Ahojte. Par mesiacov dozadu som sa zblizila s jednym kolegom s ktorym pracujeme uz dva roky a pacil sa mi uz dlhsie a ovividne boli sympatie vzajomne len sme o tom nevedeli az dokym sme sa na jednej pracovnej akcii nezbilizli a zavolal ma von. Odvtedy sa viacmenej vlacime takym stylom ze sa ide von aj s inymi kolegami a ked ostaneme samy tak sme stale v naruci no vsetko je to vzdy v podgurazenom stave. Obaja sme dost hanblivy, ja este viac a do toho neskutocne citliva a nedokazem sa otvorit a prejavit city lebo sa toho bojim ze skoncim so zlomenym srdcom. Co sa tyka jeho, on mi vsetky komplimenty co mi kedy dal, dal bud cez virtualny svet FB alebo proste ked uz mame nejaky ten alkohol v krvi. Ked sme spolu v objati, citim ako mu bije srdce a vzdy som mala pocit ze ma naozaj urpimne ma rad, aj ked to mi este ani nepovedal, vacsinou mi dava komplimenty na vyzor. Ja som typ ktory posobi chladne ale to preto ze sa bojim lebo ked sa na niekoho naviazem tak mavam potom az stavy uzkosti. Takisto tomu je aj dnes a to z toho dovodu ze vcera sme boli zase do rana von a v stale v naruci ale v pondelok odchadzam na dva tyzdne prec a dufala som ze prejavi zaujem sa stretnut este mozno dnes alebo zajtra. Ja si uvedomujem ze ja sa takisto velmi neprejavujem a vacsinou on pise prvy tak dnes som si povedala ze mu napisem teda ja ako sa ma a skoncilo to tak ze sme vymenili dve vety a uz mi neodpisal. Aj vcera ked sme sa lucili tak vravel nech si davam na cestach pozor , co mi napovedalo ze asi teda nema zaujem sa este vidiet aj napriek tomu ze este sme mohli niekam vybehnut napr. dnes. Viem ze to mozno prehanam no nemozem si pomoct, zase som sa dostala do stavu ze koli niekomu mam uzkost a uz som si stihla aj poplakat. Dlhe roky som bola na vyske nestastne zamilovana do zadaneho kamarata ktory ma namotaval , nikdy som vazny vztah nemala a znova mam taky pocit ako keby toto bola len nejaka hra, hoci tento chalan je slobodny a sme v kontakte castejsie. Moja hlava proste stale rozmysla nad tym ci som spravila vcera nieco zle co ho odradilo, ci ma vobec ma rad atd? Myslite si ze to prehanam alebo je to proste nejaky siesty zmysel co mi asi hovori ze to az tak vazne so mnou nemysli?
co si o takom "vztahu" mysliet?
ono to nebolo myslene zase tak ze za triezva sa ani nebavime alebo co. on je na mna mily stale, v praci sme spolu denodenne a ja sa tiez velmi k cinu nemam lebo sa vztahov bojim . dostala som komplimenty aj za triezva ale to boli prave tie virtualne cez FB a to proste u mna nieje ono
podla toho co pises vidiet ze on sa ma k cinu len ked je opity inac to znamena ze sa s tebou len hra. V opitosti clovek straca zabrany a nevie co robi a tak mu v naruci moze skoncit aj ten clovek ktoreho moc nemusi za triezva :-)
A este pisat o sebe,ze som hanbliva a citliva,,,ked pijes tak si hanbliva neni?
Mne sa skor hnusi vztah,kde obaja nedokazu nic ine,len spolu pit.To je vztah o com?Obidvaja v kuse ked su spolu,potrundzeni alkoholom.To zaco taky chlap taku zenu ma ked s nim v kuse ked su spolu len chlasce.Jak taky chlap.Fuj
Nie kazdy opity vravi pravdu.
este sme spolu nespali, prave preto ze do toho nechcem ist pokial to ma byt len hra. On sa ku mne sprava velmi milo, aj ma pekne reci len ma stve ze to takmer nikdy nieje uplne tak do oci, a ja sa tiez neviem prejavit.
stracas cas a namyslas si
nemate vztah a ze ta ma rad lebo jemu bije srdce ? boze dievca este ti prepne z toho, kasli na to
ak si s nim uz spala a on sa takto chova ku tebe, tak to rovno zabal