi uz dlhsie a ovividne boli sympatie vzajomne len sme o tom nevedeli az dokym sme sa na jednej pracovnej akcii nezbilizli a zavolal ma von. Odvtedy sa viacmenej vlacime takym stylom ze sa ide von aj s inymi kolegami a ked ostaneme samy tak sme stale v naruci no vsetko je to vzdy v podgurazenom stave. Obaja sme dost hanblivy, ja este viac a do toho neskutocne citliva a nedokazem sa otvorit a prejavit city lebo sa toho bojim ze skoncim so zlomenym srdcom. Co sa tyka jeho, on mi vsetky komplimenty co mi kedy dal, dal bud cez virtualny svet FB alebo proste ked uz mame nejaky ten alkohol v krvi. Ked sme spolu v objati, citim ako mu bije srdce a vzdy som mala pocit ze ma naozaj urpimne ma rad, aj ked to mi este ani nepovedal, vacsinou mi dava komplimenty na vyzor. Ja som typ ktory posobi chladne ale to preto ze sa bojim lebo ked sa na niekoho naviazem tak mavam potom az stavy uzkosti. Takisto tomu je aj dnes a to z toho dovodu ze vcera sme boli zase do rana von a v stale v naruci ale v pondelok odchadzam na dva tyzdne prec a dufala som ze prejavi zaujem sa stretnut este mozno dnes alebo zajtra. Ja si uvedomujem ze ja sa takisto velmi neprejavujem a vacsinou on pise prvy tak dnes som si povedala ze mu napisem teda ja ako sa ma a skoncilo to tak ze sme vymenili dve vety a uz mi neodpisal. Aj vcera ked sme sa lucili tak vravel nech si davam na cestach pozor , co mi napovedalo ze asi teda nema zaujem sa este vidiet aj napriek tomu ze este sme mohli niekam vybehnut napr. dnes. Viem ze to mozno prehanam no nemozem si pomoct, zase som sa dostala do stavu ze koli niekomu mam uzkost a uz som si stihla aj poplakat. Dlhe roky som bola na vyske nestastne zamilovana do zadaneho kamarata ktory ma namotaval , nikdy som vazny vztah nemala a znova mam taky pocit ako keby toto bola len nejaka hra, hoci tento chalan je slobodny a sme v kontakte castejsie. Moja hlava proste stale rozmysla nad tym ci som spravila vcera nieco zle co ho odradilo, ci ma vobec ma rad atd? Myslite si ze to prehanam alebo je to proste nejaky siesty zmysel co mi asi hovori ze to az tak vazne so mnou nemysli?

Liin

Ak to trva niekolko mesiacov: radim opytat sa na rovinu, ze by si rada vedela ako to ma s tebou,,,, po par mesiacoch uz vies ci ides do vztahu s danym clovekom, a chces s nim budovat vztah a zblizovanie sa, alebo nie, cize ano alebo nie, nic medzi tym, drzim palce

Mesačný princ

sus584 -ľudia sú zvláštni a tak rozdielni. Neviem, nepoznám ho a nevidím mu do hlavy. Čo keby si sa ho nabudúce spýtala?

sincinety24

Susi
píšeš že sa k sebe máte nielen za stavu opitosti, čo to znamená? Ozaj ti prejavuje nejakú náklonnosť aj keď obaja nieste opití? Lebo ak je to len v stave vašej opilosti tak je to skôr láska k alkoholu :D
Ale nie, teraz vážne, ako sa k tebe správa v práci? Pomáha ti? Rozpráva sa s tebou viac ako s inými? Je jeho správanie k tebe iné ako k ostatným kolegyniam ak je tam vás viac? Píšeš že na teba v práci žiarli, čo to znamená? Ako žiarli? Načo v práci môže žiarliť?
Ono vieš, ty si hanblivka, on asi tiež tak to mate ťažké obaja :D
On naberá odvahu len cez FB alebo alkohol lebo z očí do očí nemá odvahu. Sú žiaľ aj takí chlapi že sa boja, hanbia a napriek tomu v srdci veľmi milujú.
Moja rada,
sleduj ako sa k tebe správa v porovnaní s inými ženami.

sus584

mozne to je ale , nepopieram, len nerozumiem preco ma potom vcera takto odignoroval. naznacil mi ze stale on sa musi ozyvat prvy a ked teda napisem ja tak cela debata skoncila ako aj zacala. vacsinou si zvykneme pisat dlhsie, ja sa vzdy snazim pokracovat v konverzacii len aby som s nim este hovorila a on vcera na totalku nic. Proste asi nemal v umysle sa uz stretnut ked aj piatok v noci ked sme sa lucili mi povedal rovno ze nech si davam pozor na cestach a pritom este boli dva dni pred nami.

