Euthyrox a spaľovače

Iren 1

Ovečka, ale v tomto sa zhodneme, že spaľovače nič nevyriešia,ale začať sa hýbať a zmeniť stravu.
Hodne ľudí si pokazili organizmus s tabletkami na chudnutie a pozrela som sa na tento na ktorí sa pýtala tá ktorá túto tému založila. Je to spaľovač určený pre tých ktorí chodia do posilňovne, za účelom nabrať svalstvo a ak sa pozriem na zloženie , tak tie vitamíny niektoré sú potrebné na už potrebné na fungovanie š.ž. a dajú sa doplniť stravou a je tam aj to čo mi už dostávame v euthyroxe a tak by mala zájsť k svojmu endokrinologovi, aby si nepos.... celý metabolizmus.
Ja osobne by som jej ho nedoporučila, ale je to jej vec. Bodka.

0vecka

Iren 1 jj akoze beriem ze za urcitych okolnosti sa z toho da priberat ale nemyslim si ze je to vecsina pripadov kedze v letaku sa pise ze sa po Tom chudne... kazdopadne je to pre tuto diskusiu jedno... tema su spalovace a ci sa mozu brat s euthyroxom a je to v podstate o Tom ze spalovace su zbytocne vyhodene peniaze teda mozno okrem kofeinu ale tam by som sa tiez na to pozrel ze aky ucinok to naozaj ma..

Iren 1

Ovečka, nuž treba dobre čítať čo píšem, že ak funguje dobre premieňanie t4 na T3 tak áno kila idú dole,ale väčšinou to tak nie je lebo sa zadržuje s euthyroxom. voda v tele a to spôsobuje priberanie a je to aj podľa toho ak je to autoimunitního ochorenia š.ž. tak tam je súvis s viacerými orgánmi, uvediem len napr. nadľadvinky a potom je problém ako váha,cholesterol, tlak, spánok.
Zákonite by sa predpokladalo, že ak dodám euthyrox mal by pacient schudnúť, ale je tam ale ten zádrheľ s premieňaním a keď nie je v poriadku pečeň,nadľadvinky,tenké črevo tak to nefunguje to s tým chudnutím a chyba je, že nám dodávajú len samotný T4. No dávnejšie tu bol aj kombinovaný liek T4 T3.
No len sa pozri na zahraničné fora, ako každý rieši nadváhu po tom čo mu nasadili euthyrox a kolko nežiadúcich účinkov to na nich má.
Predpokladalo by sa, že s nasadením hormonu nám bude OK. ale nie je to tak lebo on nelieči š.ž. len dodáva hormon, ktorý š.ž. nie je schopná vyrobiť, len bohužiaľ dodaný iba T4, ktorý by sa mal premeniť na T3, len bohužiaľ nie u väčšiny to tak nie je.
Ak si prečítaš o štítnej žlaze /ak vieš cudzí jazyk/ od zahraničných lekárov, či už nemeckých alebo anglických a linky od pacientov, tak budeš mať v tom jasnejšie ako to funguje, inak tu viesť o tom debatu je zbytočne.

Noelinka

Ano beriem euthyro5a to uz roky na liecbu zníženej činnosti štítnej žľazy kkso ako je možné ze toto nevies pochopiť? :D

0vecka

Noelink asorry ale ty nevies co pises:

toto si napisala:
Ovecka spalovace nie su podpod ja sama som schudla 30 kg za 3 m a to beriem aj euthyrox uz roky. Len treba najst správny výrobok

akoze toto bolo myslene ze si schudla pomocou euthyroxu a nie spalovacov ci ako? akoze neviem al eimho kazdy normalny clovek to pochopi tak ze z euthyroxu si bud pribrala alebo tam hral neutrlnu rolu a zo spalovacov schudla.

inak bte euthyrox ma vo vedlajsich ucinkoch chudnutie

Noelinka

To otacas ty nie ja to ty si to zle pochopil ja som pisala ze beriem euthyrox kvoli zníženej š.ž a keď som mala krvne testy čiže keď po liečbe mala štítnu ok tak som nadabila na tie tabletky a zacala ich užívať a prave kvôli tomu ze som sa liecila na štítnu som radaej chodievala častejšie ku obvodnej keby nahodou niečo aby bolo vcas zachytené chápeš? Alebo ti to mam po nemecky napísať či maďarský?

0vecka

Noelinka ty najprv pises ze si schudla zo spalovacov a potom to cele otacas na euthyrox... tusim mas potrebu vyhladavat hadky...

Noelinka

Iren mylis sa ja som pocas liecby euthyroxom nepribrala! To mam aj v zdr.zazname! Ja som bola proste baculka a chcela som schudnúť