Euthyrox a spaľovače

Noelinka

A nezabudni je tu téma porucha štítnej žľazy takže je to kvôli tomu aj komplikovanejšie ( to chudnutie ) keď sa v niečom nevyznáš tak to radšej nechaj a nerob sa múdrym ;)

Noelinka

Tak možno pre teba placebo pre mna nie obsahuje totižto látku kt pomáha veď som pisala ze som chodila k obvodnej t.z že som jej to ukázala čo si myslíš prečo som aj chodievala ku nej? Zbytočne to nie!

0vecka

Noelinka nj to bude asi Placebo. Nevies ako telo spozna ci si prave na diete alebo nie? vies si predstavit mechanizmus ktory toto riadi? a navyse dva pokusy s niekolkorocnou pauzou su jednoducho moc malo aby si prehlasila taketo nieco pritom je to velmi kontraintuitivne. Ja chodim do posilovne 13 rokov a tiez pocuvam podobne mudrosti na beznej baze

Noelinka

Ja osobne to mám vyskúšané zmenila len stravu a cvičila a nič sa nedialo potom po rokoch som dala tie tbl a potom to šlo.

To len pochopi ten kto to ma vyskúšané kto nie ten neverí jednoducho

0vecka

Noelinka ok takze spalovace same o sebe nefunguju. preco by mali fungovat ked obmedzis stravu alebo zacnes cvicit.. sak je to nezmysel. ak by spalovac fungoval tak by fungoval aj kebyze sa stravujes normalne a mas normalny pohyb typu upratovanie v domacnosti a chodenie do prace.

Akoze spalovace asi aj funguje ale ten efekt je tak maly ze ak niesi profi fitneska alebo nejaky iny vrcholovy sportovec tak su to vyhodene peniaze

Noelinka

Samozrejme že spaľovače nie je všetko a keď človek chce schudnúť bez ohľadu na to či má nejaké ochorenie či nie najviac toho dokáže so zmenou stravy a cvičením. Bez zmeny stravy a pohybu a len branim spaľovačov nikto nič nedosiahne

Mne to bolo samozrejmé aby som šla ku svojej lekarke ona ma poznala a ja som jej dôverovala tak som chcela mať vsetko pod kontrolou

Iren 1

Noelinka spokojná, lebo si napísala, že za tým enormným schudnutím neboli len spaľovače, ale aj zmena stravovania a pohyb a to je hlavne nespoliehať sa , že za nás všetko urobia tabletky a nič viac robiť nemusíme.
Ja sama beriem euthyrox a schudla som len tým, že som zmenila stravu a cvičím. Môj endokrinolog povedal, že inak ako so zmenou stravy a pohybom pri euthyroxe neschudnem, lebo u mňa nefunguje správne premieňanie s T4 naT3.Neschudla som síce 30 kg. až takú nadváhu som nemala ,ale dala som dole 10 kg. Takže ide to aj bez nejakých spaľovačov.
Ale chválim, že si pri tom bola pod lekárskym dohľadom.

Noelinka

By som ešte rada dodala nesedím pri pc alebo handy aby som ihneď mohla reagovať!

A ešte niečo samozrejme som neschudla tým že som sedela na sadku a sa plnila tými liekmi. Zmenila som stravu a cvičila denne za jeden mesiac som zvladla 10 kg

Našla som tie tbl dám sem foto keď mi to sem hodí

Noelinka

Iren už som totu raz rozpisala ale napíšem ešte raz brala som Fat Absorber znacku ešte musím nájsť a nie nemala som žiadne zdravotné následky. Každý mesiac som chodila ku obvodnej kt všetko kontrolovala ( krv ) a zdokumentovala a všetko v poriadku a hlavne bez jojo efektu. Spokojná?