Mesačný princ

Moireal - nepopíšeš o tom viac, ke´d aj cez mail. Ja som totiž ešte nezažil opitého človeka, aby dokázal klamať. jasné, že ak sa človek kontroluje a opije sa ,,do nálady,, tak je to iné ale..neviem..

Človek stráca zábrany a možné je čokoľvek.

sus584

No to by bolo mozno najlepsie skusit sa to opytat no ja by som chcela keby mi to sam on na rovinu povedal ako to je. On sa celkom aj prejavuje ako tak (v porovnani so mnou) len to proste nikdy nieje do oci a za triezva. To s tym pitim som inak tiez nemyslela tak ze sme uplne na mol alebo co ale aj dve piva niekedy dokazu dodat odvahu. Mne taketo veci trvaju dlho, na vysokej skole mi trvalo dva roky kym som sa chalana ktory ma namotaval spytala o co mu vlastne ide. Bola som z toho znicena par rokov, mozno aj preto sa strasne bojim takychto veci. Takisto tu je aj taka moznost ze keby sa on prejavil a povedal ze chce so mnou vazny vztah tak by som nakoniec bola ja ta co zdupka, naozaj neviem, nikdy som taku situaciu nezazila no teraz sa naozaj citim dost smutna z toho ze sa ani neozval a asi mu to je jedno ze odchadzam

Ninka W

Ja som podobná povaha ako ty a zažila som niečo podobné ako ty. Dlho som nevedela na čom som a tak. Tak som si jedného dňa povedala dosť! Kedže som tiež hanblivá, trošku som si dopomohla alkoholom a zároveň vystihla chvílu ked dotyčný ešte nebol moc opitý a narovinu som sa spýtala, čo vlastne so mnou zamýšla. Bolo to ťažké prekonať tú hanblivosť, ale potrebovala som mať jasno. Prešla som si mnohými sklamaniami a nechcela som sa zase zamotať do niečoho čo nemalo budúcnosť. Tak som sa jasne spýtala, či sa chce so mnou len vyspať, či ma berie ako kamarátku, alebo čo vlastne pre neho znamenám. Povedala som to nenútene a zdôraznila som, že to nie je výčitka ani nátlak, len ma to proste zaujíma. A na jasnú otázku som dostala jasnú odpoved, že ku mne cíti viac, zamiloval sa a chce byť so mnou. A odvtedy sme spolu a je to ten najúžasnejší priatel akého som si mohla priať. Takže ti radím, prekonaj sa a narovinu sa spýtaj, naozaj nemáš čo stratiť. Ja som sa tiež hanbila a bála, ale prekonala som sa a som teraz rada a nelutujem :) Držím ti palce :)

sus584

Ved prave to ze vzdy som si davala bacha a nepustala k sebe nikoho lebo viem aka som a hocijake slovo mi dokaze ublizit , niekolko rokov som bola znicena z nestastnej lasky este na vyske no tento chalan mi konecne pripadal ako ten spravny co si zeny vazi a respektuje proste nieje to ziadny suknickar a ze to neberie ako hru no teraz uz neviem ci som sa nemylila alebo len je taky ako ja ze sa nevie prejavit.este par dni dozadu mi napisal ze by ma chcel iba pre seba(zas ale iba na fb a po par pivach)velakrat na mna v praci az ziarli za uplne drobnosti a naznacil mi nedavno nieco v tom zmysle ze on stale pise prvy a teraz ked ja sa ozvem tak ma totalne odignoruje a este aj odchadzam prec, a ani neprejavi zaujem sa este stretnut

nigeria

som podobna ako ty aj mam podobny nevztah. on uz na druhy den povie, ze ale to som bol opity a usmeje sa. zrejme su to len hry a take citlivejsie baby by si mali dat pozor. ak mas dost sily, kasli nanho. je tam nieco, ale naco zistovat, ze co. lepsie to nebude, len take iste. on sa nenecha spoznat, nepovie ti, o co mu ide.