Euthyrox a spaľovače

0vecka

Iren 1 pokial viem tak euthyrox sa berie pri nizkej funkcii stitnej zlazy a teda vedie v tomto pripade k uberani na Vahe.. to pisu aj na letaku.. kazdopadne aj kebyze sa z toho pribera co sa mi nezda napr ja som nepribral absolutne nic skor som schudol potom 10kg pocas jedneho roka ... kazdopadne brat euthyrox a prehlasovat ze sa schudlo zo spalovacov je uplna hovadina.

Noelinka

Ovecka a ty si myslis ze si necham svoje zdravie pokazit tym ze budem len tak euthyrox brat? Ty si fakt na hlavu! Tak pre info ja mam zníženù činnosť štítnej žľazy a preto to musim brat. Ah jaj clovece teba tu bloknut aby si uz nemohol prispievat

Iren 1

Ovečka , naopak ona pribrala z euthyroxu ako každý a potom to riešila spaľovačom čo tiež nie je najšťastejší spôsob, ale viem ako nás ženy štve priberanie. Každý po liečbe euthyroxom priberie, možno na malé percento čo nepriberú, ale ako som povedala, tam je dôležitá ta premena T4 na T3, jasne, keby sme my dostávali kombinovaný liek ,teda aj t4 a t3 tak by sme neriešili váhu.
Môj endo mi povedal, že euthyrox spôsobuje chuť do jedla, tak si to musím ustrážiť, lebo práve takto ľudia nadobudnú nadváhu.

Inak aj niektoré potraviny sú tiež spaľovače tuku, tak ich viac zaradiť do jedálníčka, ako sa pchať s tabletkami z internetu, ktoré ani nie sú u nás registrované.

0vecka

Noelinka euthyrox ti moze naozaj pomoct schudnut ak mas poruchu stitnej zlazy ale nieje to spalovac tuku. ako napr efedrin kofeine L carnitine guaranae a cojaviem este co... v pripade ze si brala euthyrox a spalovace naraz tak si schudla mozno 1% zo spalovacov a 99% z euthyroxu. a v tomto pripade absilutne envies posudit ucinok spalovacov

Iren 1

Len pre porovnanie:

shayleen
29.07.2015 19:11:02

Skus psyllium alebo fat absorber ja som schudla za 3 m 30 kg
Noelinka si to ty?

Noelinka

Ono to neboli ziadne homeopatika ono tam boma latka dnu kt fakt pomohla ale tebe môže človek vysvetľovať ty to nepochopíš

Noelinka

Prečo som tam chodila zbytočne? Veď som chudla a mala som aspon istotu ze je vsetko ok? Ty si fakt na hlavu! A ja som žiadne peniaze za fit centra nevyhadzovala lebo som dokazala doma cvičiť a byciklovat a behat a vsetko

Noelinka

A ešte niečo rozdiel je v tom že prvý krát keď som sa snažila chudnúť vtedy som ešte o mojej poruche š.ž nevedela! Po tom som sa náhodou dozvedela a po rokoch keď už výsledky š.ž boki v norme vtedy som sa rozhodla ešte raz skúsiť a potom to šlo

0vecka

Noelinka pravdepodobne si tam chodila zbytocne.. nedavno som cital na nete jak sa branili homeopati ze oni predpisuju homeopatika preto lebo to ludia chcu a nechcu pocut ze je to podvod. Takisto isla na teba imho aj ta tvoja lekarka. Ono ak by to vyrazne pomahalo boli by na to Studie pretoze by to rapidne podporilo predaj tychto produktov. Co viem tak bud su latky relativne nebezpecne popripade zdrviu skodlive alebo funguju minimalne. Ono v podstate okrem kofeinu co si fakt mozes dat kavicku a nepotrebujes spalovac toho moc nezaberie.