Prosím Vás, môže sa k Euthyroxu 75 užívať BIOTECH Super Fat Burner 120 tbl? Spalovač tukov?
Ďakujem
Euthyrox a spaľovače
napis WHO nech pacientom trpiacim nadvahou davaju spalovace za rok schudnu 100 kg a tymto vyriesis Problem obezity na svete...
Noelinka no dobre...vies co ja ti verim.
Lary,nedá mi reagovať, že s euthyroxom sa nedoplňa T3, ale T4.Tiež euthyrox sa neberie pri zvýšenej činnosti š.ž. ako si napísala v predchádzajúcom ,ale pri zníženej činnosti, kedy š.ž. nepracuje dostatočne a preto endokrinolog predpisuje euthyrox, alebo l-thyroxín a je to len jeden chybajúci hormon T4, ktorí ale u väčšiny pôsobí tak, že priberajú a majú problém aby váha nešla stále hore.
Nakoniec je hodne na iných poradách aj tu na fore o tom, že ako im bol nasadení euthyrox,tak priberajú.
Aj na spaľovače treba brať do úvahy, ktoré, akú zložku obsahujú a o aké ochorenie v prípade š.ž. ide, lebo ak je to na podklade autoimunitného ochorenia, tak pozor na látky, ktorí zhoršujú autoimunitu. Bolo by správne sa o tom poradiť aj s lekárom a nie len tu na fore.
Už druhýkrát tu na fore Noelinka napísala ako schudla 30kg za tri mesiace so spaľovačmi, ale neodpíše s akými a či sa to neodzrkadlilo na jej zdraví.
Ano nie D3 aleT3 hormon ktorý je zodpovedný aj za spalovanie tukov.mimo ineho.S tým sùvisí aj otázka ktorù polozila zakladatelka tèmi.Euthyrox použìvajù aj kulturisti pri spaľovaní tukov v rysovacej fáze.Preto padla otázka či k tomu môže brať este spalovače legálne na termogenèznej báze.Odpoved je áno poznám niekolko žien ktoré berù euthyrox zo zdr.dôvodov a zároveň aj spalovače .
áno kľudne môžeš brať spaľovače, ja mám tiež doma spaľovač a beriem už niekoľko rokov euthytox :) keby nejako škodili tie spaľovače myslím si že by ich len tak predávať nemohli škodili by aj na iné veci :) takže sa nemusíš báť
Kabel, palec hore. No to je tak ak sa niekto tomu nerozumie/o štítnej žlaze/ tak to aj tak vyzerá.
Larry, taký nezmysel som dávno nečítala :-) Štítna žľaza produkuje hormón tyroxín, ktorého je pri ZNížENEJ FUNKCII menej a vtedy sa dopĺňa Euthyroxom. Vitamín D3 sa v štítnej žľaze netvorí, tvorí sa v koži pôsobením UV žiarenia. Prosím ťa, nauč sa to, aby si sa niekedy neznemožnil(a) ako teraz.
Ano môže .Ak berieš euthyrox tak asi preto lebo si mala zvýšenú funkciu št.žlazy a nedokázala pri normálnej funkcii vyprodukovat D3 vitamin a tak sa namáhala .Teraz dopĺnas D3 z vonku na normovanu hladinu euthyroxom .
Noelinka a nepodelíš sa s akým spaľovačom si dosiahla -30 kg. za tri mesiace?